Nema javnog WiFi-a nego samo u velikim hotelskim lancima. Cijena je 6.5 eura za turiste (60 minuta) i dobije se Etecsa papirnata kartica na kojoj je username/password ispod scratch folije. Smijesno je sto je upload oko 1Mbps a download 0.2 Mbps :) Bitno da se mogu poslati slike hehe. U 3 tjedna sam potrosio valjda 60eur na inernet jer tih 60 minuta brzo prodje uz cesta pucanja veze, pa ponovo unosis password, pa je to sve sporo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam prije godinu i pol bio na Kubi 16 dana i moram priznat da sam uzivao bez interneta... Bilo je par hotela gdje si mogao izaci na net preko njihovih kompova (dakle, nije bilo AP-ova) ali je net bio skup ko vrag.
U par kuca gdje smo odsjeli, vlasnici su imali dialup pristup netu, skupo ko vrag (mislim, ako se dobro sjecam, da je 30 sati mjesecno nekakvih 250kn sto je za njihove prilike ogroman novac), ali ga Kubanci svakako koriste jer preko njega checkiraju rezervacije preko Facebooka, Booking.coma i slicno...
čitaj: "Google želi Americi proširiti tržište za uvaljivanje nepotrebnosti."
(svi koji su se poveselili kako to čini iz "humanitarnih razloga", opako su se zajebali.)
zanimljivo kako se američke kompanije natječu tko će dati "besplatni" internet stanovnicima pojedinih država, prvo facebook u Indiji, ali su ih Indijci nogirali, sad bi Google na Kubu... sve neki dobrotvori samo treba se zapitati što to facebook i google imaju od toga ako sav internet promet ide preko njihove usluge