Galaxy S5 upola slabiji od predviđanja

poruka: 45
|
čitano: 8.972
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S5 upola slabiji od predviđanja".
16 godina
neaktivan
Re: Galaxy S5 upola slabiji od predviđanja
daniel.hajdinjak666 kaže...

Jbg, svako ko je prešel sa S3 na S4 je videl da nema baš neke velike razlike, a razlika između S4 i S5 je još manja. Fala bogu da su se ljudi opametili.

Zato sam ja još na iphonu 3gs ( If you know what i mean {#} ) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 20:13 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan
"hebe se meni za analizu"
Ali svima koji vjeruju da stručne analize sa profesionalnom opremom > "hebe mi se za analizu", evo još jedan dokaz da AMOLED > LCD (usporedba rezultata mjerenja displaya). Čak je i maksimalna svjetlina pod auto postavkom rekordna (750 kandela)

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Note-4-SM-N910F-Smartphone-Review.130554.0.html
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Zašto si skočio na Note4? Note4 je neusporedivo bolji uređaj od S5, po svemu. S5 je uređaj koji je htio biti sve, a ispao je da nije ni blizu. 

Vrhunski AMOLED i LCD ekrani se mogu mjeriti jedan s drugim bez problema. S5 ekran na suncu je vidno lošiji od M8. Nije puno, ali vidna je razlika. Note4 sam vidio samo u zatvorenom prostoru, ali vjerujem da je vani izvrstan. I ekran sačinjava jako puno stavki, ne samo saturacija/kontrast/brightness/..., pobjednik je onaj tko to može najbolje optimizirat. Na S5 kad se zagrije uređaj, ekran postane pretopal :)

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Opet sardax sveti ratnik, narodni patnik, zakeljio se na sansunga ko muhe na... Pitbull ovog foruma, brani boje jace nego ekipa lgbt xD.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
protjeran

Solidno nije dosta kod flagshipa, i tome je problem sa s5.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@ukaj1000, a moram, što ću. Neću valjda izmišljat stvari kao ti!
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
odjavljen
darko_sam kaže...
Ali svima koji vjeruju da stručne analize sa profesionalnom opremom > "hebe mi se za analizu", evo još jedan dokaz da AMOLED > LCD (usporedba rezultata mjerenja displaya). Čak je i maksimalna svjetlina pod auto postavkom rekordna (750 kandela)

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Note-4-SM-N910F-Smartphone-Review.130554.0.html

Ispravak, tebi je AMOLED bolji od LCD-a, a profi fotografima (čitaj profi) je dobro kalibriran LCD (IPS) uvijek ispred AMOLEDA

Svaka čast AMOLED-u na potrošnji, crnoj, over-saturated bojama i sl.. Meni to ne paše (boje su daleko od pouzdanih)

Ali ako se tebi sviđa, svaka čast i poštujem to, nemoj nekome gurati svoje mišljenje kao objektivno 

15 godina
MARKOZD15 kaže...
darko_sam kaže...

Ispravak, tebi je AMOLED bolji od LCD-a, a profi fotografima (čitaj profi) je dobro kalibriran LCD (IPS) uvijek ispred AMOLEDA

Svaka čast AMOLED-u na potrošnji, crnoj, over-saturated bojama i sl.. Meni to ne paše (boje su daleko od pouzdanih)

Ali ako se tebi sviđa, svaka čast i poštujem to, nemoj nekome gurati svoje mišljenje kao objektivno 

Potrosnja struje na amoledu je po meni jedna od gorih stavki opcenito. Ja stvano ne znam kakav to profil ljudi non stop gleda filmove na mobitelu, ali meni osobno mob osim za pozive sluzi za INTERNET i to je uglavnom to. Dakle, treba mi aparat koji energetski sto efikasnije prikazuje bijelu boju a ne crnu. Koji ce mi kiki crna i zasto stavljaju toliki naglasak na nju nikad mi nije bilo jasno?
14 godina
neaktivan

Sta ce mi to smece sa 3 gb rama i 4 jezgre kad mogu imat ajfon za 10 iljada kuna ( njihovi 1 gb rama su bolji)

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po meni Z3 je najbolji flagship za ovu godinu,ali to sam samo ja :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Meni je taj monolitni blok dizajn fantastičan na Z seriji (pogotovo na prvim generacijama) i onače Sony je Sony i više volim da mi na telefonu piše Sony nego Sammy :D Pala mala, nego čuo sam da se Xperie i kvare jako puno, pa ako je netko imao iskutva ili je čuo da se nekome neka Xperia tek tako sama od sebe pokvarila neka javi.

12 godina
protjeran
ahmedy kaže...

Sta ce mi to smece sa 3 gb rama i 4 jezgre kad mogu imat ajfon za 10 iljada kuna ( njihovi 1 gb rama su bolji)

Nije bitna količina RAM-a, bitno je kako software barata dostupnom količinom RAM-a, a tu je Samsung najgori od Android elite... Appleov iOS pak je sasvim druga prića, kao i WP 8(8.1) kojemu je i 512MB dosta...

13 godina
neaktivan
Envy kaže...
drakula789 kaže...

Meni je taj monolitni blok dizajn fantastičan na Z seriji (pogotovo na prvim generacijama) i onače Sony je Sony i više volim da mi na telefonu piše Sony nego Sammy :D Pala mala, nego čuo sam da se Xperie i kvare jako puno, pa ako je netko imao iskutva ili je čuo da se nekome neka Xperia tek tako sama od sebe pokvarila neka javi.

Izgleda kao da je staklen,sto je meni predobro :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

I je.

Dragontail staklo.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...
ahmedy kaže...

Nije bitna količina RAM-a, bitno je kako software barata dostupnom količinom RAM-a, a tu je Samsung najgori od Android elite... Appleov iOS pak je sasvim druga prića, kao i WP 8(8.1) kojemu je i 512MB dosta...

Zato Ipod ima 2 gb rama jer softwere je optimiziran i bolje radi na 1 gb....

Jednom mi je  jedan glupan rekao: "ako se sa optimizacijom softwera moze postici da ti slabiji hardwere radi bolje, znaci li to da su proizvodaci hardwera zapravo glupi sto prave jaci hardwere umjesto da "optimiziraju" softwere kako to rade na svim Appleovim proizovodima ( poput ajfona i machintosha)???"

Ja nisam mogao vjerovati da je covjek toliko glup pa sam rekao: "Boze svasta"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice