HTC One X bez KitKata

poruka: 60
|
čitano: 7.085
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X bez KitKata".
14 godina
Re: HTC One X bez KitKata
zovitemebuha kaže...

Ma ovo sa nadogradnjama je smiješno, ili ih nema ili kad izadu su bugovite :), recimo 4.3 za moj galaxy s3. Taj 4.3 kad je izišao je bio pun pogodak za shebati Mob. Nakon njega san izgubija živce i stavija cm 11 nightly koji za divno čudo radi kako treba te od sada sto god da uzmem idem na cm ili drugi costum ROM koji radi

4.3 za SIII je sada uredan, bolje radi nego 4.1.2 sada kada su ga popravili.

iclock2much
14 godina
Hacker002 kaže...

Nije to samo kod HTCa tako. Kolega ima Samsung S4 i ima najnoviju verziju na njemu, a ja na S3 Mini koji ima dual core proc od gigahertza i gigabajt rama imam 4.1.2 verziju.. {#}

S3 mini here, 4.4 CM gore ;)

Ali da, većinu korisnika boli briga za najnovije verzije, niti vjerojatno znaju što je to. Ja znam ali me opet briga (iako sam stavljao na s3 mini cm jer mi se ne sviđa uopće touchwiz - sense je ljepotica).

Zastarjelost uređaja ne diktira jel ima 4.2, 4.3, ili 4.4. jer je tako razlike teško primjetiti osim po sve boljoj integraciji googleovih usluga. Uvijek bi rađe bi uzeo mob koji mi se sviđa i odgovara karakteristikma a neće dobiti update.

15 godina
protjeran
HTC One X bez KitKata

Hehe ja na svom sensationu imao 4.4.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
HTC One X bez KitKata

I onda se netko čudi zašto ljudi kupuju iPhone, a ne ove android drloge kojima je cilj naštancat u jednoj godini 350 modela.

5 6 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...

Srića pa možemo pristupiti XDA-forumu.

Za praznike sam uzeo HTC ONE točnije 27.12. a 28.12 je gore bio custom ROM ARHD ROM, a mislim da ću uskoro staviti ovaj Google Play Edition.

Hebe mi se za HTC i njihov sense i {#} za njihovu politiku.

Onda bolje da si uzeo nekog kineza za 2-3 puta manje novaca, a sa sličnim hardverom

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
HTC One X bez KitKata

Evo na s3 bas neki dan stavio 4.3 :D Doduse LTE verzija, mozda im je trebalo malo duze. Al katastrofa. No nije ni S4 jos na 4.4, a ovaj t-mobileov nece jos duze vjerojatno.

HTC evo 3D sam neki dan stavio na 4.4, nema bas nekih promjena, i ne kuzim zasto se vise preko menu tipke s desktopa ne moze do system settinga.

0 0 hvala 0
16 godina
segregator kaže...
amater_2 kaže...

Srića pa možemo pristupiti XDA-forumu.

Za praznike sam uzeo HTC ONE točnije 27.12. a 28.12 je gore bio custom ROM ARHD ROM, a mislim da ću uskoro staviti ovaj Google Play Edition.

Hebe mi se za HTC i njihov sense i {#} za njihovu politiku.

Onda bolje da si uzeo nekog kineza za 2-3 puta manje novaca, a sa sličnim hardverom

Za 399kn teško.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
HTC One X bez KitKata

Neće dobiti iz istog razloga kao i Optimus 4X. A to je Tegra 3. 

llabtoofer koji uvijek ima točne informacije u vezi HTCa tvrdi kako se radilo da 4.3 i 4.4 ali imali su problema zbog tegre. 

Testirali su novi update ali su odustali zbog problema, te su dali 4.2.2 i Sense 5. Znam i da je postojao 4.3 Sense 5 rom, ali nikad nije pušten van. 

Mislim da je samo nexus s tegrom 3 dobio više od 4.2.

hobi:moj-android.net

1 0 hvala 0
17 godina
segregator kaže...
luka28 kaže...

Vi koji ste baš zapeli za nadogradnje bi trebali kupovati Nexus uređaje i to je to. Mislim da većina Android korisnika ni nezna za nadogradnje i ostale điđe miđe tako da proizvođačima i onako nije u interesu trošiti novce na razvoj za malu grupicu ljudi koji baš žele nadogradnju.

A ako vam se baš nadograđuje onda XDA i pucaj po nadogradnjama, mislim da će uskoro biti za skoro svaki mobitel kitkat verzija softvera tako da ako baš žarko želite imate tamo.

Ja sam nedavno kupio Andorid baš za full time telefon i odpočetka sam se pomirio s tim da Samsung za godinu dvije vjerojatno neće izdati update na štajaznam recimo Android 6 za Note3 koji sad imam, ali siguran sam da će na XDA biti rom za skinuti, tako da nema panike.

Ako tebi nije panika kad ti na neslužbenom romu pola hardvera ne radi, npr kamera, onda OK

Segregator, nisi u pravu. Na XDA postoji masa ROM-ova, potpuno upotrebljivih, s punom funkcionalnošću službenih ROM-ova. Ja imam Note N7000, imam na njemu SlimBean JB 4.2.2 koji radi savršeno, otkako sam maknuo službeni ROM s TouchWizom mobitel je prodisao punim plućima. TW je smeće koje svojim dodacima i opcijama guši mob, a time hardver ne pokazuje ni pola svojeg punog potencijala. Naravno, postoje i nightlies koje ne preporučujem za svakodnevni rad, i prema kojima ne treba suditi o svim verzijama.

Također, kolega Luka28 je u pravu kada kaže da većina korisnika Androida pojma nema koju verziju ROM-a ima na mobu. Ja bih dodao da ih 70% NEMA POJMA, znam iz iskustva. Neki su još na Gingeru! Da ne spominjem kako 90% korisnika nema rootane mobitele, niti znaju što root znači.

XDA rules, kome se nadograđuje ima hrpa ROM-ova za sve moguće mobitele, Gapps, tweakovi, alternativni launcheri, appovi kojih nema na Marketu i slično.

HTC je meni osobno najdraži proizvođač, imao sam više modela počevši od Heroa i Legenda pa do One X, i sad gađam HTC One MAX. I na sve sam stavio AOSP Android (maknuo Sense).

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 14:41 (CrnaBitanga).
12 godina
protjeran
HTC One X bez KitKata

pa neki nemaju ni potrebe za novim romovima i nadogradnjama kad je pola gluposti koje ne koriste ničemu i 150 jezgara na procesoru(za koji dan če bit), i koju korist ima onaj od tog koji koristi mobitel uglavnom kao mobitel a ne za igranje igara i neznam čega već ne da se možda može hvalit na bechmarcima da ima nekih desetak bodova više od standardnog roma

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Renesis kaže...
luka28 kaže...

Vi koji ste baš zapeli za nadogradnje bi trebali kupovati Nexus uređaje i to je to. Mislim da većina Android korisnika ni nezna za nadogradnje i ostale điđe miđe tako da proizvođačima i onako nije u interesu trošiti novce na razvoj za malu grupicu ljudi koji baš žele nadogradnju.

A ako vam se baš nadograđuje onda XDA i pucaj po nadogradnjama, mislim da će uskoro biti za skoro svaki mobitel kitkat verzija softvera tako da ako baš žarko želite imate tamo.

Ja sam nedavno kupio Andorid baš za full time telefon i odpočetka sam se pomirio s tim da Samsung za godinu dvije vjerojatno neće izdati update na štajaznam recimo Android 6 za Note3 koji sad imam, ali siguran sam da će na XDA biti rom za skinuti, tako da nema panike.

Da se nexus moze jednostavnije kupit kod nas i po prihvatljivoj cijeni kao vani, onda bi ga vjerojatno i kupovali, jer kad ga i ima kod nekog od operatera onda mu stave cijenu od 5k kn.

Pa mislim da nije ništa skuplji nego neki flagship od Samsunga ili HTC-a

U americi je super jer je jeftiniji a hardver je u rangu najboljih, a kod nas uvijek ista priča...

16 godina
odjavljen
segregator kaže...
luka28 kaže...

Ako tebi nije panika kad ti na neslužbenom romu pola hardvera ne radi, npr kamera, onda OK

a čuj prije provjeriš šta radi šta ne radi, sigurno neće isti dan kad ga google izda raditi sve, ali kroz koji mjesec će se popeglati

da i ja mislim da nije u redu od Samsunga, HTC-a i ostalih da ne nude nadogradnje, ali opet to je tako oduvijek bilo i na to moraš biti spreman. Druga stvar, recimo Apple ima podršku za iPhone4 iako je star više od 3 godine, ali stvar je da taj najnoviji softver na iPhoneu4 se vuče za poludit, imao ga osobno, nakon zadnje nadogradnje na iOS7 katastrofa i šta ti onda vrijedi ta nadogradnja kad dobiješ uređaj koji te živcira, onda bolje imati uređaj sa starim softverom koji radi ok.

15 godina
neaktivan
HTC One X bez KitKata

Loša politika HTC-a,i onda se čude zašto propadaju. HTC One X je po meni jedan od boljih mobitela,prava šteta što neće dobiti KitKat. Može ga upogoniti bez problema Zte Blade III,sa 1GHz procesorom i 512MB RAM-a,a kako nebi HOX? Nije do toga što on nemože,nego HTC želi natjerati korisnike da kupe nove telefone da ostanu up-to-date. To im neuspjeva,i dok god ima custom ROM-ova to im neće uspjevati ( u velikim količinama,jer uvijek ima budala ili zaljubljenika koji uvijek moraju imati sve najnovije makar neimali kruha (welcome to balkan)). 

Navodno će izaći KitKat za S3 u 2. ili 3. mjeseci ove godine,ali ja to neću ni vidjeti jer se "furam" na ROM-ove. Imam KitKat,sa bugom ili dva,ali to će se za koji tjedan ispolirati tako da se oko toga nemoram brinuti,a imam na izbor kakve hoću ROM-ove. Nažalost večina njih nezna za custom ROM-ove te ostaju na verziji koju imaju...I da, još uvijek ima korisnika koji imaju npr. GB i izašla je nadogradnja za ICS i oni nisu skinuli nadogradnju jer neznaju da ju mogu skinuti. Ali njima nije ni bitno,jer njima sve radi.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...
Adin kaže...

Jos kad vi ovo bio slucaj samo sa jednim proizvodjacem bilo bi super. Nego ista univerzalna prica za sve. Sta to donosi famozni Kit Kat da bi sad bio u depresiji sto necu moci da nadogradim? 

Ja imam HTC One S, kupio prije 2 godine, odradjuje posao kao i taj sa KitKat i zadovoljan sam. Globalna prica sa telefonima, novim softverom je samo prica za budale. Ja se nadam da smo mi malo pismeniji od ideje da pratimo to.

Što, sad ispada da je pozitivna stvar to što vas je HTC sve sheba???

Ajd super onda, tješite se vi samo i kupite novi njihov flahship, izlazi za 1-2 mjeseca {#} Mislim iskeširat tolike pare za mob i onda se ovako odnose prema kupcima... ma daj...

Na ovom području imam stvarno samo riječi hvale za Apple, makar iPhone nisam nikad ni imao.

Mozda vi to u Hr kupujete, al ja sam ovdje dobio mobitel od T-Mobile za 0$. :)

17 godina
Adin kaže...

Mozda vi to u Hr kupujete, al ja sam ovdje dobio mobitel od T-Mobile za 0$. :)

jesi jesi, dobio si...

15 godina
neaktivan
HTC One X bez KitKata

Imam HOX+ i stock 4.2.2, Sense 5.0. Otkada sam stavio tu najnoviju verziju baterija mi se prazni nenormalno brzo. I prije se brzo praznila, ali sada ode cijela za 3 sata ako cijelo vrijeme na njemu radim. Na XDA sam vidio da su se i drugi zalili na to i nadao sam se da ce popraviti to novom verzijom koje ocito nece biti. Ako nesto ne promijene u vezi izdavanja nadogradnja prelazim na Nexus ili iPhone koji inace nisam htio jer ga ima apsolutno svatko, ali sve do iOS-a 7.0 su izdavali update za iPhone 3GS sto je vise od 3 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Loša politika HTC-a,i onda se čude zašto propadaju. HTC One X je po meni jedan od boljih mobitela,prava šteta što neće dobiti KitKat. Može ga upogoniti bez problema Zte Blade III,sa 1GHz procesorom i 512MB RAM-a,a kako nebi HOX? Nije do toga što on nemože,nego HTC želi natjerati korisnike da kupe nove telefone da ostanu up-to-date. To im neuspjeva,i dok god ima custom ROM-ova to im neće uspjevati ( u velikim količinama,jer uvijek ima budala ili zaljubljenika koji uvijek moraju imati sve najnovije makar neimali kruha (welcome to balkan)). 

Navodno će izaći KitKat za S3 u 2. ili 3. mjeseci ove godine,ali ja to neću ni vidjeti jer se "furam" na ROM-ove. Imam KitKat,sa bugom ili dva,ali to će se za koji tjedan ispolirati tako da se oko toga nemoram brinuti,a imam na izbor kakve hoću ROM-ove. Nažalost večina njih nezna za custom ROM-ove te ostaju na verziji koju imaju...I da, još uvijek ima korisnika koji imaju npr. GB i izašla je nadogradnja za ICS i oni nisu skinuli nadogradnju jer neznaju da ju mogu skinuti. Ali njima nije ni bitno,jer njima sve radi.

Daj čitaj komentare. Postojala je verzija 4.3 sa sensom 5, ali bilo je problema zbog tegre 3 koja je odustala od podrške za 4.3

13 godina
neaktivan
HTC One X bez KitKata

Srećom pa se svi mobiteli proizvode u kini ili tajvanu  a nadogradnja je ko i plaća u našoj državi ako dođe dobro došla. I onda zašto im prodaja pada možda zato jer ljudi nisu glupe ovce, bar većina nije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
luka28 kaže...

Dok spominjete Nexus, koji Nexus?

http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=nexus

13 godina
HTC One X bez KitKata

misle na nexus 4/5 .

nexus "bez broja " je ispao iz igre zbog long story short -> sources "close to the company" told Engadget that the problem stems from the Texas Instruments chipset built into the Nexus"

1 0 hvala 0
13 godina
HTC One X bez KitKata

Evo taman otvorih BUG i ugledah ovaj članak... Dugogodišnji sam korisnik HTC-a. Zadnji uređaj koji sam imao je HOX kojeg sam prodao prije tjedan-dva. Dosta koristim mobitel, a baterija mu je užasna bila, 2 puta ga dnevno puniš -.-. Zbog toga sam ga prodao, još sad ovo :O. Zbog ovoga sigurno neću više HTC kupiti, radije neki kinezer... Uglavnom nakon toga sam uzeo Nexus 7 tablet (kojeg hebem cijeli dan i baterija bez problema izdržava), a ako budem mobitel uzimao sigurno će to biti opet Nexus. Teško nešto drugo. Sreća samo da sam se rješio HOX-a na vrijeme, po jako finoj svotici. Hvala HTC što misliš na nas :).

H3rc0

1 1 hvala 0
15 godina
HTC One X bez KitKata
Najbolja politika za zaradu- uskrati korisnicima update i natjeraj ih na kupnju novog uredaja kojeg vjerojatno ceka ista sudbina
Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
to svi rade. apple ti da update koji ti uspori mobitel, a nemos downgrade-at. svima je u cilju da kupis novi mob, sto prije...
problem je sto su ti izgovori totalno glupasti, samo vrijedanje inteligencije korisnika je postalo pravilo, ne iznimka
17 godina
luka28 kaže...

Ma ti nisi normalan..Moj mobitel je kao nov vrijedio 3000kn. Sad ti tako pametan objasni meni zašto ja na mobitelu od 3000kn nemam najnoviji softver?

16 godina
neaktivan
HTC One X bez KitKata

One X i One XL sa Snapdragonom će navodno dobit 4.4 u obliku RUU. 

0 0 hvala 0
14 godina
H3rc0 kaže...

Uglavnom nakon toga sam uzeo Nexus 7 tablet (kojeg hebem cijeli dan i baterija bez problema izdržava), a ako budem mobitel uzimao sigurno će to biti opet Nexus. 

Svaka cast, usporedujes bateriju na tabletu s baterijom na mobitelu.

PS. Imam Nexus 5 i baterija nije nista posebno, nista bolje niti gore nego na drugim smartphonima koje sam imao.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
luka28 kaže...

Ma ti nisi normalan..Moj mobitel je kao nov vrijedio 3000kn. Sad ti tako pametan objasni meni zašto ja na mobitelu od 3000kn nemam najnoviji softver?

da i? ja sam Note 3 platio 4000kn i šta sad, ako nisi znao kako stvari stoje na Androidu sad znaš, većina proizvođača tako radi već godinama i sad se nađeš nešto isčuđavati, sljedeći put kupi ajfon i imaš najnoviji softver dan nakon što ga apple pusti u javnost

15 godina
protjeran
luka28 kaže...
Hacker002 kaže...
luka28 kaže...

da i? ja sam Note 3 platio 4000kn i šta sad, ako nisi znao kako stvari stoje na Androidu sad znaš, većina proizvođača tako radi već godinama i sad se nađeš nešto isčuđavati, sljedeći put kupi ajfon i imaš najnoviji softver dan nakon što ga apple pusti u javnost

koji se restarta ako mu je baterija <30%.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
14 godina
HTC One X bez KitKata

@ESY-E, meni je nekako nejasan taj problem oko toga što si naveo, istina da postoji, ali! 

Da nije možda greška u samom download-ingu, kao kada se uodate-a android, MORAŠ imati minimalno 80% punu bakteriju, ovako na Apple gadgetima čini mi se da je MUST raditi download via iTunes-a, makar, ako se dobro sjećam, ja sam jednom radio download novog software-a na 3GS, ali ne preko iTunes-a već OTA, nisam više baš previše siguran! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

@ESY-E, meni je nekako nejasan taj problem oko toga što si naveo, istina da postoji, ali! 

Da nije možda greška u samom download-ingu, kao kada se uodate-a android, MORAŠ imati minimalno 80% punu bakteriju, ovako na Apple gadgetima čini mi se da je MUST raditi download via iTunes-a, makar, ako se dobro sjećam, ja sam jednom radio download novog software-a na 3GS, ali ne preko iTunes-a već OTA, nisam više baš previše siguran! 

Sumnjam da je u tome problem, čini mi se nelogično.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice