Geohot pobjegao u Južnu Ameriku?

poruka: 48
|
čitano: 10.810
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Geohot pobjegao u Južnu Ameriku?".
15 godina
Re: Geohot pobjegao u Južnu Ameriku?

ahahaha mislio se sa rogatima bosti,da je tip u pravu nebi pobjegao

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
Sinatra kaže...
Prvo će prodati onaj Nissan 350Z koji je dobio za iPhone jailbreak. Možda mu to skine šupčinski smiješak s lica.

Hahaha, ribica, pa ti si ljubomoran!  :D

Znači od tuda dolazi sva ta frustracija...

Gledam te!
15 godina
protjeran
movie kaže...

Jel to onaj za kojeg su svi tvrdili da mu sony može popušiti onu stvar i da će sigurno dobiti parnicu pošto je 100% u pravu?

Za sve što je napravio nadam se da će odležati 30 god. kao primjer drugima.  Imaš izbor i novce. Ono što ti se ne sviđa nemoj kupovati.

opet se vracamo na nesto sto smo vec odavno , u 101 temi prije apsorvirali :

- Sony je zesce zasro motku odlucivsi da naknadno mijenja uvjete pod kojim si kupovao njihovu robu. konkretno mnogi su kupovali ps3 zbog podrske za linux, kad su nju jednostrano ukinuli doslovno kao da su svim hackerima ovog svijet porucili - ajmo.

- ocito je da je sama zastita izvedena traljavo, da ne kazem retardirano, jer sad se sa konzolom, kao i njezinom online komponentom, moze doslovno radit sta hoce.

-  ni to im nije bilo dosta vec se sluze retardiranom logikom (jer izgleda nisu u stanju zakrpat propust) te zakonski pokusavaju sudski gonit sve zasluzne za proboj, i to sve ne bi li od njih napravili primjer drugima.

- ne sudu ce popusit samo tako.

Sinatra kaže...
grimyHR kaže...

lol, od koga ce to sony uzeti te milijune odstete, ovakvim potezom sony samo od sebe radi metu svakom hakeru, crackeru, piratu i sl...

Prvo će prodati onaj Nissan 350Z koji je dobio za iPhone jailbreak. Možda mu to skine šupčinski smiješak s lica.

Da, on je to napravio za dobrobit igrača. Govno je opet htjelo lovu, a dobio je sudski poziv na vrata.

nekad si cak znao bit i simpatican sa tim svojim "udri kontra cilog svita" stavom, al sad vec lagano postajes naporan...

decku bi si svasta dalo zamjerit, ali to da ovo radi zbog love je zesca glupost.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:37 (dado8).
14 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Ne kužim kako Sony ikako može izgubiti. Frajer im je napravio štetu koja će se ove godine mjeriti u više milijardi dolara, i onda je on nedužni svetac. Ne kužim kako itko može vidjeti GeoHotovo djelo kao nešto dobro.

A čovjek s takvim talentom je mogao odlično uspjeti u životu, u firmama poput Oraclea, Googlea, Microsofta i brojnih drugih, bez da se ikad dotakao ilegalnog provaljivanja. Ovako će grupica jačih dečkića u zatvoru u njemu pronaći sasvim novi talent, samo što će ovaj put GeoHot biti provaljen. Doslovno.

0 6 hvala 0
16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...
Sinatra kaže...

Hahaha, ribica, pa ti si ljubomoran!  :D

Znači od tuda dolazi sva ta frustracija...

Kolega, ja pokusavam shvatiti podrijetlo Sinatrine frustracije vec dugo, eto nemam pametnija posla. Mislim da si na dobrom tragu, evo ti jedan hvala!

All the best people in life seem to like LINUX. Steve Wozniak
17 godina
Sinatra kaže...
Ne kužim kako Sony ikako može izgubiti.

Ovdje se gotovo slažemo - u zemlji u kojoj je proizvođač kemperice kriv za to što u uputstva vozila nije stavio da jadnica ne smije jesti sendvič za vrijeme vožnje (kao da nikada nije polagala vozački ispit), umjesto da joj još i opale kaznu jer se glupača ponaša kao zadnji idiot na cesti i ugrožava druge sudionike prometa - potpuno mi je jasno da je Sonyeva pobjeda u sudskom procesu moguća. Ipak, romatičar u meni se nada da će zdrav razum prevladati.

Sinatra kaže...
Frajer im je napravio štetu koja će se ove godine mjeriti u više milijardi dolara, i onda je on nedužni svetac. Ne kužim kako itko može vidjeti GeoHotovo djelo kao nešto dobro.

A kako nije nešto dobro? Ja recimo ne kužim zašto ljudi koji koriste taj patch/crack/whatever nisu krivi, nego čovjek koji je otkrio Sonyev nedopustiv propust? Frajer im uopće nije napravio štetu, svu štetu su si napravili sami, jednako kao što su si osigurali i nemogućnost saniranja iste. Majko mila, smiješne li megakorporacije  :D

Gledam te!
16 godina
protjeran

Sinatra kaže...
Frajer im je napravio štetu koja će se ove godine mjeriti u više milijardi dolara, i onda je on nedužni svetac. Ne kužim kako itko može vidjeti GeoHotovo djelo kao nešto dobro.

A kako nije nešto dobro? Ja recimo ne kužim zašto ljudi koji koriste taj patch/crack/whatever nisu krivi, nego čovjek koji je otkrio Sonyev nedopustiv propust? Frajer im uopće nije napravio štetu, svu štetu su si napravili sami, jednako kao što su si osigurali i nemogućnost saniranja iste. Majko mila, smiješne li megakorporacije  :D

eh da nije probio nebi nanio nikakvu stetu ili kad je vec morao probit zasto se nije javio Sony-u "ej decki probio sam vam zastitu zaposlite me pomoc cu vam to pokrpat 

onda bi bio svetac ;D ) a ne ko zadnji debil sa stavom "ja sam probio zastitu mogu radit sta hocu nitko mi nista nemoze" jedino zbog takvog stava sam protiv njega

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 15:25 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Sinatra kaže...

eh da nije probio nebi nanio nikakvu stetu ili kad je vec morao probit zasto se nije javio Sony-u "ej decki probio sam vam zastitu zaposlite me pomoc cu vam to pokrpat 

onda bi bio svetac ;D ) a ne ko zadnji debil sa stavom "ja sam probio zastitu mogu radit sta hocu nitko mi nista nemoze" jedino zbog takvog stava sam protiv njega

Da li bi to prvo tebi palo na pamet reći Sony-u ili bi se išao pohvaliti, prvo susjedima, prijateljima i onda na you tube-u? Isto da pošalješ mail Sony-u: Dečki probio sam vam zaštitu! Misliš da bi te shvatili ozbiljno (napočetku) dok im ne bi dokazao, a onda bi sami išli krpat (vjerojatno) i tako u krug (možda bi i odustali nakon nekoliko puta).

16 godina
protjeran
mac92 kaže...

Sinatra kaže...

Da li bi to prvo tebi palo na pamet reći Sony-u ili bi se išao pohvaliti, prvo susjedima, prijateljima i onda na you tube-u? Isto da pošalješ mail Sony-u: Dečki probio sam vam zaštitu! Misliš da bi te shvatili ozbiljno (napočetku) dok im ne bi dokazao, a onda bi sami išli krpat (vjerojatno) i tako u krug (možda bi i odustali nakon nekoliko puta).

eh neznam taj scenarij jos nisam vidio tko zna sta bi bilo 

17 godina
neaktivan

Ako Sony dobije ovu tužbu, ne sumnjam da će ga pokušati zaposliti... Dešavalo se i prije. Tužbu moraju dobiti "to prove a point", dalje im je svejedno i naravno da im je u cilju imati nekoga s takvim znanjem "pod svoje".

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado8 kaže...

-  ni to im nije bilo dosta vec se sluze retardiranom logikom (jer izgleda nisu u stanju zakrpat propust) te zakonski pokusavaju sudski gonit sve zasluzne za proboj, i to sve ne bi li od njih napravili primjer drugima.

Iskreno se nadam da ce Sony izgubiti. Ali nekako sam skeptican da ce se to u stvarnosti i dogoditi.

Ukoliko dobiju ovu parnicu, mislim da smo s pravima kao kupci u zescoj banani.

Toliko su bahati da si daju za pravo tebi isporuciti poluproizvod, ne unaprijedjivati ga, sve ti to masno naplatiti, i tvrditi da ti nemas prava nad tim sto si kupio ...

Daju si za pravo tuziti te za sta im se digne, jer si potvrdio EULU od milijun stranica kad si kupio uredjaj a kojim se oni ogradjuju od svega a tebe mogu teretiti za svakave nebuloze.

Imaju pravo upast ti u kucu, prekopat privatni zivot temeljito, blatit i optuzivat te u medijima, kreirat atmosferu linca, a sve na temelju insinuacija.

Cini mi se da su prava ljudi iz dana u dan sve manja.

Kad kupim neki proizvod, zelim ga koristiti kako hocu ( dok sam u skladu sa zakonom ). Uskrati mi garanciju i podrsku, i to je maksimum koji im treba dopustiti, jer otvaranjem uredjaja i modifikacijom ipak mozes nesto sprzit ili razvalit. :D

Sve ostalo su teske pizd@rije.

Kako je ovo krenulo jos malo pa ce policija u rutinskoj kontroli uz dokumente na uvid trazit i telefon da vidi jesi rootan/jailbreakan ili nisi. :D

15 godina
neaktivan

Sinatra je najpošteniji čovjek na svijetu,on je kupio svaku igru i svaki program na kompu, i žao mu je što je dao tolike novce i sada želi da svi pirati i hackeri završe iza rešetaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
     c) prestaneš se baviti ilegalnim stvarima
     ILI
     počneš prihvaćati da trebaš snositi posljedice za svoje akcije.
Upučuješ na krivu adresu. Hotz je haker i znatiželjan je. To što su si neke korporacije zabrijale da mogu od ljudi, države i zakonodavstva (razni zakoni koji pogoduju korporacijama i njihovim pravilima igre) svašta zahtijevati je druga stvar.
Jel to onaj za kojeg su svi tvrdili da mu sony može popušiti onu stvar i da će sigurno dobiti parnicu pošto je 100% u pravu?
Za sve što je napravio nadam se da će odležati 30 god. kao primjer drugima.  Imaš izbor i novce. Ono što ti se ne sviđa nemoj kupovati.
Sony ga može fafati na veliko i zaslužio je, jer su govnarska kompanija koja ovim potezom to još više pokazuje. Zaboravio si na Sony rootkit, šteta da nisi iskusio takav poklon od Sonya,možda bi pjevao drugu pjesmu.
Ne kužim kako Sony ikako može izgubiti. Frajer im je napravio štetu koja će se ove godine mjeriti u više milijardi dolara, i onda je on nedužni svetac. Ne kužim kako itko može vidjeti GeoHotovo djelo kao nešto dobro.
To mu je izazov. Valjda ti je jasna ljudska znatiželja. Da je želio nešto zaraditi (nebi mu zamjerio) onda nebi svoje postignuće podijelio s drugima besplatno.
A čovjek s takvim talentom je mogao odlično uspjeti u životu, u firmama poput Oraclea, Googlea, Microsofta i brojnih drugih, bez da se ikad dotakao ilegalnog provaljivanja. Ovako će grupica jačih dečkića u zatvoru u njemu pronaći sasvim novi talent, samo što će ovaj put GeoHot biti provaljen. Doslovno.
Pametnjakoviću, jel znaš da je Wozniak u svojoj mladosti radio Blue boxove, prema tvojoj logici i svjetonazoru, završio bi iza rešetaka ili u Guantanamu.
Mislim da će mi ovo biti najdraža informatička optužba u dugo vremena. Milijuni odštete za Sony, a on iza rešetaka. Bolje nije ni zaslužio kad je milijunima igrača uništio dogogodišnju sigurnu zonu.
Jel imaš noćne more zbog toga? Tko zna, možda se osjećaš gore od nekog gramzljivog Sony CEO-a i njegove ekipe idiota.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posto se daje Sonyju prostora za svaku glupost koju izvale, da damo malo prostora i cujemo sta Geohotova strana ima za rec...

Citat:

"Geohot's lawyer, Stewart Kellar, has finally stepped up to the plate publicly by blasting Sony for demanding that the case be heard in California. Not only would it be "a hardship for Hotz to travel there," it would "set a precedent for companies being able to sue anyone, anywhere, on relatively flimsy grounds," the International Business Times reports..."

Ovo boldano tumacim cijelo vrijeme ( cak i u postu par redova prije ovog ).

Koga zanima vise -> http://modmyi.com/forums/mac-news/757111-geohots-legal-team-takes-aim-sony.html

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Sinatra je najpošteniji čovjek na svijetu,on je kupio svaku igru i svaki program na kompu, i žao mu je što je dao tolike novce i sada želi da svi pirati i hackeri završe iza rešetaka.

To što je Sinatra kupio svaku igru i svaki program, ne znači i da je pošten... Svaka mu čast na tome, ali ne znači da je u svemu takav...

Ne znam, možda ga ti osobno poznaješ pa znaš kakav je i da je to stvarno tako, ali svi mi ostali koji smo na ovom Forumu možemo samo nagađati je li to stvarno tako ili nije...

Osim toga, njega nitko nije tjerao da sve to kupi i da da toliko novaca pa da zbog toga pljuje i vrijeđa sve ostale koji se ne slažu s njime...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
protjeran
MusicWoman kaže...
Jabulani kaže...

To što je Sinatra kupio svaku igru i svaki program, ne znači i da je pošten... Svaka mu čast na tome, ali ne znači da je u svemu takav...

Ne znam, možda ga ti osobno poznaješ pa znaš kakav je i da je to stvarno tako, ali svi mi ostali koji smo na ovom Forumu možemo samo nagađati je li to stvarno tako ili nije...

Osim toga, njega nitko nije tjerao da sve to kupi i da da toliko novaca pa da zbog toga pljuje i vrijeđa sve ostale koji se ne slažu s njime...

to je bila neka vrsta sarkazma :)

16 godina
protjeran

M zivio Geohot nadam se da ga nece uhvatit banda lopovska.Eto jos jedno podrzavanje za

njega.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
Jabulani kaže...

to je bila neka vrsta sarkazma :)

... koji ja naravno nisam shvatila... {#}

Moja greška... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:29 (MusicWoman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice