Gates donira 95% imetka!

poruka: 134
|
čitano: 20.023
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gates donira 95% imetka!".
16 godina
neaktivan
Gates donira 95% imetka!

Aj super, onda vjerovatno nema nista protiv nas koji su ga zakinuli za svaki windows i jos pokoji programcic :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gates donira 95% imetka!
esko kaže...

Aj super, onda vjerovatno nema nista protiv nas koji su ga zakinuli za svaki windows i jos pokoji programcic :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Bill_Gates_Letter_to_Hobbyists.jpg

Ne znam, reci ti meni :)

0xBADC0DE
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
g12356 kaže...

Nemora besplatno,samo nek da source code.Jednostavno oni ljudi koji plate dobe link na source.

Open source =/= besplatno.

Mislim da bi se šokirao koliki je dio izvornog koda dostupan kroz SDK, DDK i debuggerske simbole.

g12356 kaže...

Da je kod dobar nebih htio...

Kako možeš znati da je loš?

Sigurno ne dovoljno.Znam da sje otvoreno tek onoliko da ljudi mogu dodatke radit.Kroz višegodišnji rad sa windowsima.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
protjeran
ja sam ostao paf kad sam to cuo, znam da je najveci donator na svijetu al da je dao 95% skidam kapu! samo steta sto ce biti jedan jedini...a i trebali su se mediji malo vise oko toga potruditi a ne samo u dnevniku na 5sek...steta
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Još samo da ove u Microsoftu nauči donirati source code...bio bi savršen...

Koji si ti delegat, u sve uspiješ ukomponirati open source. :D

15 godina
neaktivan
royalhero kaže...
g12356 kaže...

Još samo da ove u Microsoftu nauči donirati source code...bio bi savršen...

Koji si ti delegat, u sve uspiješ ukomponirati open source. :D

Open source je svugdje oko nas.Čak i u fizičkom svijetu.Ako si si ručak kuhao po receptu,on je open source,ako si drvoreža koji je napravio stolac i negdje opisao kako se radi stolac,taj stolac je open source.

Sve šta nije proprietary iili copyrightano je po defaultu open source.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Sigurno ne dovoljno.

Dovoljno za što?

Treba ti za nešto konkretno, ili samo želiš da je sav dostupan pa da može imati FOSS naljepnicu na sebi?

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:44 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
g12356 kaže...

Sigurno ne dovoljno.

Dovoljno za što?

Treba ti za nešto konkretno, ili samo želiš da je sav dostupan pa da može imati FOSS naljepnicu na sebi?

yupp

13 godina
neaktivan

Odi se liječiti...

15 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Odi se liječiti...

Nekad mi je žao ljudi koji ne kuže da se zezam.

16 godina
protjeran
redneck kaže...
bnaci kaže...

Bill Gates aka Dobricina je cinio sve legalno i dosta toga nelegalno koje ni sa svojom hordom odvjetnika nije uspio izvuci... I onda velikodusno donira dio svoga bogatstva. Od 50 milijardi 95% donira. Ostane mu jos uvijek par milijardi...

edit: i cist obraz u ocima onih manje "nadarenih".

U biznisu nitko nije 100% čist,to je činjenica,jer se sa svakim mora surađivati,sviđao ti se ili ne..

Par milijardi što ostaje je u rangu onog što je pokradeno u Hrvatskoj devedesetih,s time,da ti imaš tih 50 milijardi,rekao bi : tko vam *ebe mater,oću vam kur*c pokloniti..ponijet ću sve sa sobom u grob..E takav je prosječni Balkanac poput tebe.a kako to znam??Tako jer i da je Bill poklonio 100% svoje love,opet bi ti našao način da popljuješ lika kojem nisi prašina pod nogama..{#}

Ja nisam nijednom bio na sudu zbog tuzbe da sam nekom digao lovu. On je. I to svima nama je uzeo zbog svog monopola. I kako ti znas da ja nebi donirao 95% od 50 milijardi. Skromni Bill Gates si je ostavio samo par TISUCA MILIONA DOLARA!!! Da, to je cifra..

16 godina
protjeran
bnaci kaže...
redneck kaže...
bnaci kaže...

Bill Gates aka Dobricina je cinio sve legalno i dosta toga nelegalno koje ni sa svojom hordom odvjetnika nije uspio izvuci... I onda velikodusno donira dio svoga bogatstva. Od 50 milijardi 95% donira. Ostane mu jos uvijek par milijardi...

edit: i cist obraz u ocima onih manje "nadarenih".

U biznisu nitko nije 100% čist,to je činjenica,jer se sa svakim mora surađivati,sviđao ti se ili ne..

Par milijardi što ostaje je u rangu onog što je pokradeno u Hrvatskoj devedesetih,s time,da ti imaš tih 50 milijardi,rekao bi : tko vam *ebe mater,oću vam kur*c pokloniti..ponijet ću sve sa sobom u grob..E takav je prosječni Balkanac poput tebe.a kako to znam??Tako jer i da je Bill poklonio 100% svoje love,opet bi ti našao način da popljuješ lika kojem nisi prašina pod nogama..{#}

Ja nisam nijednom bio na sudu zbog tuzbe da sam nekom digao lovu. On je. I to svima nama je uzeo zbog svog monopola. I kako ti znas da ja nebi donirao 95% od 50 milijardi. Skromni Bill Gates si je ostavio samo par TISUCA MILIONA DOLARA!!! Da, toliko je taj skromni simpaticni covjek ostavio za stare dane hehe...

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
royalhero kaže...

Odi se liječiti...

Kamenjak, dobro ti kaže čovjek! Odi se liječiti XDXDXD

15 godina
neaktivan
N. Ohm kaže...
g12356 kaže...
royalhero kaže...

Odi se liječiti...

Kamenjak, dobro ti kaže čovjek! Odi se liječiti XDXDXD

Nemoj ti početi XD.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice