Galaxy S II i Galaxy Tab II

poruka: 57
|
čitano: 12.607
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S II i Galaxy Tab II".
16 godina
neaktivan
Re: Galaxy S II i Galaxy Tab II
@Nsoul
Ne vjerujem da ce itko drugi imat SAMOLED+... mozda dobiju SAMOLED, ali ono najbolje Samsung drzi za sebe ;)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
Quilombo23 kaže...

Izgledom,gledaj prednju kameru,onu kockicu(track pad ili kako se vec to zove),zvucnik za razgovor.....jbg. meni strasno lici kao kopija iphona.

Ja inace koristim htc a ne iphone pa da nemislis da sam neki apple fanboy pa zato to govorim

hehehehe,dobar si...ja ću reći ovako,svi liče na sve...jer kod pada ili lapa,nema previše mjesta originalnosti...tačpad je kod svih na istom mjestu,kamere su na istom mjestu,isto se lapovi otvaraju,ili su crni ili bijeli({#}),ili imaju imprint ili su od brušenog aluminija... nisam mislio da si fun-boy,ali prave razlike su iznutra,izvana,tako tako...

Ja isto nisam korsnik niti fan ajfona i ostale ajgadgetarije.

Ali ako pogledaš koliko korisnika iPhone-a uopće zna što imaju unutra, a kamoli  da ih to interesira. Oni jednostavno imaju taj uređaj jer je trenutno imati iPhone in i on je "must have" u krugu ljudi među kojima se kreću. (tj. oni ga svakako gledaju samo izvana)

Svaka čast onoj manjini powerusera, ali naglašavam da su manjina i tek oni kao takvi gledaju što mob ima unutra.

15 godina
neaktivan

Ja smatram da se ne treba opterećivati činjenicom tko je kopija a tko nije, ionako će sve tržište pokazati

0 0 hvala 0
16 godina
ChrisB kaže...

Ali, zašto si uopće imao potrebu u priču o Samsungu uvoditi Apple? Tema su Samsungov SP i pad a ne Appleova buduća izdanja.

Pa upravo zbog osvrta na taj svojevrsni Appleov "reizum" mobilnog telefona (opet?) - glasine o izdavanju iPhonea u normalnim dimenzijama (dakle, mobitel koji stane u "zippo pocket"), dok su svi ostali zapeli proizvoditi "cigle" (Galaxy S II u ovom slučaju), što nekako daje dojam da su "omašili ceo fudbal" sa ovim predimenzioniranjem mobilnih telefona u zadnje vrijeme.

16 godina

Uf ovaj font izgleda "pro" na SII

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

0 0 hvala 0
16 godina

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
ChrisB kaže...

Ali, zašto si uopće imao potrebu u priču o Samsungu uvoditi Apple? Tema su Samsungov SP i pad a ne Appleova buduća izdanja.

Pa upravo zbog osvrta na taj svojevrsni Appleov "reizum" mobilnog telefona (opet?) - glasine o izdavanju iPhonea u normalnim dimenzijama (dakle, mobitel koji stane u "zippo pocket"), dok su svi ostali zapeli proizvoditi "cigle" (Galaxy S II u ovom slučaju), što nekako daje dojam da su "omašili ceo fudbal" sa ovim predimenzioniranjem mobilnih telefona u zadnje vrijeme.

Pročitaj boldano. Hvala.

14 godina
neaktivan

što se tiče dizajnera mogu vam reći da je Samsung u zadnjih 10 godina najviše uložio u dizajn od svih brandova....Nije lako kad godišnje izbacuju u svijetu preko 200 modela telefona../za sva tržišta/....istina da se vode za iPhon-om...ali oni imaju u sklopu svog tima tri divizije u mobitelima i sve tri se natječu unutar samog Samsunga...Zato Samsung i je prisutan na Android-u, Windowsima i Bada itd..itd...neki su bili na Simbianu....Samsung je svjetsko čudo...budite sigurni da znaju što rade...Dizajnere imaju vlastite i plaćaju najbolje da rade za njih...Imaju i dobru zaradu pa mogu...Japanci jadni polako propadaju...svi imaju gubitke već godinama...Apple i Samsung su bez konkurencije..

PrisojeTG

0 0 hvala 0
16 godina
ChrisB kaže...
Pročitaj boldano. Hvala.

Ne vidim u čemu je problem. Tema su "cigla" mobiteli, a kojih sam se ja osobno dotakao u raspravi.

Hvala lijepo.

16 godina
neaktivan
Korky kaže...
ChrisB kaže...

Hahaha reizum? Apple je do sad nekaj izumio?

A dajte se odlučite, kad samsung odluči napraviti manji model, onda pljujete kak ide natrag, a kad napravi model iznad 4" onda pljujete da je cigla.

Pa imam ja ciglu od 4.3" i stane mi u đep.I na toj cigli mogu normalno surfati, na toj cigli je užitak gledati youtube, na toj cigli je užitak pregledavat snimljeni video i slike...

A predimenzioniranje? ja bi da desire ima 4.5" , jer se sve može dosegnuti jednom rukom, pisati, skrolati, otvarati tabove kod surfanje, povlačenje trake obavijesti koja je skroz na vrhu uređaja.

17 godina
neaktivan
Korky kaže...
ChrisB kaže...
Pročitaj boldano. Hvala.

Ne vidim u čemu je problem. Tema su "cigla" mobiteli, a kojih sam se ja osobno dotakao u raspravi.

Hvala lijepo.

Tema nije "cigla". Tema je "Galaxy S II i Galaxy Tab II" {#}

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
 Sad ce mi biti najzesce kad za ovim novim Tabom poludi ona ekipa koja je do prije par dana tvrdila da

im je 7" taman, da im takav stane u malo veci džeš i sl, a da je iPad prevelik i preglomazan.

Da se razumjemo, naravno da ne postoji idealne velicine ekana tableta za sve, ali mislim da je ipak vecini 10"

taman. Osim toga sam Samsung je kakti držao da je 7" prava stvar. Zašto su sad odjednom promjenili plocu?

Šta im je stvarno trebala 1 godina da bo narasli do 10" {#}

X

16 godina
ChrisB kaže...

Pa da,  "Galaxy S II" = "cigla", mada izuzetno tanka podvrsta iste. Sto ljudi, sto ćudi. Ne kažem da nema ljudi kojima se to ne može uvaliti. Meni bi, osobno, bilo neugodno koristiti takvo što kao mobilni telefon.  {#}

16 godina
neaktivan
Korky kaže...
ChrisB kaže...

Pa da,  "Galaxy S II" = "cigla", mada izuzetno tanka podvrsta iste. Sto ljudi, sto ćudi. Ne kažem da nema ljudi kojima se to ne može uvaliti. Meni bi, osobno, bilo neugodno koristiti takvo što kao mobilni telefon. {#}

Daj se uozbilji, jebote mi koji imamo uređaje veće od 4" smo glupe neobrazovane budale kojima se svašta može uvaliti?

Svi seru joj veliki ekran, a da apple izbaci iphone od 4" onda bi bilo, uuuuu revolucija.

16 godina
Da svi ovi koji kenjaju o 4"+ nabave takav uređaj preporodili bi se.
Kao da ne stane u džep ? BULLSHIT, jedan iPhone sa 3.5" u 5" kućištu teže ide u džep nego HD2 sa 4.3" u 4.8" kućištu.
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Korky kaže...

Pa da,  "Galaxy S II" = "cigla", mada izuzetno tanka podvrsta iste. Sto ljudi, sto ćudi. Ne kažem da nema ljudi kojima se to ne može uvaliti. Meni bi, osobno, bilo neugodno koristiti takvo što kao mobilni telefon. {#}

Daj se uozbilji, jebote mi koji imamo uređaje veće od 4" smo glupe neobrazovane budale kojima se svašta može uvaliti?

Svi seru joj veliki ekran, a da apple izbaci iphone od 4" onda bi bilo, uuuuu revolucija.

Ja prvi bi se bunio da povecaju iPhone na dimenzije Samsung Glaxy-a zbog 0.5" veceg ekrana.

Ali s druge strane kad bi Apple ugradio 4" ekran u dimenzije sadašnjeg iPhonea to bi bilo odlicno!

Svako bi bio budala da kaže da mu ne pašu veliki ekrani, ali još veca budala bi bio da mu pašu

velike dimenzije uređaja. Treba napravit neki kompromis između dimenzija ekrana i uređaja.

Meni je to taman napravljeno na iP4, ali da ima mjesta poboljšanju, naravno da ima.

Ja bi izbacio i onu jednu home tipku s njega, odkad koristim geste na njemu ni ona mi netreba.

Zvucnik i kameru bi zbio u kut i u sadašnje dimenzije iP4 ugurao 4" ili 4.3" ekran.

E to bi bilo savršeno!

Mitch kaže...
Kao da ne stane u džep ? BULLSHIT, jedan iPhone sa 3.5" u 5" kućištu teže ide u džep nego HD2 sa 4.3" u 4.8" kućištu.

Ova logika mi nije jesna nimalo, kako iP4 koji je u svim dimenzijama manji teže ide u džep od glomaznijeg HD2,

daj mi to objasni. Evo konkretnih brojki i dimenzija:

HD2:     120.5 x 67 x 11 mm

iPhone4:  115.2 x 58.6 x 9.3 mm

Dakle iPhone pola cm kraci, i skoro 1cm uži i skoro 2mm tanji, kako onda teže ide u džep?

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
16 godina
nsoul kaže...

Daj se uozbilji, jebote mi koji imamo uređaje veće od 4" smo glupe neobrazovane budale kojima se svašta može uvaliti? Svi seru joj veliki ekran, a da apple izbaci iphone od 4" onda bi bilo, uuuuu revolucija.

Ne kažem ja da ste neobrazovani.  {#} Da Apple izbaci iPhone sa ekranom od 4 inča, ja ga ne bih kupio. Štoviše, meni je i trenutni iPhone za 8 mm preširok, a još je i preskup uz sve to.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pola njih nije ni probalo ni vidjelo uživo uređaj s ekranom 4"+.

alen-c kaže...

Ja prvi bi se bunio da povecaju iPhone na dimenzije Samsung Glaxy-a zbog 0.5" veceg ekrana.

Ali s druge strane kad bi Apple ugradio 4" ekran u dimenzije sadašnjeg iPhonea to bi bilo odlicno!

Svako bi bio budala da kaže da mu ne pašu veliki ekrani, ali još veca budala bi bio da mu pašu

velike dimenzije uređaja. Treba napravit neki kompromis između dimenzija ekrana i uređaja.

Meni je to taman napravljeno na iP4, ali da ima mjesta poboljšanju, naravno da ima.

Ja bi izbacio i onu jednu home tipku s njega, odkad koristim geste na njemu ni ona mi netreba.

Zvucnik i kameru bi zbio u kut i u sadašnje dimenzije iP4 ugurao 4" ili 4.3" ekran.

E to bi bilo savršeno!

Ma vjeruj mi rad na  velikom ekranu je uživancija, nije da sad pljujem po iphoneu (opet :P), ali prije pol sata sam na jedan hero stavljao gingerbread, a iphone ima 0.3" veći ekran, i rad na njemu je tako, ne baš najugodniji

Korky kaže...

Ne kažem ja da ste neobrazovani. {#} Da Apple izbaci iPhone sa ekranom od 4 inča, ja ga ne bih kupio. Štoviše, meni je i trenutni iPhone za 8 mm preširok, a još je i preskup uz sve to.

Pa ispadamo neobrazovani, jer nam se kao može sve uvaliti, ali da sam htio manji mob kupio bi ga.

16 godina
alen-c kaže...
Mitch kaže...

Ova logika mi nije jesna nimalo, kako iP4 koji je u svim dimenzijama manji teže ide u džep od glomaznijeg HD2,

daj mi to objasni. Evo konkretnih brojki i dimenzija:

HD2:         120.5 x 67 x 11 mm

iPhone4:   115.2 x 58.6 x 9.3 mm

Dakle iPhone pola cm kraci, i skoro 1cm uži i skoro 2mm tanji, kako onda teže ide u džep?

Teže ide zbog drugog omjera stranica, kod iPhonea je 16:9, kod HD2 je 14:9.

16 godina
Mitch kaže...

Ček, kakve to veze ima, ako je iPhone opet kraći, tanji i uži od ovoga?  {#}

16 godina
Korky kaže...
Mitch kaže...

Ček, kakve to veze ima, ako je iPhone opet kraći, tanji i uži od ovoga?  {#}

Neznam, možda je i do glatkoće površine, ali iPhone teže ide u džep, jedini logički zaključak.

16 godina
Mitch kaže...

Neznam, možda je i do glatkoće površine, ali iPhone teže ide u džep, jedini logički zaključak.

Ima logike koliko i ona primjedba na omjer stranica, ali oke... Šta želim reći, meni su svi ti vaši nabrojani mobilni telefoni jednostavno preglomazni, uključujući i iPhone 4.

16 godina
neaktivan
Evo ono o cemu smo jucer pricali, novi iphone bi trebao imati 4" ekran i izmedu 8 i 12 megapiksela kameru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad neznas nemoj pricat bezveze meni u svaki drugi đep stane i uopce nije prelelik

Goran Anđelić
17 godina

Galaxy S II ima MHL port.
gj Samsung

"Essentially, the micro-USB shaped MHL jack at the base of the Galaxy S II features internal circuitry that recognizes USB or MHL impedance and then automatically switches the phone into USB data / charging or MHL audio / video / charging modes. A special 5-wire micro-USB to HDMI cable lets you send video and audio to existing HDMI-equipped displays"
Source Engadget

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 10:30 (NEW_MAN).
13 godina

imam tab 2 i pitanje s obzirom da ne mogu pristupiti internetu preko wi fi jer su sve zaključane i nema besplatnog spota. postoji li još koji način preko wi-fi na mobitel i tako to {#} sad mi neugodno ali dajte pomozite jer je bezveze bez neta a na mobitelu imam gigu za iskoristit u mjesec dana a niti 100 megabajta ne iskoristim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 19:31 (dar01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dar01 kaže...

imam tab 2 i pitanje s obzirom da ne mogu pristupiti internetu preko wi fi jer su sve zaključane i nema besplatnog spota. postoji li još koji način preko wi-fi na mobitel i tako to {#} sad mi neugodno ali dajte pomozite jer je bezveze bez neta a na mobitelu imam gigu za iskoristit u mjesec dana a niti 100 megabajta ne iskoristim.

Vecina androida(mislim da i iphone 4 pa nadalje ima, za wp uredaje ne znam) ima u postavkama opciju Mobile AP, portable hotspot ili slicne neke nazive

:D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice