Google odustao od vlastitog VR seta

poruka: 11
|
čitano: 1.381
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google odustao od vlastitog VR seta".
13 godina
neaktivan

Sto se tive VR-a imat cemo par igraca i to je to, HTC-Vive, Oculus, PlayStation i Microsoftov HoloLens (mada je on dosta drugaciji).

Tesko da tu ima mjesta za jos igraca, mozda apple jer imaju vojsku sljepih sljedbenika koji ce kupit bilo sta sa logom jabuke, ali apple jako jako jako kasni za ovima.

0 3 hvala 0
11 godina
Re: Google odustao od vlastitog VR seta
kingofthenight kaže...

Sto se tive VR-a imat cemo par igraca i to je to, HTC-Vive, Oculus, PlayStation i Microsoftov HoloLens (mada je on dosta drugaciji).

Tesko da tu ima mjesta za jos igraca, mozda apple jer imaju vojsku sljepih sljedbenika koji ce kupit bilo sta sa logom jabuke, ali apple jako jako jako kasni za ovima.

Ne mora biti tako. Može se ugurati netko tko izbaci na tržište jeftin a upotrebljiv uređaj. Google je bio na tragu tome, pogledaj samo Google Cardboard.

15 godina
kingofthenight kaže...

Slijepi sljedbenici su uvijek negdje prisutni, ali niti blizu količini da neka kompanija ili proizvod zbog toga budu najuspješniji.

Što se tiče kašnjenja Applea, tvoj upis samo dokazuje da ne znaš ništa o Appleu, što je ok, ali zašto onda nastupaš kao da nešto znaš?!

iPod vs. svi drugi prijenosni mp3 playeri. "Kasnio" je iPod za ostalima godinama, a onda se pojavio i rasturio zbog 100 razloga prije slijepih sljedbenika.

iPhone vs. svi drugi mobiteli tada. Ne samo da je kasnio nego su se svi pitali što im to treba, ima preveliki ekran, pa tko će korisitit mob bez tipkovnice, ah kako nam je pamćenje kratko.

iPad vs. tableti koji tada nisu postojali, ali je Microsoft desetak godina ranije predstavio koncepte svojih poluproizvoda. Naravno da je opet krenulo nerazumijevanje i ismijavanje, a onda masovno copy/paste stvaralaštvo.

Možemo ovako do sutra, ali Apple nikad ne kasni, već nastupa u točno odabranom trenutku (većinom, nekad i fula ceo fudbal). Može nekome Apple biti drag ili odvratan, stvar ljudi, percepcije, trenutka, ali generalizirati o bilo čemu u živote nije baš pametno.

9 godina
odjavljen

Trenutn nije na trzistu sto znaci da kasni ali u pravu si. Apple tako radi. Ceka da drugi razviju tehnologiju a onda kopira ukrade ili ako bas mora kupi i prodaje svojoj pastvi koje ne vidi dalje od apple ekosistema.... Svi ostali imaju izbora vec odavno...A Ipod i iphone prica je davno bila. Dok oni tj vi spavate na tim danima slave koji su davno prosli svi ostali ih stizu ili su ih presisali.....

16 godina
odjavljen

Googletu VR nije zanimljiv koliko je AR i umjetna inteligencija... VR je igračka i ništa drugo. Teško da se tu mogu umlatiti pare kao naprimjer ovdje:

Ili ovo. Pa ubio bi za to na bivšem radnom mjestu:

AR već imaju - Glass. Treba ga ispolirati i integrirati (ponuditi neki API ostalima a srediti integraciju sa najpopularnijima...)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 21:51 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Torent kaže...

Trenutn nije na trzistu sto znaci da kasni ali u pravu si. Apple tako radi. Ceka da drugi razviju tehnologiju a onda kopira ukrade ili ako bas mora kupi i prodaje svojoj pastvi koje ne vidi dalje od apple ekosistema.... Svi ostali imaju izbora vec odavno...A Ipod i iphone prica je davno bila. Dok oni tj vi spavate na tim danima slave koji su davno prosli svi ostali ih stizu ili su ih presisali.....

Hahahaha.

Znači ja bi sad na temelju tvojih 100% laži i krivih uvjerenja trebao pisati dokaz po dokaz kako si u krivu. Što se Apple i inovacija tiče (ne miješaj inovaciju i izum što 90% ljudi čini) mogao bi ovdje pisati desetke i desetke primjera i lagano gasiti balončić po balončić tvojih krivih uvjerenja i predrasuda u vezi Applea.
Ali nit' imam vremena, nit' to tebe zanima, a ja bi ionako samo gubio svoje i onako predragocjeno vrijeme na prepiranja s trolom.

9 godina
odjavljen

I ti ocigledno pod inovacijom smatras nesto novo u apple svijetu al cisto informacije radi postoji svijet izvan apple svijeta. Zato je ne appleovcima smijesno gledati predstavljanje novog gadheta iz applea jer je to sve veci deja vu... A sta ti mislis iskreno bas me briga jer nisam nista ni pisao da tebe uvjerim u bilo sta. Ili bilo koga drugog. Iznosim svoje misljene sa cim se ti mozes sloziti ili ne samo sto se ljubitelji apple odmah dizu na zadnje noge kad neko nesto kaze protiv applea. Drug ipak je to igracka gadget a ne clan porodice tako da get a life...

15 godina
Torent kaže...

I ti ocigledno pod inovacijom smatras nesto novo u apple svijetu al cisto informacije radi postoji svijet izvan apple svijeta. Zato je ne appleovcima smijesno gledati predstavljanje novog gadheta iz applea jer je to sve veci deja vu... A sta ti mislis iskreno bas me briga jer nisam nista ni pisao da tebe uvjerim u bilo sta. Ili bilo koga drugog. Iznosim svoje misljene sa cim se ti mozes sloziti ili ne samo sto se ljubitelji apple odmah dizu na zadnje noge kad neko nesto kaze protiv applea. Drug ipak je to igracka gadget a ne clan porodice tako da get a life...

Klasično manipuliranje iz čistog ne znanja.
Ne možeš nešto potpuno izmisliti ili temeljiti neko mišljenje na lažnim činjenicama i onda očekivati od nekoga tko je upoznat s činjenicama da klima glavom i potvrđuje tvoje gluparije kao tvoje mišljenje.

Mišljenje != činjenica

9 godina
odjavljen

Previse bi bilo ocekivati da me ispravis. Ili je samo napadanje vrh kulturne rasprave sa tvoje strane. Ko ti brani da izneses svoje misljenje i gdje sam ja rekoa da je misljenje cinjenica? Ili to vrijedi samo za tvoje misljenje....

15 godina
Torent kaže...

Previse bi bilo ocekivati da me ispravis. Ili je samo napadanje vrh kulturne rasprave sa tvoje strane. Ko ti brani da izneses svoje misljenje i gdje sam ja rekoa da je misljenje cinjenica? Ili to vrijedi samo za tvoje misljenje....

Da, bilo bi previše prikazati i dokazati nekome tko sam kaže da ga nije briga. Neki ljudi iz ovih ili onih razloga o nekim temama znaju dosta i ne namjeravaju prosipati svoja znanja i saznjanja nekome kog nije briga.

Što se napadanja tiče ne vidim gdje sam te napao, osim ako misliš na moju reakciju nakon što nekoga nazoveš pastvom ili napišeš da se propinje na zadnje noge, a valjda i ti u svojoj nesvjesnosti dobro znaš tko se propinje na zadnje noge?!

9 godina
odjavljen
Ako nekome kazes da iznosi lazne činjenice i manipulise ocekuje se da to i dokazes inace je to vrijedjanje. A propinjanje jeste jer cim se nesto negativno kaze krene salve vrijedjanja. Jebote pa to je telefon a ne rodbina....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice