Galaxy S III u travnju?

poruka: 65
|
čitano: 7.243
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S III u travnju?".
17 godina
neaktivan
Re: Galaxy S III u travnju?
zuper kaže...
Dkc kaže...
zuper kaže...

bolju kameru od nokie 808 neće sigurno imati {#}

Ne kupuje se smartphone zbog kamere ionako. :P

a ne? a zašto onda samsung, htc, sony i ostali pokušavaju ugurati što bolju kameru u telefon?

A što bi trebali? Goru kameru? Uostalom više su fokusirani na videje nego na nabrijavanje piksela fotografijama. Napredak na kvaliteti fotografija je mizeran, pogledaj sampleove Pixona koji je par godina star ... Dok su druge strane usporedi napredak SoC-ova, ekrana itd.

srky.du kaže...
zoka kaže...
zuper kaže...

Pa to je sigurno da nece imati bolju kameru,ali zato nece biti debeo kap digitalni fotoaparat.

Nikad se nezna. ja bi prije htjeo mob s 41MPx senzorom nego s 1080p ekranom (iako mi ni jedno ni drugo netreba). Kod nokie je najveći problem mala rezolucija ekrana, senzor sa 808 je trebalo stavit na nokiu 900.

A ti bi slikao s 41MPx? Ja bi rađe kvalitetnije slike na 5-8 MPx.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 18:39 (Dkc).
15 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

ma proizvođaći trebaju staviti nekoliko mogućih rezolucija pa da si korisnici  sami odaberu koja im odgovara... onda bar nebi bilo jaukanja o 1080p-u {#}

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
grzzi kaže...

Full HD ?? Sve mi se više čini izgledno da će iPhone 5 imati 1920x1280 :D

Pa već se zna kako će izgledat i iPhone i SGSIII već ohoho. iPhone će biti veći i opet zaobljen, ali ekran manji od SGSovog. Ali opet ostaje boljka iOS-a na njemu. 

A sad ti oko tog kopiranja i svi vi.... koga uopće briga, dobri su i jedan i drugi, a oba imaju slabu stranu softvera, trebalo bi spojit dobro iOSa i dobro Androida i to bi bilo ok. Eto iOS je stavio Android notif. bar, što će bit dalje :/

Al zapravo se još ne zna kako će izgledati ... za iPhone bi volio viditi cca 4.2 ili 4.5 sa još jednim četverostrukim povećanjem reze. I bolju bateriju. SGS 3 zvuči obećavajuće ... keramika će biti bolje rješenje od plastike jer će napokon izgledati ozbiljnije.

iOS 6 se već naveliko koristi u apple campusu ... možda sad bude posudbi u obratnom smjeru ( ne samo OSX od iOSa ... al to je jedan OS ionako u principu ) 

14 godina
Dkc kaže...
zuper kaže...
Dkc kaže...
zuper kaže...

Ne kupuje se smartphone zbog kamere ionako. :P

a ne? a zašto onda samsung, htc, sony i ostali pokušavaju ugurati što bolju kameru u telefon?

A što bi trebali? Goru kameru? Uostalom više su fokusirani na videje nego na nabrijavanje piksela fotografijama. Napredak na kvaliteti fotografija je mizeran, pogledaj sampleove Pixona koji je par godina star ... Dok su druge strane usporedi napredak SoC-ova, ekrana itd.

očito nisi čitao o 808. revolucionaran je to pomak kamera na mobitelima. nije to samo pumpanje piksela.

meni nema smisla 4 jezgri. ko da dual core exynos ili snapdragon štuca pri malo jačem radu. ma daj...

17 godina
Galaxy S III u travnju?

Nokia 808 ima senzor od 41mpx, ali stos je u tome sto slike sprema u manjim rezolucijama (5-8 mpx) ali su zato extra kvalitete. 

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zna se kako će izgledati, ti ne, ja znam u nekim natuknicama, ali ima ljudi koji su ga vidili (op.a. iz Samsunga recimo), a oni su vidili i SGSIII, tako da je pitanje ko tu koga kopira, puno je tu zakulisnih igara, sve je po dogovoru, kako bi se sta vise para uspilo skupit. to je kapitalizam.

@ostali koji govore o jezgrama... zasto ne povecanje? Sta vi niste za napredak?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 19:03 (Mitsuoka).
14 godina
Mitsuoka kaže...

Zna se kako će izgledati, ti ne, ja znam u nekim natuknicama, ali ima ljudi koji su ga vidili (op.a. iz Samsunga recimo), a oni su vidili i SGSIII, tako da je pitanje ko tu koga kopira, puno je tu zakulisnih igara, sve je po dogovoru, kako bi se sta vise para uspilo skupit. to je kapitalizam.

evo napredak. dual core vs quad core

http://www.anandtech.com/show/5563/qualcomms-snapdragon-s4-krait-vs-nvidias-tegra-3

16 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

kom se ne svida nece kupiti i . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zuper kaže...
Mitsuoka kaže...

evo napredak. dual core vs quad core

http://www.anandtech.com/show/5563/qualcomms-snapdragon-s4-krait-vs-nvidias-tegra-3

Pa eto duplo razlike u odnosu na SGSII. 

To je nova serija, pitanje je kakav je neki 4jezgreni Snapdragon, te Exynos, svi znamo da je Tegra i prošle godine podbacila.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
zuper kaže...

očito nisi čitao o 808. revolucionaran je to pomak kamera na mobitelima. nije to samo pumpanje piksela.

meni nema smisla 4 jezgri. ko da dual core exynos ili snapdragon štuca pri malo jačem radu. ma daj...

Čitao sam nešto površno, ali me iskreno nije zainteresiralo. Na sadašnjem smartphoneu sam zadovoljan rezolucijom fotki.

'Tebi nema smisla 4 jezgre'

Pa nije sve u jezgrama, bitan je i proizvodni proces koji utječe na energetsku efikasnost i slično. Kameru palim možda jedanput na dan, dok CPU stalno radi.

13 godina
neaktivan
zoka kaže...

Nokia 808 ima senzor od 41mpx, ali stos je u tome sto slike sprema u manjim rezolucijama (5-8 mpx) ali su zato extra kvalitete. 

Ma ne, ako snimaš sa 5 mpx, po defaultu, svaki pixel ti je rezultat 7 susjednih pa imaš ekstra kvalitetu. Ako snimaš sa 38 (što je maksimum) i sprema ih 38 milijuna.

16 godina
ph3nom_gamer kaže...

ma proizvođaći trebaju staviti nekoliko mogućih rezolucija pa da si korisnici  sami odaberu koja im odgovara... onda bar nebi bilo jaukanja o 1080p-u {#}

Onda ce opet bogatiji kupovat fullHD, a "siromasniji" minimalnu rezu, ovi u sredini ce im ostati.

:D
14 godina
neaktivan

Ako će korisnici biti zadovoljni ja ću ga uzeti. Baterija će trajati istao kao i na S2 samo radi 4 jezgre, ne vjerujem da će svima raditi sve 4 jezgre istovremeno pa ekran neče biti problem za bateriju.

Arian RIčko
17 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

kad ce izac smartphone sa dobrom baterijom?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

To je jako dobro pitanje. Jedino što su radi baterije napravili stavili su procesor s više jezgri, tako da skoro nikada neče raditi na 100% ali to ne vrijedi radi FULL HD Amoled ekran-a od 4.8 inch.

Arian RIčko
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 21:38 (77ari).
16 godina
protjeran
grzzi kaže... 

kiša ti aktivira TS? Kupi iPhone il ineki pošteni smartphone ;)

Ozbiljno?

Kad se vama oznoje ruke i ekran postane sav mokar, ne otkaže vam poslušnost? Otiđite u kupatilo, molim vas, operite ruke te ih samo ovlaš obrišite (ili dobro otresite) pa mi javite šta se desi.

Sumnjam da HTC stavlja u Wildfire S toliko loš touchscreen.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
jojo_surf kaže...

izašao je

15 godina
neaktivan
zuper kaže...
jojo_surf kaže...

izašao je

a kad će doći do nas?

14 godina
neaktivan

Zašto nokia ne napravi neki odlićan mobitel? Nokia proizvodi kvalitetu i dobre baterije.

Danas kada kupiš mobitel moraš imati barem još 3 batarije u džepu da ti mobitel radi 1 dan.

Arian RIčko
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Zašto nokia ne napravi neki odlićan mobitel? Nokia proizvodi kvalitetu i dobre baterije.

Danas kada kupiš mobitel moraš imati barem još 3 batarije u džepu da ti mobitel radi 1 dan.

I nokia bi radila toliko, da je mobitel u rangu ovih. BTW SGSII traje bez problema 1,5 dan, 2, Desire 1, sa miui-em i do 3, Sensation je katastrofa po pitanju baterije, traje biće 16 sati... uglavnom trajanje baterije je sasvim dovoljno da ga ujutro skineš sa punjača i navečer na punjač. Bateriju ko god da radi će trajat toliko, Nokii je baterija trajala toliko iz drugih razloga.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
grzzi kaže... 

Ozbiljno?

Kad se vama oznoje ruke i ekran postane sav mokar, ne otkaže vam poslušnost? Otiđite u kupatilo, molim vas, operite ruke te ih samo ovlaš obrišite (ili dobro otresite) pa mi javite šta se desi.

Probaj SGSII recimo i dobit ćeš odg na svoje pitanje. Ja komotno mogu mokrim rukama upravljat po mobitelu, naravno ne smi sad bit prevelika količina vode, jer voda stvarno može uzrokovat probleme po ekranu i na iPhoneu i na SGSII i na bilo kojem SP-u sa dobrim TS-om, Wildfire S nema nešto dobar TS, ali za te pare je odličan.

16 godina
Mitsuoka kaže...
Mentalist kaže...
grzzi kaže... 

Ozbiljno?

Probaj SGSII recimo i dobit ćeš odg na svoje pitanje. Ja komotno mogu mokrim rukama upravljat po mobitelu, naravno ne smi sad bit prevelika količina vode, jer voda stvarno može uzrokovat probleme po ekranu i na iPhoneu i na SGSII i na bilo kojem SP-u sa dobrim TS-om, Wildfire S nema nešto dobar TS, ali za te pare je odličan.

Al nemoguce da se samo tako aktivira TS, idem bas isprobati na svom Galaxy 3.{#}

EDIT: Isprobao i samo se desava da nekad nece prihvatit, al ne desava se to kako vi kazete da bi mi on sam nesto pritiskao...

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:07 (CroNk3r).
17 godina
neaktivan
srky.du kaže...
zuper kaže...
jojo_surf kaže...

izašao je

a kad će doći do nas?

Taj nikad.

16 godina
Galaxy S III u travnju?

Nažalost sudeći po trendu koji su predstavili HTC i Sony u Barceloni android uređaji izbacuju izmjenjivu bateriju i memorijske kartice. 

Pretpostavljam da će i samsung nažalost tako postupiti s Galaxy SIII.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

Pa imaš recimo Galaxy note s baterijom od 2500 mAh koji radi pod najjačim aplikacijama s pola osvijetljenja 20-25h ili imaš dodatnu bateriju za SGS2 od 2500mAh ili neke malo starije Nokie ili Motorola.

14 godina
neaktivan

Za mobitele je dosta baterija od 24h konstantnog rada. To je taman ako odeš na nekakav izlet cjeli dan slikavaš snjimaš itd... i surfaš internetom.

Arian RIčko
16 godina
77ari kaže...

Za mobitele je dosta baterija od 24h konstantnog rada. To je taman ako odeš na nekakav izlet cjeli dan slikavaš snjimaš itd... i surfaš internetom.

Da, ni meni nikad nije bila jasna opsesija da baterija traje tjedan dana. Moj iP navečer obično ima 45-60%, ali ga svejedno punim svaku večer iako bi mogao izdržati još jedan dan. Već mi je prešlo u naviku, samo ga spojim prije spavanja i ujutro me dočeka pun te tako uopće ne moram paziti kako trošim bateriju(ekran mi je uvijek na max brightness, 3g ne gasim, kao ni bluetooth, wifi ili gps)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 22:19 (power_user).
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
77ari kaže...

Da, ni meni nikad nije bila jasna opsesija da baterija traje tjedan dana. Moj iP navečer obično ima 45-60%, ali ga svejedno punim svaku večer iako bi mogao izdržati još jedan dan. Već mi je prešlo u naviku, samo ga spojim prije spavanja i ujutro me dočeka pun.

Štoviše, uređaj je dobro punit svako malo, a ne ga praznit do 0 pa punit. Stare baterije si trebao tako, ovima novima više paše često punjenje.

16 godina
Mitsuoka kaže...
power_user kaže...
77ari kaže...

Da, ni meni nikad nije bila jasna opsesija da baterija traje tjedan dana. Moj iP navečer obično ima 45-60%, ali ga svejedno punim svaku večer iako bi mogao izdržati još jedan dan. Već mi je prešlo u naviku, samo ga spojim prije spavanja i ujutro me dočeka pun.

Štoviše, uređaj je dobro punit svako malo, a ne ga praznit do 0 pa punit. Stare baterije si trebao tako, ovima novima više paše često punjenje.

Ali primjetio sam da ga je dobro svakih 4-5 mjeseci isprazniti do kraja, čisto radi kalibracije softvera da točnije pokazuje. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ali primjetio sam da ga je dobro svakih 4-5 mjeseci isprazniti do kraja, čisto radi kalibracije softvera da točnije pokazuje. 

Da to je isto potrebno... Ja nemam android i nakon nekog vremena nepoćme točno prikazivati bateriju pa ga je potrebno isprazniti do kraja.

Arian RIčko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice