iPhone u Japanu – besplatan

poruka: 17
|
čitano: 2.600
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone u Japanu – besplatan".
16 godina
neaktivan

isuse u kakvoj mi to drzavi zivimo ako je u japanu iphone 700 kuna???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: iPhone u Japanu – besplatan

U Hrvatskoj...nažalost...

emerik
16 godina
neaktivan
marin87 kaže...

isuse u kakvoj mi to drzavi zivimo ako je u japanu iphone 700 kuna???

U tim stvarima nemožeš uspoređivat hrvatsku i japan
17 godina
neaktivan

U većini država se može dobiti besplatno na ugovor tako da mi nije jasna važnost ovog članka. Pretpostavljam da je sad ovo sve zbog onog "Japanci mrze iPhone" koji se u Japanu prodaje više nego dobro! Ako me pamćenje služi oko 500 000 komada, a toj brojci se nitko od ne-japanskih proizvođača nije uspio ni približiti. Nokia i Motorola su odavno pobjegli iz Japana! Checkmate!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vi jednostavno niste normalni!

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
641OHNlXAD kaže...

100% iz Japana

djete drago sto ti izvodis - malo nabijas postove ha??Koliko se meni cini ti imas 3 profila ali nisam siguran.Zato molim te prestani se praviti pametan kada nisi.Valjda imas sto pametnije raditi nego ljude na forumu zivcirati.Idi se igraj u pjescanik ili tako nesto
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još pitaš zašto, mislim da ćeš vrlo brzo dobiti odgovor od nekog od moderatora, ...zašto...Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
641OHNIXAD kaže...

zašto??

LOL...

Ima 2 profila, priča gluposti sam sa sobom i kao šlag na kraju prati sam sebe kao autora...

"Isti" avatar i username neću ni komentirat...

Dame i gospodo, troll koji sam hoće ban u svome izvornom obliku...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima i kod nas za kunu ali tarifa 500

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 19:18 (krle).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kao što je netko rekao ima ga besplatno i u tekoma uz tarifu 500 ...

uz to je bio i debilni članak u jutarnjem da je u japanu iPhone zastario pa ga nitko ne želi ... čudo koliko ti novinari nemaju pojma o čemu pišu ... , zašto im ne daju da prate nešto što ih zanima i o čemu nešto i znaju ... ili ne znaju ništa i ništa ih ne zanima ... ali zašto su onda novinari?

http://www.appleinsider.com/articles/09/02/28/japanese_hate_for_iphone_all_a_big_mistake.html

A.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
vjeko kaže...

U većini država se može dobiti besplatno na ugovor tako da mi nije jasna važnost ovog članka. Pretpostavljam da je sad ovo sve zbog onog "Japanci mrze iPhone" koji se u Japanu prodaje više nego dobro! Ako me pamćenje služi oko 500 000 komada, a toj brojci se nitko od ne-japanskih proizvođača nije uspio ni približiti. Nokia i Motorola su odavno pobjegli iz Japana! Checkmate!

Takoder neshvacam vaznost ovog clanka, s obzirom kao sto si rekao uz pravu pretplatu, dobijes ga besplatno u vecini zapadnog svijeta. 
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Evo vam pa čitajte:

http://blog.wired.com/gadgets/2009/02/why-the-iphone.html

Mislim da Japanci imaju puuuuno naprednije tehnike dostupne njima od iPhone-a, kojeg budimo realni mogu uvalit samo onima koji nemaju ništa bolje od toga dostupno na tržištu, a ujedno su i šminkerčići kojima "baš treba, ali za posao" touch screen, 3G i naravno da ne zaboravimo 16TB memorije na mobitelu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ima raznih tehničkih proizvoda istočnog tržišta, a koji mogu zamijeniti iphone bez ikakve trunčice srama, a uz to, cijene su za svačiji džep...

iphone je samo revolucija, a nosioci revolucije, ako ne ponude nastanak novih revolucija, kad tad padnu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idem ja sutra u japan, kome treba da mu uzmem 2-3?

日本!私は、 iPhoneにはカップルを保つになる

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa i kod nas je besplatan u tarifi 500, a 120$ dođe u tarifi 300 (kao u Japanu)

0 0 hvala 0
17 godina
tony THE Noob kaže...

idem ja sutra u japan, kome treba da mu uzmem 2-3?

日本!私は、 iPhoneにはカップルを保つになる

:)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

iPhone u Japanu nece uspeti niti ovako. Jednostavno oni imaju razlicite potrebe i ocekivanja. Na primer japanci uzivaju u slanju MMS-a,snimanje i slikanje kamerom i najbitnije gledaju TV do besvesti sto u Europi i Americi je skoro nezamislivo.

Kamera za njih je svetinja,a koliko vidim ovo iPhone ne pruza. (pa niti MMS koliko znam)

(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice