iPad – cijene i datumi

poruka: 132
|
čitano: 35.012
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad – cijene i datumi".
17 godina
neaktivan
RE: iPad – cijene i datumi
logic kaže...

POstujem. Al previse emocija je prema appleovim proizvodima i previse truda ulazete da dokazete da je to sve super. Nekad mi djeluje da vise ubjedjuejte sebe nego druge. Ja misljenje o appleu konkretno necu promijeniti iz vec navedenih razloga i mogu biti najbolji u ovom dijelu svemira moje pare nece vidjeti. Nikad. Sta recimo tebe tjera da kucas ovoliko teksta i branis apple. Ja volim logitech i imam i previse njihovih uredjaja al ni u ludilu ih ne bih voliko hvalio niti branio. Logitech doduse niko i ne napada a o podrsci koju pruzaju kupcima apple korisnici moze samo sanjati. I ne samo apple.

Pa vidiš da emocije idu dvosmjerno ... imaš apple hatere ili bashere i apple fanboyse ili zealote. Za svaki rat trebaju obadvije strane, a apple ratovi se uvijek vode na apple terenu, na apple temama. Po tome ja bih rekao da je apple napadan a ne obratno. ;)

Apple je bahat i bezobrazan ali ima izvanredne proizvode i sjajne ljude. Bolje to nego ono, so much attitude - so little talent.

A.
17 godina
neaktivan

Ja ne mrzim apple barem ne na nacin da imam neke emocije prema njima odvratni su mi zbog stava prema kupcima. S druge strane ja cu uvijek kupiti tehnolosko napredniji proizvod koji nije prilagodjena maloumnim idiotima na racun funkcija. Malo banaliziram  i nemoj se naci prozvan jer ti idiot nisi. Na sminku ne padam. Ali tvrditi da ima izvanredne proizvode je izvini ali malo previse smiono. Ni po cemu nisu izvanredni i nista novo tehnoloski ne donose vec godinama osim novih nacina uvaliti muda pod bubrege po paprenoj cijeni. Samo sminka i marketing. I i-pad je vrhunac. Prodati uvecan iphone je malo reci debilno al ok. Naravno ovo je samo moje skromno misljenje. A ako cemo pricati o kvalitetu imam dva primjera. Imam HPov lap koji je prije 3 pune godine kostao 12000 kn. TO je ovaj sto spoemnuh da im s-ips matricu. Ima C2D na 2 GHZ 1680x1050 15,4" lcd i sada ima 4 GB rama i 500 GB disk i radi kao avion. Kao sto rekoh 3* sati baterija, firewire, citac smart kartica i radi kao prvi dan. Ispadao mi bezbroj puta. Vrti sve iz paketa cs4 od zaje....je. A po izgledu stroga klasika. Nema djidja midja koje lijepo izgeldaju a ne sluze nicemu. To je lap za respect i dan danas. Druga stvar su logiech Z-5500. zvucnici koji i sada dobijaju samo hvalospijeve a stari su oko 5 godina. To je kvalitet. Koji appleov proizvod ce imati takav stats za 5 godina a da je danas u prodaji? Mozda Imac ali I-pad? Iphone?

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja ne mrzim apple barem ne na nacin da imam neke emocije prema njima odvratni su mi zbog stava prema kupcima. S druge strane ja cu uvijek kupiti tehnolosko napredniji proizvod koji nije prilagodjena maloumnim idiotima na racun funkcija. Malo banaliziram  i nemoj se naci prozvan jer ti idiot nisi. Na sminku ne padam. Ali tvrditi da ima izvanredne proizvode je izvini ali malo previse smiono. Ni po cemu nisu izvanredni i nista novo tehnoloski ne donose vec godinama osim novih nacina uvaliti muda pod bubrege po paprenoj cijeni. Samo sminka i marketing. I i-pad je vrhunac. Prodati uvecan iphone je malo reci debilno al ok. Naravno ovo je samo moje skromno misljenje. A ako cemo pricati o kvalitetu imam dva primjera. Imam HPov lap koji je prije 3 pune godine kostao 12000 kn. TO je ovaj sto spoemnuh da im s-ips matricu. Ima C2D na 2 GHZ 1680x1050 15,4" lcd i sada ima 4 GB rama i 500 GB disk i radi kao avion. Kao sto rekoh 3* sati baterija, firewire, citac smart kartica i radi kao prvi dan. Ispadao mi bezbroj puta. Vrti sve iz paketa cs4 od zaje....je. A po izgledu stroga klasika. Nema djidja midja koje lijepo izgeldaju a ne sluze nicemu. To je lap za respect i dan danas. Druga stvar su logiech Z-5500. zvucnici koji i sada dobijaju samo hvalospijeve a stari su oko 5 godina. To je kvalitet. Koji appleov proizvod ce imati takav stats za 5 godina a da je danas u prodaji? Mozda Imac ali I-pad? Iphone?

Puno smo puta mlatili već o ovome ... po meni i najvećem broju korisnika su izvanredni ( opet mogu navesti najviše zadovoljstva kod kupaca, najbolju tehničku podršku u industriji etc ).

Ovo drugo, nisam siguran da shvaćam što želiš reći. Koji appleov proizvod nakon 3 ili 5 godina je i dalje respektabilan. Pa ja bih rekao velika većina.

U firmi i dalje imamo recimo PowerPC G5 stroj kupljen pred sedam ... ej sedam godina. Dva 64 bitna procesora sa odvojenim sabirnicama, svaka na 1250 MHZ. 8 Gb rama. Vodeno hlađenje. Stroj i dan danas radi ko zmaj i jede za doručak core2duo inteove PCje stare godinu ili dvije dana pa i iMacove na c2duo. Sam sam do nedavno ( do pred godinu dana cca ) na poslu imao još stariji G4 PowerPC PowerMac sa dva G4 procesora na 867 MHz na kojem sam odrađivao poslove od kojih su neki sami mogli kupiti nekoliko novih MacPro mašina. Na kraju sam ga prodao čovjeku kojem je trebao stroj koji još može vrtiti prastari OS9 radi nekog High End rotacionog scannera čiji software postoji samo za OS8 i OS9.

Doma imam iPod gen 3 od 40Gb star valjda 6 godina, eno ga radi ko sat, služi mi kao prijenosni fw disk. Nedavno sam se zabavljao sa apple Newtonom koji radi kao i prvi dan valjda, prepoznaje rukopis i zadovoljstvo je bilo viditi da je takva jedna stvar bila u prodaji pred 15 godina a koja i dan danas izgleda wow u nekim stvarima ( GUI ju recimo ) za neke "smartphoneov"e od pred par godina. Opet imam i drugih brandova sa kojima sam zadovoljan, al apple zaista ima taj final touch i detalje koje je rijetkost naći kod ostalih firmi. Sve je to posao naravno, al ljudi padaju na neke detalje i sitnice koje pokazuju koliko je truda i razmišljanja uloženo u taj proizvod. Ne kupuju ljudi strojeve zbog specifikacija nego zbog softwarea koji će na njima pokretati, zbog dizajna i sw i hw. Aplikacije nekih trećih proizvođača na OSXu i prije na OS9 etc izgledaju sasvim drugačije nego na PCju. Totalno ljepše, dorađenije. Pristup, filozofija, sve je drugačije. Ljudskije. Toplije ... jbg, teško je to tebi ili nekom objasniti, al ja sam u biznisu u kojem sam još uvijek nakon svih godina i nije mi dosadilo dobrim djelom zbog applea i entuzijazma i čistog perfekcionizma koji i dan danas stave u svaki proizvod koji lansiraju. Hype kreće od njih samih, oni su hyped pa onda to prenose na sve oko sebe. 

A.
17 godina
iPad – cijene i datumi

Meni je Apple cak drag, jako drag :)

Al mi nisu dragi Apple fanboysi :)

Artfull ti si mi drag :) (nemoj to krivo shvatit) jer stvarno imas zara branit Apple :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@artfull

Rekoh koji su danas u prodaji.

Vise puta sam naglasavao da sma se nekad appleu divio kao kompaniji koja je imala hrabrosti neke stvari uraditi prva, neke stvari ukinuti prva ili uvesti prva. BIla tehnoloski lider. Ti pricas o proizvodima iz tog rekao bih zlatnog doba applea. Koji od proizvoda koji su danas u ponudi ce imati takav status za pet ili sedam godina?

17 godina
neaktivan
logic kaže...

@artfull

Rekoh koji su danas u prodaji.

Vise puta sam naglasavao da sma se nekad appleu divio kao kompaniji koja je imala hrabrosti neke stvari uraditi prva, neke stvari ukinuti prva ili uvesti prva. BIla tehnoloski lider. Ti pricas o proizvodima iz tog rekao bih zlatnog doba applea. Koji od proizvoda koji su danas u ponudi ce imati takav status za pet ili sedam godina?

nemam pojima, većina proizvoda pretpostavljam. Svaka generacija iMaca je ulazila i u muzeje i dan danas se tamo nalaze, barem kao product design eksponat ... al i drugo je vrijeme došlo, pitanje je hoće li išta više biti osobito važno ili poznato za 5 godina od sadašnjeg hardwarea, apple i non apple ... ? 2G iPhone, prvi iPad, prvi iPod etc, pretpostavljam da će za desetak ili dvadeset i više godina imati neku vrijednost ako budu radili  i ako budu očuvani kao kolekcionarski predmeti, sve ostalo više manje, iako kontam da ću za 3 ili 5 godina moći raditi na i7 iMacu 27" ili bi mogao na nekom MacProu da ga sad uzmeš.

A.
17 godina
neaktivan

iMac sam izuzeo i u prvom postu jer je to ozbiljan proizvod namijenjen za ozbiljne svrhe. Ali iphone, ipod (mada on jos i tako tako), iPad su cista potrosacka elektronika nastala zucavanjem trzista i sta se moze prodati a ne kao rezultat inovativnosti i razvojnog odjela. Nekad je 

razvojni odjel apple radio od cistog lista papira pa kud ih masta odvede a sad dobiju specifikacije od marketinga i trazi se da to spakuju u dopadljivo kuciste. Ogromna razlika.  Da se razumijemo i ostali tako rade ali apple za razliku od njih nije tako radio uvijek. I ostai ne dizu toliku dreku kako je to novo inovativno revolucionarno i sl.

17 godina
neaktivan
May I cut in?

Mislim da apple jedini u biti ne prodaje muda pod bubrege. Svaki njihov proizvod je napravljen s razmišljanjem da sve u njemu bude vrhunsko, sav software koji nude za pojedinu platformu savršeno na njoj radi i opcenito gledajuci svi ljudi koji kupe apple-ov proizvod bivaju prezadovoljni kupljenim, mislim da je to garancija kvalitete samo po sebi.

Sa druge strane imamo hrpu drugih proizvođaca koji cine sve da bi se izdvojili iz mase po nekom kriteriju, bila to cijena, inovacija ili nesto drugo.

U tom procesu napravi se puno kompromisa, bilo zbog povecanja zarade, losih dobavljaca, rokova isporuke, kratkog vremena razvoja..., kod applea  kompromisa nema.

Ima jako puno stvari na kojima se moze ustedjeti a koje nisu vidljive na specifikacijama proizvoda poput napajanja monitora ili laptopa, materijali kucista, duzina kablova...opcenit sve sto se ne vidi,  i na takvim stvarima konkurencija štedi jer prosjecni kupac odlucuje na temelju izgleda i spechsheeta.

Posto je ova tema vezana za i-pad, uzmimo njega kao primjer. Apple vec godinama radi taj tablet i imali su puno vremena da ga naprave bas onako kako su htjeli, dok se konkurencija podsmjehivala takvim uređajima i sada odjednom kada je i-pad objavljen svi su uvidjeli da je to poprilično potentno tržište i da zbilja ima ljudi koji bi to kupili svi skaču na vlak i trude se brže-bolje izbaciti nešto čime bi konkurirali apple-u. Uglavnom se naglasak stavlja na stvari koje se na i-padu smatraju nedostatcima. Tako neki nude potpuni OS kao Win7 ili Linux, ali takve stvari se vuku na takvom harvare-u, baterije krace traju a i same dimenzije su veće. Neki konkuriraju cijenom ali tu danak placa kvaliteta ekrana, itd...

Sigurno da ce biti puno konkurenskih uredjaja na trzistu, ali isto tako je sigurno da razina zadovoljstva kupljenim nece biti ni na pribliznoj razini. Kupit cemo uredjaj koji ima Linux, USB portove, Stavljat cemo na njega sve i svasta ali ce bit trzanja, krivog klikanja, baterija nece biti bas neka, bit ce malo veci i tezi, necemo ga bas pokazivat prijateljima ni vadit u busu i mozda cemo bit sretni sto imamo sve te ljepe stvari sto ipadu fale ali cemo uvijek viriti u ekran nekome tko izvadi i pad i mantrati skupo i nema flash, skupo i nema flash..

Kad ostali uloze dovoljno vremena u razvoj pravog konkurentnog uredjaja apple ce vec biti korak ispred, isto kao sa i-phoneom.

1 0 hvala 0
17 godina
iPad – cijene i datumi

Kompromisa nema?

Reci to onima koji su kupili faulty ekrane ili im je crko adapter time capsule (ili kako se vec zove taj vrazji bezicni storage... uh uh uhhh bezicno + storage mi ne ide nikako zajedno, negdje sam nesto zeznuo)

Istina je, kompromisa nema, bit ce kako je Apple reko i nikako drugacije. :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nikad ne možeš platiti dovoljno da bi mogao rec da si siguran da nece biti problema, sve da platiš 500k eura za auto postoje sanse da ces zavrsit 5 puta na servisu u prvoj godini. Tome služi garantni rok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 22:53 (Glamdring).
17 godina
neaktivan
RE: May I cut in?
Glamdring kaže...
, necemo ga bas pokazivat prijateljima ni vadit u busu i mozda cemo bit sretni sto imamo sve te ljepe stvari sto ipadu fale ali cemo uvijek viriti u ekran nekome tko izvadi i pad i mantrati skupo i nema flash, skupo i nema flash..

Kad ostali uloze dovoljno vremena u razvoj pravog konkurentnog uredjaja apple ce vec biti korak ispred, isto kao sa i-phoneom.

Ma po cemu su oni to ispred majke ti. Poredis punokrvi os i taj jad koji ne moze nista. Moes surfati netom. Pa to moze svaki tv koji ce izaci u iducih 6 mjeseci. Citati novine? Ne citam ih ni ovako. Naravno da sve radi glatko kad radi jednu po jednu stvar. Kad bi win 7 napravili da radi po filozofiji tog os-a to ne da bi letjelo ...

Imaju sminku i marketing. Sve ostalo je ispod konkurencije. PA svaki smartphone je po svemu ispred iphonea osim po marketingu i sminki. Po mogucnostima je iphone smiejsan. Isto tako ipad. Pa svako govno od netbooka je mocnije u svakom pogledu. Sta ce mi ekran koji cu moci drzati u krilu ili nostai okolo a ne mogu ni pisljive slike prebaciti an njega. A netbook mi sane u malo veci dzep i na njemu vrtim photoshop. A o tom revolucionarnom ekranu nemoj ni pricati jer ja taj revolucionarni ekrna imam vec pune tri godine na lapu. Sta ce mi baterija koja traje 10 sati?

Gdje ces ti to koristiti deset sati bez struje? na pustom ostrvu? Sve je to smijesno meni. Ja toliko para ne bih dao ni u ludilu za uredjaj koji mogu pokazivati okolo i onda mi se prijatelji smiju jer nema nista sto ima svako govno do netboobka ima. I sta mi znaci sto je UI fluidan kad ne moze nista. JA radje sacekam tih par milisekundi ako znam da cu nesto moci i napraviti. Velika mi stvar kliktanje prstima po netu. To mogu i na mobu koji sad imam. A niej iphone.

17 godina
neaktivan
RE: May I cut in?

Mislim da je 3-4 tableta predstavljeno i prije ipada.......al doduse moze se povezati s ipadom, jer je apple napravio revoluciju s ipodom a i (na pocetku) iPhonom

Isto tako recimo danas imamo primjera PUNO BOLJIH od iPod-a (sonyevi) iPhona (HTC legend kojeg iPhone ni u novoj generaciji izgledom nece prestici, Android opcenito u vecini slucajeva, webos) a sta se iPada tice....pa..... to ce jos vrijeme pokazati

Najvise mi se nesvidja na ipadu sta je uvecani iPhone.....to je sucelje vec mal zastarijelo niti wall nemozes imati kako je red sve je pravljeno za pocetnike.....jedino ak ga otkljucas al to nije ono.... Isto tako sta mi smeta jer on ubiti moze sluziti samo za par stvari (a da je doista funkcionalan) 1. Surfanje, 2. Igre...i nema vise jer vjerojatno imam vec neki mob na kojemu mogu pogledati vremensku prognozu, mail i tome sl....

Ali sta je je ljepo izgleda....samo me zanima kako ce prihvacen biti HTC Legend....koji je prekrasnog dizajna odlicnih karakteristika i os-a (HTC nema neki marketing koji je jak kao njegov konkurent ali...)

"kod applea kompromisa nema" Da nema kompromisa zaista 2usb-a tik jedan do drugoga, mini DP, cak SD citac kartica i superdrive (koji toliko buci a i cesto se kvari...ubiti kod tih racunala kompromisa nema jedinu sta se dizajna tice....za profesionalce njima nikako ne odgovara sam glossy ekran... izlaskom imaca 27, time mashina, SL-a ljudi nisu mogli uplodati video na youtube, komp im je jako usporavao kada su gledali flash na kompu (Flash video causing 105% CPU usage spikes ) problemi s ekranom, problemi s zagrijavanjem (prevelikim), brisanjem cijelog sadrzaja HDD-a osim os-a

Ono sta zelim reci nije nista savrseno pa tak ni apple..... Ovo s trzanjem na win-linux platformi je rijec u vecini slucajevo o krivnji samih prizvođača koji ili imaju lose drivere ili pak korisnik koji se zali na stekanje ima komp od 1.8ghz star 5 godina i 512 mb rama (ddr) i jos k tome zeli igrati COD MW2....tada komp steka al i prilikom surfanja netom nekada.... iPad jos nije izasao...misljenja su podjeljena i treba cekati da dojde na trziste. Sigurno ce ga kupiti hrpa Apple korisnika jer su oni jako vjerni kupci...zasto....zato jer su djeca (u 60% slucajeva....di god na youtubu napisete apple sta ja znam sta, uvijek neko djete nesta objasnjava :)) 20% njih su ljudi kojima apple zaista treba i vole to jer im taj komp odgovara a 20% ostalih su oni kojima je do sminke i zato jer et to ljepo izgleda..

ko je bolji izmedju applea i windowsa to je kao da neko trazi savrsenu boju za sve....toga jednostavno nema.... Al sta je je iPad je skup i to je tema.....necu vise komentirati ostalo xD

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
17 godina
neaktivan
logic kaže...

POstujem. Al previse emocija je prema appleovim proizvodima i previse truda ulazete da dokazete da je to sve super. Nekad mi djeluje da vise ubjedjuejte sebe nego druge. Ja misljenje o appleu konkretno necu promijeniti iz vec navedenih razloga i mogu biti najbolji u ovom dijelu svemira moje pare nece vidjeti. Nikad. Sta recimo tebe tjera da kucas ovoliko teksta i branis apple. Ja volim logitech i imam i previse njihovih uredjaja al ni u ludilu ih ne bih voliko hvalio niti branio. Logitech doduse niko i ne napada a o podrsci koju pruzaju kupcima apple korisnici moze samo sanjati. I ne samo apple.

http://news.cnet.com/8301-13579_3-10467112-37.html

again ;) ... vidiš da se trude oko korisnika.

A.
17 godina
neaktivan

Da li sam ja pricao o Dellu, HP ili nekom drugom ;)

A tamo ne vidim poredjenje sa Logitechom ;)

Pokusavas iskriviti cinjenice ili jednostavno repvidis post ako ne mozes odgovriti na njega ;)

Tvoja nesreca je sto ja pazljivo citam i pamim. Odgovri mi na sve moje postove u kojima te citiram a ne samo na one koji se tebi svidjaju.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Da li sam ja pricao o Dellu, HP ili nekom drugom ;)

A tamo ne vidim poredjenje sa Logitechom ;)

Pokusavas iskriviti cinjenice ili jednostavno repvidis post ako ne mozes odgovriti na njega ;)

Tvoja nesreca je sto ja pazljivo citam i pamim. Odgovri mi na sve moje postove u kojima te citiram a ne samo na one koji se tebi svidjaju.

pa kažeš da je podrška loša, tj da je logitechova bolja ... ovdje kažu da je appleova najbolja ... neznam jel logitech ulazio u razmatranje i uspoređivanje, možda je njihova još bolja, ovo se odnosi na velike.

A.
17 godina
iPad – cijene i datumi

Logitech ima toliko dobar support da ga neki nerijetko iskoristavaju da dobiju nove komponente kao zamjenu za stare "ogrebane"

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I pored toga zadnji kvartal najbolji u istoriji kompanije. A zasto? Jer na taj nacin privlaci kupce i to kvalitetom i podrskom a ne ogranicenjima i marketingom. Logitech cu uvijek kupiti dok od applea ni prazan dvd ne bih kupio jer bi vjerovatno radio samo na iMacu.

17 godina
iPad – cijene i datumi

Ajde radi nesto... samo visis po forumu :))))))

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hahahahahaa

Ko mi kaze ;)

Skupljam zvjezdice jer sam cuo da cu dobiti penziju, Iphone da mogu pricati do podne jer je popodne baterija prazna i Ipad da mogu surfati po forumu sa wc-a kad dobijem 5 zvjezdica ;)

A penzija me ne zanima ;)

17 godina
neaktivan
iPad – cijene i datumi
upravo čitam da se iPad prodaje brzinom od nešto preko 20 000 komada na sat , u predprodaji naravno, još ga nema u ducanima. U prva dva sata odletilo je 50 000 komada. Ako ovako nastave ne čudi me da ne Apple narucio preko deset miljuna komada za 2010.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Review prije 4.4. baš i nema neku težinu, s obzirom da je upitna objektivnost onoga tko je dobio iPad na review prije nego je dostupan u prodaji.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Review prije 4.4. baš i nema neku težinu, s obzirom da je upitna objektivnost onoga tko je dobio iPad na review prije nego je dostupan u prodaji.

slažem se, al so far so good ... barem obzirom na bateriju, brzinu i slično.

A.
17 godina
neaktivan
iPad – cijene i datumi

Kaže Walt da mu je baterija trajala 11,5 sati...bolje nego očekivano.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad – cijene i datumi

Hahahaha ubojica laptopa hahahahahaha

Pa os od iphona izgleda staro i zatucano (ispričavam se na izrazu)...android webos izgledaju puno ljepše.... Koliko ce se uopce placati aplikacija za iwork-a

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ja00022 kaže...

Hahahaha ubojica laptopa hahahahahaha

Ma, onaj tko iPad nazove ubojica laptopa, već se diskreditirao dovoljno da se ne isplati ni čitati dalje. I moj skuter je ubojica kamiona!

ja00022 kaže...

Pa os od iphona izgleda staro i zatucano (ispričavam se na izrazu)...android webos izgledaju puno ljepše.... Koliko ce se uopce placati aplikacija za iwork-a

To je već subjektivno.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
iPad – cijene i datumi

http://www.macrumors.com/2010/03/31/early-ipad-reviews-appear/

za sad je sve vrlo vrlo pozitivno ... baterija traje debelo preko deklariranog. ( u najgorem slučaju oko 9.5 pa sve do preko 12 sati ) Sve upućuje na big hit.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:28 (artfull).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
To je isto kao sa smartphoneovima, vecina ljudi ne koristi ni djelic njihovih mogucnosti, kad se sjetim za sta vecina ljudi Koje znam koristi laptop onda ipad i te kako moze konkurirat.
Bit ce sigurno hit kao i iphone.
17 godina
neaktivan
iPad – cijene i datumi

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362042,00.asp

relativno opširno ...

meni sve više i više izgleda kao iznimno zabavna i korisna stvarčica. Svakako planiram uzet to ili nešto slično umjesto laptopa. A sa aplikacijama kao http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=6848332 http://www.forscoreapp.com/ etc , u najavi su tisuće korisnih content creation aplikacija moglo bi se i raditi nešto korisno na njemu. Za konzumaciju je već dokazano izvanredan.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
iPad – cijene i datumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice