Isprobali smo HTC One

poruka: 455
|
čitano: 78.862
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One".
15 godina
Re: Isprobali smo HTC One
ansha kaže...
Igor666 kaže...
Agent Rico kaže...

http://www.theverge.com/2013/3/11/4086390/htc-one-review  

Baterija nije bas nesto.. Mozda ce se softverski dati nesto vise iz nje izvuci.. 

ne padaj na te iVerge fore, baterija je po svim testovima odlicna, a verge je imao mob. 2 dana (znaci nemoguce da su istestirali bateriju), i nisu stavili apsolutno ni jedan graph ili nesto da potkrijepe svoje tvrdnje o bateriji.

daju ocjenu ekranu 10/10, a napisali su da je ekran isti ko na xperia Z, a xperia-in ekran su zesce popljuvali... i jos mnogo gluposti su napisali..uglavnom uzas od recenzije..

Ma ajde pokazi gdje su rekli da je ekran isti ko na xperia-i Z??? Kolko ja vidim ekran One X-a hvale a onaj od xperia-e su dosta popljuvali...

Kad raznoraznim fanboyima nesto ne pase u recenziji onda se stranici doda prefix i-....

u recenziji of xperia-e..ne znam tocno jer mi se ne cita sve opet...zato i velim da pisu same kontradikcije, ocito je recenzija napisana tek tolko, i od sonya i od one-a.

i BTW evo za one kojima se ne sviđa BlinkFeed:

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 15:33 (Igor666).
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Igor666 kaže...
Agent Rico kaže...

http://www.theverge.com/2013/3/11/4086390/htc-one-review  

Baterija nije bas nesto.. Mozda ce se softverski dati nesto vise iz nje izvuci.. 

ne padaj na te iVerge fore, baterija je po svim testovima odlicna, a verge je imao mob. 2 dana (znaci nemoguce da su istestirali bateriju), i nisu stavili apsolutno ni jedan graph ili nesto da potkrijepe svoje tvrdnje o bateriji.

daju ocjenu ekranu 10/10, a napisali su da je ekran isti ko na xperia Z, a xperia-in ekran su zesce popljuvali... i jos mnogo gluposti su napisali..uglavnom uzas od recenzije..

Ma ajde pokazi gdje su rekli da je ekran isti ko na xperia-i Z??? Kolko ja vidim ekran One X-a hvale a onaj od xperia-e su dosta popljuvali...

Kad raznoraznim fanboyima nesto ne pase u recenziji onda se stranici doda prefix i-....

Onaj ko kupuje uređaj ionak ne gleda samo jednu recenziju. Ja sam ih pogledao barem desetak do sad. 

hobi:moj-android.net
15 godina

haha, nisi :D jer to je u biti prva recenzija, ovo sve ostalo je preview ili osvrt na uredjaj. recezentni uredjaji su tek dani od htc prije 3 dana i prve prave recenzije ce biti vjerojatno do kraja tjedna..ceka se anandtech, gsmarena i sl.

iako po svemu vidjenom nakon 3 godine na desireu, ovo mi je sljedeci smartphone {#}

15 godina
protjeran
Isprobali smo HTC One

Odlični vanjski zvučnici, idealno za klince, video unutra...

http://www.phonearena.com/news/BoomSound-on-the-HTC-One-is-really-fat-video_id40744

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Isprobali smo HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
nsoul kaže...

Ne znam kako vama, ali meni su ove slike čisto ok.

https://www.dropbox.com/sh/xx2bq4e2dlz4zdr/FsOJNhD1Yl?m#/

Slazem se, slike izgledaju sasvim solidno, istina moglo je i bolje ali sta sad ako ti se ne svida trazi dalje.

14 godina

Meni se najviše njegova kamera sviđa. Malo mi možda samo boje fali, ali ništa strašno.

Sve mi se više čini da je ovo moj sljedeči smartphone.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Kamera, sve 5, samo mi se čini da ponekad ima problema s autofokusom.

Video iz kuće ono, ne najbolje, ali vani je već druga stvar.

hobi:moj-android.net

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Kamera nije nis spektakularna ali nije ni losa. Prolazi moje kriterije,makar bi najsavrsenije bilo da snima ko 808 ali mislim da android sa tak dobrom kamerom nebude izasao jos sljedece 2 godine nazalost.

1 1 hvala 0
17 godina
Isprobali smo HTC One

Za sad najbolji review sto sam nasao: http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-one-1131862/review

Ovaj mob je i dalje moj izbor od trojca Galaxy S4, HTC One, Xperia Z 

Next phone: HTC One
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Isprobali smo HTC One

Počela je predbilježba u Tele2.

Kako piše, uređaji se očekuju tijekom svibnja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Isprobali smo HTC One

Tek onda? Ima li netko informaciju kad dolazi u tmobile? 

U isto vrijeme? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

OMG !! nisam to ni vidio kad sam radio predbiljezbu..u svijetu kasni 2 tjedna, kod nas mjesec i pol..stvarno smo zadnja rupa

15 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Kolega je u pravu, samo dodajem link {#}

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/predbiljezi-se-za-htc-one/p31/#txt

Možda kod ostalih teleoperatera dolazi ranije...

15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Evo sad san se i ja naložija na ovaj Htc....bubnite što mislite kolika će biti cijena na njuški ?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
explorer 4 kaže...

Evo sad san se i ja naložija na ovaj Htc....bubnite što mislite kolika će biti cijena na njuški ?

Ima ih već sad za 7.000 kn. Nadamo se nekih 4.500 kad se unormale cijene.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
explorer 4 kaže...

Ne vjerujem da će biti 4500 kn, to je previše, toliko ni iPhone niti jedan nije bio kad je došao, bili su oko 4000-4200 max.

Evo ako je Xperia Z 4000 kn kod nekog moby shopa, onda ovaj Htc ne more bit 4500 kn da ga je*eš. Nekako računam da bi ga ljudi mogli davati po 3700-3800 kn.

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-st25i-hr-meni-crna-garancija-dostava-cijela-hrvatska-oglas-6611375

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 18:02 (explorer 4).
17 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...
DamageHigh kaže...
explorer 4 kaže...

Ne vjerujem da će biti 4500 kn, to je previše, toliko ni iPhone niti jedan nije bio kad je došao, bili su oko 4000-4200 max.

Evo ako je Xperia Z 4000 kn kod nekog moby shopa, onda ovaj Htc ne more bit 4500 kn da ga je*eš. Nekako računam da bi ga ljudi mogli davati po 3700-3800 kn.

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-st25i-hr-meni-crna-garancija-dostava-cijela-hrvatska-oglas-6611375

iPhone 5 je bio 4700+ na njušci kada je došao u hr

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
explorer 4 kaže...

Naravno da je previše, ali budeš vidio...na početku će biti barem toliko.

Iako je po meni ludost kupovati mob aktualne generacije, osim ako se radi o kakvoj pretplati. Sad je optimalno vrijeme za piknut jedno HOX-a za cca 2300 kn. Mob praktički ništa posebno lošiji od One-a, a duplo jeftiniji...

14 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ma HTC One X nades i za 2200kn ko iz sale, ja sam svog za 2000kn uzeo.

Da, mene nisu ocarali nesto ovi uredaji, sa Sensationa i S2 na OneX i S3 mi je bilo wow, ali sada, dobro, ali ne nista wow.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Isprobali smo HTC One
Pitao sam danas tmobile korisnicku podrsku kad ce doci One i rekli su da nemaju tu informaciju :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
One dolazi krajem 4. Mjeseca u Tmobile (mozda) ?! Nisu jos sigurni jer nisu nikakvi ugovori potpisani s HTC-om. Izgleda da prije dolazi u Tele 2 i Vip
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 21:31 (wenclino).
15 godina
wenclino kaže...
One dolazi krajem 4. Mjeseca u Tmobile (mozda) ?! Nisu jos sigurni jer nisu nikakvi ugovori potpisani s HTC-om. Izgleda da prije dolazi u Tele 2 i Vip

Kao što je već ranije napisano, u Tele2 se očekuje tijekom svibnja.

Dali to očekuje se, znači da sigurno dolazi ili ne, ostaje da vidimo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 21:33 (zabranjeniples).
14 godina
zabranjeniples kaže...
wenclino kaže...

Kao što je već ranije napisano, u Tele2 se očekuje tijekom svibnja.

Dali to očekuje se, znači da sigurno dolazi ili ne, ostaje da vidimo.

O.k. Onda mozemo reci da je sigurno da u Tmobile ne dolazi prije pocetka 5. Mjeseca :) Za Tele 2 ne znam ali vjerujem da ce Vip imati prvi u ponudi
16 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Mobilovci testirali mob

Čini se odličan

http://htc.mobil.hr/One

4 0 hvala 1
14 godina
yojo kaže...

Mobilovci testirali mob

Čini se odličan

Bez uvrede nikome, ali ovaj članak je laž, u najmanju raku fail, godine, možda i desetljeća {#}!!!!

Ako su ga već dobavili svojim kanalima, OK, ali bez "dodatne" opreme {#} uključujući punjač, ma dajte, povrh bez da su priložili koju sliku moba, a one fotografije koje su "kao" slikane mobom, ma koga oni to bojaju, članak kao članak je odličan, ali naslov je toliko {#} d to nije za povjerovat, barem ja nisam, za druge nisam siguran {#}!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
yojo kaže...

Mobilovci testirali mob

Čini se odličan

Bez uvrede nikome, ali ovaj članak je laž, u najmanju raku fail, godine, možda i desetljeća {#}!!!!

Ako su ga već dobavili svojim kanalima, OK, ali bez "dodatne" opreme {#}  uključujući punjač, ma dajte, povrh bez da su priložili koju sliku moba, a one fotografije koje su "kao" slikane mobom, ma koga oni to bojaju, članak kao članak je odličan, ali naslov je toliko  {#}  d to nije za povjerovat, barem ja nisam, za druge nisam siguran  {#}!!!!

a nisi vidio slike uređaja pokraj?

screenshotove sa moba?

16 godina
ATJLučko kaže...

Ako su ga već dobavili svojim kanalima, OK, ali bez "dodatne" opreme {#} uključujući punjač, ma dajte, povrh bez da su priložili koju sliku moba, a one fotografije koje su "kao" slikane mobom, ma koga oni to bojaju, članak kao članak je odličan, ali naslov je toliko {#} d to nije za povjerovat, barem ja nisam, za druge nisam siguran {#}!!!! 

Tvoj svaki drugi post je fail godine...{#}

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Tvoj svaki drugi post je fail godine...{#}

Brutalno kolega, brutalno...

Ne znam da li si je čovjek to zalužio...

14 godina
Isprobali smo HTC One

Kažete da sam ja {#} ili {#}, ali mi onda objasnite kako sam ja mogao narihtati da sam u Irvine-u, California sa vremenskom zonom u Tokyo-u, a na drugoj slici u Karlovcu, sa vremenskom zonom -1 Zagreb, prilažem slike, iste kao što su i u članku, gdje se isto ne vide ruke koje drže na Bana Jelačića placu!!??

Ja i dalje stojim iz tvrdnje, što moje oči ne vide u mojoj ruci, ili ruci onoga tko je nešto rekao, kazao, je u to NE VJERUJEM, a vi lupajte po TD koliko možete, ja sam svima vama upravo nešto dokazao, sada vi dokažite da ja nisam U PRAVU!!!! 

Ovo je kao Irvine kroz Tokyo! Ovo je kao Irvine kroz Tokyo!
ovo je regularno Karlovac!? ovo je regularno Karlovac!?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 8 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice