iPhone najbrži na dodir

poruka: 83
|
čitano: 15.273
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone najbrži na dodir".
13 godina
odjavljen
Re: iPhone najbrži na dodir
ivoleko kaže...

ne moze?

a kad su u pitanju ekrani onda svi trčite za TFT matricama s odazivom od 2ms jer je 14ms naprosto previše...

sry, ali naravno da se primjeti, posebno ako je gaming u pitanju. Ako je itko igrao mrežni FPS s pingom od 30-40 ms i s onim iznad 100, zna da razlika postoji...

Koje nebuloze ti pričaš? Kakve veze ima odaziv monitora s touch screenom? Kaj ti igraš mrežne FPS-e na mobitelu?! Na touch screenu?! Usporedba ti je stvarno, da ne kažem kakva...

E sad da se vratimo na temu:

Prilikom brzog tipkanja se najvjerojatnije primijeti razlika u odazivu, ali velikoj većini korisnika to ne smeta.

14 godina
Pa da bitna ja bih rekao da je bitna responzivnost posto se ipak sve na smartphonu radi putem toucha. I korisnicima to ne smeta ako su npr bili samo na androidu, ali ako su presli s iP mislim da bi i normalan korisnik to primjetio.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina
formula1live kaže...
ivoleko kaže...

ne moze?

a kad su u pitanju ekrani onda svi trčite za TFT matricama s odazivom od 2ms jer je 14ms naprosto previše...

sry, ali naravno da se primjeti, posebno ako je gaming u pitanju. Ako je itko igrao mrežni FPS s pingom od 30-40 ms i s onim iznad 100, zna da razlika postoji...

Koje nebuloze ti pričaš? Kakve veze ima odaziv monitora s touch screenom? Kaj ti igraš mrežne FPS-e na mobitelu?! Na touch screenu?! Usporedba ti je stvarno, da ne kažem kakva...

Prilikom brzog tipkanja se najvjerojatnije primijeti razlika u odazivu, ali velikoj većini korisnika to ne smeta.

Ma krivo ste ga shvatili. Replika je bila upucena na izjavu kako kako covjek ne moze primjetiti razliku izmedju 55 i 100ms i kako upravo zbog toga je istrazivanje bezvezno. Ivoleko je povukao paralelu sa monitorima gdje su razlike jos manje, ali se svi slazu kako su razlike izmedju 2ms i 14ms primjetne.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 7:28 (syncmaster245b).
16 godina
neaktivan
iPhone najbrži na dodir

Razlika izmedju 55 ms i 100 ms se itekako primjeti. Svako ko je ikad igrao neku mreznu igru to moze potvrditi.

@formula1live ako mislis milisekunde u gamingu nemaju veze sa ovim milisekundama onda ne razumijes kako vrijeme funkcionira, i da ti je tih 50 ms razlike nije neki placebo vec itekako osjetno.

0 1 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...
Pa da bitna ja bih rekao da je bitna responzivnost posto se ipak sve na smartphonu radi putem toucha. I korisnicima to ne smeta ako su npr bili samo na androidu, ali ako su presli s iP mislim da bi i normalan korisnik to primjetio.

primjeti se, ali nisi siguran jel to lag androida ili touchscreena.

Potpis!
17 godina
mjesec kaže...

http://news.cnet.com/8301-13579_3-57604294-37/gold-iphone-5s-sells-for-$10k-on-ebay-worth-just-$649/

Zbog nestašice zlatnog Iphonea lik je uspio prodati svog za ni manje ni više nego 10.100,00 dolara. Bit će ovoga još jer navodno sljedećih mjesec dana nema zlatnih Iphonea za kupit. I ja sam se čudio ljudima koji čekaju danima za mobitel, ali ako su ovo napravili svaka im čast.

To je glupost i necija zajehancija na ebayu. Tebi jasno da ja sad mogu otici na ebay i na aukciji za iphone ponudit 11k dolara te na kraju dana odbit placanje?

Stvarno mislis da je netko dal 10k za telefon? Odi na ebay pa pogledaj kolko se iphone 5s zlatnih prodaje, ima ih i vise nego dovoljno po 900 do 1200 dolara.

Glupiranje ili placena reklama.

17 godina
Ezio kaže...
gamer34 kaže...

ovo pravo kazes :)

12 godina
neaktivan
A joj ljudi, tipicno za korisnike androida i inih mobilnih sustava, kad je iphone najbolji u necemu onda se to ne primjeti, al sve u cemu je android bolji od ios-a onda to igra presudnu ulogu. Dajte molim vas. Uzmite flagship androida i uzmite bilo koji iphone i malo klikajte pa bute vidli razliku. Svi koji su probali vidli su razliku, tako da: keep it going Apple!!
17 godina

Onaj dan kad mi izgled postane vazniji od mogucnosti onda budem kupil Apple.
Do onda decki dirajte ga sto vise kako bi ste se osjecali bolje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 11:09 (NEW_MAN).
14 godina
Ezio kaže...

Taj lik jednostavno ne zna napisati recenicu a da ne izvrijedja one koji imaju ono sto on nema. Razina frustracije beskonacna.

Jaka stvar danas imati iPhone.
Otplačivanje na 24 rate (a garancija mu 12 mjeseci).
Logika, jel?

Ako je kod menerazina frustracije beskonačna, onda je za tebe Einstein imao pravo. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
protjeran
Ezio kaže...
gamer34 kaže...

Why not both?
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Ezio kaže...

Taj lik jednostavno ne zna napisati recenicu a da ne izvrijedja one koji imaju ono sto on nema. Razina frustracije beskonacna.

Jaka stvar danas imati iPhone.
Otplačivanje na 24 rate (a garancija mu 12 mjeseci).
Logika, jel?

Ako je kod menerazina frustracije beskonačna, onda je za tebe Einstein imao pravo. 

Ti si vjerojatno imao neke traume s iphoneom pa ga tako blatis.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

Onaj dan kad mi izgled postane vazniji od mogucnosti onda budem kupil Apple.
Do onda decki dirajte ga sto vise kako bi ste se osjecali bolje :)

Pa gle ovako: 2007. godine apple je bio Voyager u vremenu kočija i takav je bio idućih 4-5 godina. Jesi li ga kupio? Nisi? Onda ne mlati praznu slamu...

14 godina
xR4Z3R kaže...
Ti si vjerojatno imao neke traume s iphoneom pa ga tako blatis.

Da, tamo davne 2007. me silovao jedan iPhone 2G, otada mrzim sve.
{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
Doma imam 3G, 3GS i 4. Tocno znam kaj moze i jos bolje kaj ne moze.
Moj post je bil lagano prcanje i vidim da si nasjeo.
Btw iPhone 2007 je bil overpriced peace of shit bez 3G. 3G je bil funkcionalan telefona bez masu funkcija. 3GS je prvi iphone vrijedan spomena.
Postedi me odgovaranja na dodatne postove.
14 godina
iPhone najbrži na dodir

Evo video za sve ove koji kazu da se ne osjeti. Ako vi to nebi osjetili  ili ste hendikepirani ili ne zelite priznati da se osjeti. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
gamer34 kaže...

Evo video za sve ove koji kazu da se ne osjeti. Ako vi to nebi osjetili ili ste hendikepirani ili ne zelite priznati da se osjeti{#}

Ja ne primam pa da osjetim, znaš.

14 godina
sudy_freak kaže...
gamer34 kaže...

Evo video za sve ove koji kazu da se ne osjeti. Ako vi to nebi osjetili ili ste hendikepirani ili ne zelite priznati da se osjeti{#}

Ja ne primam pa da osjetim, znaš.

Malo prije si rekao da su te 2007 silovali, po tvojim postovima mi se cini da si osjetio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 15:09 (gamer34).
16 godina
neaktivan
iPhone najbrži na dodir

Dosta s djecjim prepiranjima decki

video koji je postao gamer34 jasno upucuje na razliku i nesavrsenost danasnjih touch screeen mobitela sto se input laga tice,

pa cak ni iPhone koji je zasad uvjerljivo vodeci takoder nije savrsen, iako je napredak pohvalan!

Mozda to korisnici Androida ne kuze (odmah) ako prelaze s Androida na iPhone, ali ja kao vlasnik 3Ga i 3GSa (i niti jednog drugog iPhonea),

prelazak na recimo HTC One X kojeg sami sprobao na par dana, mi je bio (naravno, govorim o input lagu) korak nazad, jer kao korisnik iOSa tj korisnik vise platformi, bilo je tu puno iPhonea, Androida, cak i dvije Lumie, Omnia navikao sam na neku "responzivnost", i to odavno doista primjetim bez ovih vijesti

od kojih ni po jednoj ne pljujem jer svaka ima svojih prednosti i svakome je pojedina "bolja", to su kao sup*i, svako ima svog i zasto ga ne bi koristio ako njemu vise pase

Ne razumijem ljude koji pljuju po svim korisnicima iOSa, tj generaliziraju, oscjecam se uvrijedenim i ljuti me to, pogotovo kad ljudi napisu da ga nikad nisu koristili,

pa sude samo po tome sto se tako dobro prodaje i sto imaju mrcinsku reklamu pa ih i sama konkurencija nehotice reklamira

Takoder smatram osobu glupom kad vrijeda obrnuto (s iOSa na Android), ne znam zasto, ali mozda jer mi se cini da puno vise androidasa iskaljuje tu svoje

neke koplekse ili sto ja znam sto, a mozda zato i jer se vec godinama bavim iOSom (ne samo kao korisnik, i sto se hardvera i softvera tice).

I zasto ljudi jednostavno ne ignoriraju vijesti o Appleu ako im se ne svidaju? A ne bas da u komentarima vijesti napisu isto a znaju da nece time nista postic?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
ivoleko kaže...

ne moze?

primjer je tu da pojasni dvije stvari:

- koliko su ljudi zaludeni brojkama kad su iste navedene na specifikaciji velikim slovima, dok su im ovakvi testovi nebitni (umjesto obrnuto)

- i da se razlika izmedu  50ms i >100 može primjetiti/osjetiti

meni je žao što ti iz poruke ne možeš izvuć njen smisao

13 godina
neaktivan
iPhone najbrži na dodir

Meni se ponekad čini da mi mob reagira i prije nego kliknem prstom... Ali nije to uvijek dobro, nekad se krivo dotakne pa moramo nazad ić - pogotovo je to zamorno upravo na iPhoneu koji nema normalni "back" (nema multitasking niti više upaljenih aplikacija) pa se mora skroz vraćati i opet ulaziti u aplikaciju npr.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
logik kaže...

Meni se ponekad čini da mi mob reagira i prije nego kliknem prstom... Ali nije to uvijek dobro, nekad se krivo dotakne pa moramo nazad ić - pogotovo je to zamorno upravo na iPhoneu koji nema normalni "back" (nema multitasking niti više upaljenih aplikacija) pa se mora skroz vraćati i opet ulaziti u aplikaciju npr.

nema multitasking i više upaljenih aplikacija? koji iphone? 2G? zamorno?

mislim da ne znaš o čemu pričaš.

Potpis!
13 godina
neaktivan
iPhone najbrži na dodir
Iphone i zamorno ne idu zajedno :)
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
logik kaže...

Pa svi iPhonei koji nemaju iOS7. Nema back tipke, kad krivo klikneš treba se vratiti na početni ekran i ponovno ulaziti u aplikaciju. Molim lijepo.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
15 godina
protjeran
@logik
ostavi se iphone-a jer ovo sta pises nema veze s mozgom.

iphone sa 512MB rama ima puno bolji multitasking od npr. SGS3 s gigom rama.
imao sam iphone 4 pa sgs3 koji sam zamijenio za i9305 jer obicni i9300 u praksi ni nema multitasking.
16 godina
neaktivan
logik kaže...

Pa svi iPhonei koji nemaju iOS7. Nema back tipke, kad krivo klikneš treba se vratiti na početni ekran i ponovno ulaziti u aplikaciju. Molim lijepo.

Najjaci si

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina

Nastranu o famoznom multitaskingu na mobitelima.. odaziv ekrana na sam dodir je prebitan u beskonacnoj metamorfozi neuglednog 2g pretka; masina, nadaleko cijenjena u krugovima daktilografa, predvodi novom pirovom pobjedom.

Barem dok nekome zaista ne zatreba brz odaziv ekrana, a mozda i tada

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 19:00 (kunof00).
15 godina
logik kaže...
Ezio kaže...

Prvo: Ima multitasking odavno a ne sa pojavom ios7

Drugo: Riješeno je to bez tipke za nazad koja je na androidu potrebna

Treće: Nemaš se šta vraćat nazad. Ko ima iphone, gleda samo naprijed.

Potpis!
17 godina
logik kaže...
Ezio kaže...
logik kaže...

Ja se nadam da je ovo nekakav sarkastičan post, jer ako nije, moram priznat da veću glupost nisam vidio ni na 9gagu.

14 godina
odjavljen
iPhone najbrži na dodir
Koliko zapravo ovakve rasprave imaju koristi kad će se naći neko ko će pljuvati po iPhone-u ili po Androidu, bez nekih normalnih argumenata nego 'dječjih izraza'.

Čisto da kažem ljubitelj sam Androida čisto radi novčanika, ali iPhonu priznajem da ima najbolji odaziv koji sam dosad isprobao ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice