zašto Hrvati uvijek moraju "još malo pričekati" pa ima kod nas ovih hercegovaca kaj bi prodali mamu za iphone a i nas koji nismo hercegovci, al recimo imamo zasparano nesto para, a i onih koji ce dic kredit da otplate kreditt i kupe iphone.. ajme s.jobs, kad podvuces crtu u hrv ces ih prodat 4 i pol milje kak god da okreneš. moje pitanje je.. šta se još čeka?
Kad bi mogli dobit po američkim cijenama iphone bi nesto iz trgovina.
Inače... proradio Hrvatski iTunes APP store!!!
u išČekivanju valjda
u išČekivanju valjda
Cemu odmah kukate? Stici ce za Bozic i budite sretni sto smo se nasli medu ostalim drzavama. Nema nam niti jednog susjeda iz SFRJ.
odlična stvar je to što će se moći kupiti i otključana verzija iphonea. u europi je 500 eura model od 16G, a u americi je taj model 600 dolara
sve u svemu nije loše
zašto Hrvati uvijek moraju "još malo pričekati" pa ima kod nas ovih hercegovaca kaj bi prodali mamu za iphone a i nas koji nismo hercegovci, al recimo imamo zasparano nesto para, a i onih koji ce dic kredit da otplate kreditt i kupe iphone.. ajme s.jobs, kad podvuces crtu u hrv ces ih prodat 4 i pol milje kak god da okreneš. moje pitanje je.. šta se još čeka?

Kaj se tiće hercegovaca kaj da ti rečem, znam sam jednog i lik je jedan od najboljih ljudi koje poznajem tak da sam malo u nedoumici jer sam bil uvjeren da su ništ korist. I ve neš pil? Neš vraga.
Jel zna neko kad ce izac softverski update za ipod touch? Hoce izac danas u 13 sati po nasem vremenu (kada bi se u americi trebao poceti prodavati iPhone) ili kasnije, kad se situacija malo smiri? Molim vas ako neko ima neku informaciju nek odmah kaze!
I jos neso... Posto se u HR ne moze kupovati glazba preko iTunesa, jel to znaci da se ne mogu kupovati niti aplikacije? Toliko dugo vec cekam da zaigram Super Monkey Ball i sad izgleda da nece bit nista od toga!! Dodje mi da zaplacem!
Cijene su u svijetu 'jedinstvene' osim u Hrvatskoj, naravno. Kladim se da će cijene u nas biti veće nego bilo gdje u Europi.
EVO GA NASAO SAM ODGOVOR NA SVOJE ZADNJE PITANJE!!!! Aplikacije ce se moci kupovati, sada kada kreirate novi accaunt za iTunese mozete odabrati i hrvatsku za drzavu i "nase" nacine placanja, tj. visa, master card te american express! S tim accauntom cete moci kupovati aplikacije, ali ne i glazbu koja jos nije dostupna u HR! Eto, sad samo jos da docekamo update softvera za iPhone i ipod touch, pa da si kupim Super majmuna u kugli pa da razvaljujem!!
p.s. Danas mi je rodjendan!
Hvala!
Kad sam vidio datum izlaska iPhonea, nisam mogo vjerovat! Ovaj datum ce vjerojatno ostat zapamcen u covjecanstvu kao uspjesan, jer su se dogodile dvije velike stvari!! hehehe
Ma nema partya! Samo obitelj!
Novi 2.0 firmware za iPhone možete preuzeti s adrese:
Koliko sam upoznat od danas je na http://www.hackint0sh.org/ objavljeno da pomoću iPawned možeš napraviti i jailbraik.
No kako je http://www.hackint0sh.org/ je down nemam detaljnije informacije.
Evo izasao je novi softver za ipod touch i ja sam ga pokusao preuzeti! Kad sam otvorio iTunese da bi si napravio accaunt, odnosno da bi u vec postojeci upisao one sve podatke karticu (visa) i namjestio da zivim u HR, kada stisnem na Done dobijem sljedecu poruku: "The iTunes Store could not process your request, please try again later." i tako sam ja pokusavao i pokusavao, ali nista se nije dogodilo, i sad me to vec pocinje polako zivcirat!!! Jel netko ima rjesenje mozda??!!!
Pa jel bas nitko ne zna?!?! Dajte ljudi jako je vazno! Cak sam poslao i onu neku poruku appleu tamo di se onaj formular mora ispunit i sad su mi napisali da pokusavaju rijesiti problem, ali ne vjerujem ja bas njima jako puno!
Prevelika navala, strpi se.
Pa to se i ja nadam, ali ne cini mi se bas realno da je prevelika navala za akauntima! Jer ja nemam problem sa skidanjem sadrzaja (besplatnih aplikacija) nego sa prijavom!
Da ali tamo pise da nije moguc update, a ja si ne mogu otvorit akaunt!
Evo jos sam nesto shvatio kod svog problema: ako sve podatke ispunim osim broja kartice i stisnem continue, pojavi mi se srvena strelica pored tog praznog polja i pise da ga moram ispunit! Ako upisem 1, 2, 3 ili 4 znamenke tog broja i stsnem continue (ima ih sve skupa 8) opet se pojavi ta strelica! Ali ako upisem vise od 4 znamenke i stisnem continue, pojavi mi se ova poruka koju sam naveo na pocetku! Kao da mi ne dopusta da upisem vise od 4 znamenke, a ima ih sve skupa 8!!!
EDIT: sori zeznuo sam se, sve skupa ima 16 znamenaka, a meni radi samo do 8.!
Kupovat softver? I to još za mobitele? Pih, tko to još u Hrvatskoj radi ;)
I budi pravi -- instaliraj Ajfon Ljinjukš: http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Page
...ak se usudiš :) :) :)
Kupovat softver? I to još za mobitele? Pih, tko to još u Hrvatskoj radi ;)
I budi pravi -- instaliraj Ajfon Ljinjukš: http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Page
...ak se usudiš :) :) :)
Evo uspio sam, ali sa mastercardom, visa jos uvijek ne radi! Ali sad kad odem na stranice applea i stisnem tamo buy new software update za iPod Touch, automatski mi se otvori iTunes ali napise da nije u mogucnosti spojiti se na tu trgovinu! Izgleda da su prenatrpani! Pokusat cu sutra!
Čisto informativno da vidite po kolko je u njemačkoj.
http://www.t-mobile.de/iphone/showTariffs.do
Ako se držimo ranga cijena kod njih ispada da bi na pretplati od 300 kn telefon mogli dobit po nekih 1000 kn (odokativno).
Živi bili pa vidjeli.
skupo, jer si vidio mjesecnu naknadu 30€ i to 24 mjeseca tak, jeftinije uzet bez pretplate