HGspot obnovio stranice

poruka: 64
|
čitano: 12.538
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot obnovio stranice".
16 godina
RE: HGspot obnovio stranice
coder_ kaže
 A šta tebi to ne valja na stranici da ju toliko pljuješ? Ajd mi molim  te nabroji stvari koje ne valjaju!

P.S. Hoćeš sad reć da i ja radim u HGspotu??
 Kakav dućan takva i stranica.Ne bi se smjeli svrstat u prodaju IT opreme jer najmanje toga imaju.Na odlagalištu otpada ima veči izbor.
Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
16 godina
neaktivan
HGspot obnovio stranice

a lopovluka

L.Đ
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 19:25 (wildwest25).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Zatim tu je HG spot , kod njih sam jako zadovoljan sa kvalitetom isporucenog materijala , tj sve funkcionira savrseno , prodavaci su im legende ( bar u puli ) i ljudi moji to je trgovina besplatne opskrbe , prije 2-3 mjeseca sam tamo bio i copio G9 mis ... omg hah i isetao van s njim u skolskoj torbi

sve u svemu nadam se da ne dobivam radi ove protuzakonite radnje u HG spotu neki karton ili nesto i da me nece netko prijavit heh ne zelim sranja ... =)

I mi bi trebali ozbiljno shvatiti komentar jednog lopova koji je dovoljno blesav da je napisao da se zove Luka Đurašinović i da je pokrao dućan? I još se time hvališ... Ili prijaviti krađu HG-Spotu i policiji zajedno s tvojim imenom i IP adresom?
Svašta...
16 godina
neaktivan

Definitvo su usrali stvar, stara stranica im je bila puno preglednija i jednostavnija.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice