U išćekivanju iPhonea

poruka: 31
|
čitano: 4.305
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U išćekivanju iPhonea".
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

zašto Hrvati uvijek moraju "još malo pričekati" pa ima kod nas ovih hercegovaca kaj bi prodali mamu za iphone a i nas koji nismo hercegovci, al recimo imamo zasparano nesto para, a i onih koji ce dic kredit da otplate kreditt i kupe iphone.. ajme s.jobs, kad podvuces crtu u hrv ces ih prodat 4 i pol milje kak god da okreneš. moje pitanje je.. šta se još čeka?

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Kad bi mogli dobit po američkim cijenama iphone bi nesto iz trgovina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: U išćekivanju iPhonea

Inače... proradio Hrvatski iTunes APP store!!! Cool

17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

u išČekivanju valjda

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUGojno kaže...

u išČekivanju valjda

ne nego samo "u iscekivanju" ...
Laborare non amo! iMac 20" - C2D 2,4GHz, 2GB DDR2, Mac OS X Leopard
17 godina
U išćekivanju iPhonea

Cemu odmah kukate? Stici ce za Bozic i budite sretni sto smo se nasli medu ostalim drzavama. Nema nam niti jednog susjeda iz SFRJ.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 23:34 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlična stvar je to što će se moći kupiti i otključana verzija iphonea. u europi je 500 eura model od 16G, a u americi je taj model 600 dolara

sve u svemu nije loše

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

zašto Hrvati uvijek moraju "još malo pričekati" pa ima kod nas ovih hercegovaca kaj bi prodali mamu za iphone a i nas koji nismo hercegovci, al recimo imamo zasparano nesto para, a i onih koji ce dic kredit da otplate kreditt i kupe iphone.. ajme s.jobs, kad podvuces crtu u hrv ces ih prodat 4 i pol milje kak god da okreneš. moje pitanje je.. šta se još čeka?

Čekaj, jel ja to dobro vidim ili ti sve hercegovce "generaliziraš" - tj. kakav je jedan takvi su svi. Nemogu vjerovati da još padaš na te stereotipe. Ja osobno, kao Hercegovac, nebi dao ni svoju tipkovnicu od 40 kn za iphone (možda i bih, al bih ga onda prodaoSmijeh). 
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
bubbach kaže...

Čekaj, jel ja to dobro vidim ili ti sve hercegovce "generaliziraš" - tj. kakav je jedan takvi su svi. Nemogu vjerovati da još padaš na te stereotipe. Ja osobno, kao Hercegovac, nebi dao ni svoju tipkovnicu od 40 kn za iphone (možda i bih, al bih ga onda prodaoSmijeh). 
 ma ne prijatelju.. ja sam ti dao zadnji ispit na godini neki dan pa me jos uvijek pere euforija i saljivi postovi na forumu. samo meni smjesni. nisam xenofob nit nije da ne volim hercegofce, a nisam ni reko svi nego ima ovih koji bi..znaci neki od vas, al sve i da sam rekao da ste svi.. kad vidis da ja pisem.. to ti je cisti larpurlartizam i osobna uvjerenja. nis pametno od mene ne bus cul ovih dana.
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
Živi bili pa vidjeli. Ak bude po 1k kn uz recimo 300kn pretplate mislim da bude jeftino.
Kaj se tiće hercegovaca kaj da ti rečem, znam sam jednog i lik je jedan od najboljih ljudi koje poznajem tak da sam malo u nedoumici jer sam bil uvjeren da su ništ korist. I ve neš pil? Neš vraga.
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Jel zna neko kad ce izac softverski update za ipod touch? Hoce izac danas u 13 sati po nasem vremenu (kada bi se u americi trebao poceti prodavati iPhone) ili kasnije, kad se situacija malo smiri? Molim vas ako neko ima neku informaciju nek odmah kaze!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

I jos neso... Posto se u HR ne moze kupovati glazba preko iTunesa, jel to znaci da se ne mogu kupovati niti aplikacije? Toliko dugo vec cekam da zaigram Super Monkey Ball i sad izgleda da nece bit nista od toga!! Dodje mi da zaplacem!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Cijene su u svijetu 'jedinstvene' osim u Hrvatskoj, naravno. Kladim se da će cijene u nas biti veće nego bilo gdje u Europi.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

EVO GA NASAO SAM ODGOVOR NA SVOJE ZADNJE PITANJE!!!! Aplikacije ce se moci kupovati, sada kada kreirate novi accaunt za iTunese mozete odabrati i hrvatsku za drzavu i "nase" nacine placanja, tj. visa, master card te american express! S tim accauntom cete moci kupovati aplikacije, ali ne i glazbu koja jos nije dostupna u HR! Eto, sad samo jos da docekamo update softvera za iPhone i ipod touch, pa da si kupim Super majmuna u kugli pa da razvaljujem!!

p.s. Danas mi je rodjendan!SmijehSmijehSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sretan rođendan.
17 godina
neaktivan

Hvala!

Kad sam vidio datum izlaska iPhonea, nisam mogo vjerovat! Ovaj datum ce vjerojatno ostat zapamcen u covjecanstvu kao uspjesan, jer su se dogodile dvije velike stvari!! heheheCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 11:01 (Assassin).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Sretan rođendan.

u kolko je party ?
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Ma nema partya! Samo obitelj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Novi 2.0 firmware za iPhone možete preuzeti s adrese:

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4955.20080710.bgt53/iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw

Koliko sam upoznat od danas je na http://www.hackint0sh.org/ objavljeno da pomoću iPawned možeš napraviti i jailbraik.

No kako je http://www.hackint0sh.org/ je down  nemam detaljnije informacije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Evo izasao je novi softver za ipod touch i ja sam ga pokusao preuzeti! Kad sam otvorio iTunese da bi si napravio accaunt, odnosno da bi u vec postojeci upisao one sve podatke karticu (visa) i namjestio da zivim u HR, kada stisnem na Done dobijem sljedecu poruku: "The iTunes Store could not process your request, please try again later." i tako sam ja pokusavao i pokusavao, ali nista se nije dogodilo, i sad me to vec pocinje polako zivcirat!!! Jel netko ima rjesenje mozda??!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Pa jel bas nitko ne zna?!?! Dajte ljudi jako je vazno! Cak sam poslao i onu neku poruku appleu tamo di se onaj formular mora ispunit i sad su mi napisali da pokusavaju rijesiti problem, ali ne vjerujem ja bas njima jako puno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Prevelika navala, strpi se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Pa to se i ja nadam, ali ne cini mi se bas realno da je prevelika navala za akauntima! Jer ja nemam problem sa skidanjem sadrzaja (besplatnih aplikacija) nego sa prijavom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Da ali tamo pise da nije moguc update, a ja si ne mogu otvorit akaunt!

Evo jos sam nesto shvatio kod svog problema: ako sve podatke ispunim osim broja kartice i stisnem continue, pojavi mi se srvena strelica pored tog praznog polja i pise da ga moram ispunit! Ako upisem 1, 2, 3 ili 4 znamenke tog broja i stsnem continue (ima ih sve skupa 8) opet se pojavi ta strelica! Ali ako upisem vise od 4 znamenke i stisnem continue, pojavi mi se ova poruka koju sam naveo na pocetku! Kao da mi ne dopusta da upisem vise od 4 znamenke, a ima ih sve skupa 8!!!

EDIT: sori zeznuo sam se, sve skupa ima 16 znamenaka, a meni radi samo do 8.!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 17:34 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Kupovat softver? I to još za mobitele? Pih, tko to još u Hrvatskoj radi ;)

I budi pravi -- instaliraj Ajfon Ljinjukš: http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Page

...ak se usudiš :) :) :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivucica kaže...

Kupovat softver? I to još za mobitele? Pih, tko to još u Hrvatskoj radi ;)

I budi pravi -- instaliraj Ajfon Ljinjukš: http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Page

...ak se usudiš :) :) :)

Krivo si shvatio! Za iPhone se softver ne mora kupiti nego se dobije besplatno, a za iPod Touch se softver mora kupiti!
17 godina
neaktivan
U išćekivanju iPhonea

Evo uspio sam, ali sa mastercardom, visa jos uvijek ne radi! Ali sad kad odem na stranice applea i stisnem tamo buy new software update za iPod Touch, automatski mi se otvori iTunes ali napise da nije u mogucnosti spojiti se na tu trgovinu! Izgleda da su prenatrpani! Pokusat cu sutra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čisto informativno da vidite po kolko je u njemačkoj.

http://www.t-mobile.de/iphone/showTariffs.do

Ako se držimo ranga cijena kod njih ispada da bi na pretplati od 300 kn telefon mogli dobit po nekih 1000 kn (odokativno).

Živi bili pa vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 16:32 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan

skupo, jer si vidio mjesecnu naknadu 30€ i to 24 mjeseca tak, jeftinije uzet bez pretplate

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice