isuse u kakvoj mi to drzavi zivimo ako je u japanu iphone 700 kuna???
U Hrvatskoj...nažalost...
U većini država se može dobiti besplatno na ugovor tako da mi nije jasna važnost ovog članka. Pretpostavljam da je sad ovo sve zbog onog "Japanci mrze iPhone" koji se u Japanu prodaje više nego dobro! Ako me pamćenje služi oko 500 000 komada, a toj brojci se nitko od ne-japanskih proizvođača nije uspio ni približiti. Nokia i Motorola su odavno pobjegli iz Japana! Checkmate!
vi jednostavno niste normalni!
100% iz Japana
Još pitaš zašto, mislim da ćeš vrlo brzo dobiti odgovor od nekog od moderatora, ...zašto...
zašto??
ima i kod nas za kunu ali tarifa 500
Pa kao što je netko rekao ima ga besplatno i u tekoma uz tarifu 500 ...
uz to je bio i debilni članak u jutarnjem da je u japanu iPhone zastario pa ga nitko ne želi ... čudo koliko ti novinari nemaju pojma o čemu pišu ... , zašto im ne daju da prate nešto što ih zanima i o čemu nešto i znaju ... ili ne znaju ništa i ništa ih ne zanima ... ali zašto su onda novinari?
http://www.appleinsider.com/articles/09/02/28/japanese_hate_for_iphone_all_a_big_mistake.html
A.
U većini država se može dobiti besplatno na ugovor tako da mi nije jasna važnost ovog članka. Pretpostavljam da je sad ovo sve zbog onog "Japanci mrze iPhone" koji se u Japanu prodaje više nego dobro! Ako me pamćenje služi oko 500 000 komada, a toj brojci se nitko od ne-japanskih proizvođača nije uspio ni približiti. Nokia i Motorola su odavno pobjegli iz Japana! Checkmate!
Evo vam pa čitajte:
http://blog.wired.com/gadgets/2009/02/why-the-iphone.html
Mislim da Japanci imaju puuuuno naprednije tehnike dostupne njima od iPhone-a, kojeg budimo realni mogu uvalit samo onima koji nemaju ništa bolje od toga dostupno na tržištu, a ujedno su i šminkerčići kojima "baš treba, ali za posao" touch screen, 3G i naravno da ne zaboravimo 16TB memorije na mobitelu.
idem ja sutra u japan, kome treba da mu uzmem 2-3?
日本!私は、 iPhoneにはカップルを保つになる
Pa i kod nas je besplatan u tarifi 500, a 120$ dođe u tarifi 300 (kao u Japanu)
idem ja sutra u japan, kome treba da mu uzmem 2-3?
日本!私は、 iPhoneにはカップルを保つになる
iPhone u Japanu nece uspeti niti ovako. Jednostavno oni imaju razlicite potrebe i ocekivanja. Na primer japanci uzivaju u slanju MMS-a,snimanje i slikanje kamerom i najbitnije gledaju TV do besvesti sto u Europi i Americi je skoro nezamislivo.
Kamera za njih je svetinja,a koliko vidim ovo iPhone ne pruza. (pa niti MMS koliko znam)