Galaxy S III u travnju?

poruka: 65
|
čitano: 7.243
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S III u travnju?".
16 godina
protjeran
Re: Galaxy S III u travnju?
@power-user

Ajmo ovako. Na putovanju si. U trenutku u kojem ti mobitel treba da si spasis zivot on nema baterije.
Neki od nas znaju kako je ici autobusom 2 puna dana...

Mnogi od vas smiju imati i imaju to-se-ne-dogadja-meni scenarija, ali to se uvijek desi nekom. Imati mobitel s lampom, GPS-om i kompasom je korisno, ali kad sve to skupa traje 3 sata...
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan

meni n8 na belle izdrzi bez problema dva dana, sto god radio

bi i tri dana, ali ne pustam bateriju da padne na minimum

3g je stalno upaljen, tu i tamo gps, video, igra, fotografija,...

za razliku od lg gt540 koji ima vecu bateriju, manji ekran i slabiji proc

a izdrzi max 2 dana s cyanogen mod-om (iako nema ni sim karticu unutra)

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
16 godina
Mentalist kaže...
@power-user

Ajmo ovako. Na putovanju si. U trenutku u kojem ti mobitel treba da si spasis zivot on nema baterije.
Neki od nas znaju kako je ici autobusom 2 puna dana...

Mnogi od vas smiju imati i imaju to-se-ne-dogadja-meni scenarija, ali to se uvijek desi nekom. Imati mobitel s lampom, GPS-om i kompasom je korisno, ali kad sve to skupa traje 3 sata...

Pa kad idem na put ugasim sve što mi nije potrebno i palim po potrebi(3g, GPS, WiFi, smanjim brightness), tako se rastegne i do 4 dana ako se ne igram previše

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
Galaxy S III u travnju?

KOd mene Arc izdrzi 2 dana uz 3G uvijek ukljucen, vecinu vremena i wi-fi, a cesce telefoniram i saljem dosta i sms-ova. Igram slabo ali zato slusam cesto muziku i znam odgledati jednu ili dvije epizode serije od 45 min...

Ali trend da baterije postanu nemjenjive tj. da se ne mogu zamijeniti lagano mi je stvarno bezeze. Znam lika koji stvarno koristi telefon cio dan i on u pola dana vadi rezervnu bateriju i stavlja :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 16:31 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

Evo malo realnije specifikacije GSIII... http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_alleged_official_photo_and_specs_leak-news-3999.php

Mislim da je ovo dosta realno, jer 1080p na 4,8 inča jednostavno nema smisla.

BTW. 12mpx kamera i 60fps fullHD video zvuče zanimljivo. Ostalo je tu, na papiru otprilike kao i konkurencija.

Jel ima kakav Galaxy S III topic?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice