Firefox 30

poruka: 6
|
čitano: 1.389
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 30".
16 godina
protjeran
Firefox 30

A zašto meni kad idem skidat nudi samo verziju 29.0.1?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 30

Ma samo skini to i idi na help i about firefox pa će ti tamo ponuditi update, valjda nisu još updatali Download servere.

The great thing about multitasking is that several things can go wrong at once.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Firefox 30
ivanv000 kaže...

A zašto meni kad idem skidat nudi samo verziju 29.0.1?

Vole redosljed...nema preskakanja...

13 godina
protjeran
Firefox 30

da mu je napravit nekoliko kozmetičkih promjena ne bih chrome više ni pogledao. najbitnija promjena bi bila da se internet može pretraživat iz address bara ono dok tipkaš pojam koji tražiš u drop down meniju ti se samo nižu sugestije fantastična stvar to je FF najveća mana. prošlo je vrijeme search bara i address bara katastrofa su ti mozillini inžinjeri ne znam gdje gledaju. osim toga FF se često smrzava kad skidam razne filmove i dokumentarce s adonima smrzne mi se barem 2-3 puta u pola sata i onda mi rikne download pa moram sve ponovno.

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, Olimp ga ima

1 1 hvala 0
15 godina
Pa adress bar + search bar je po meni puno bolje, u obje možeš tražiti određeni pojam na određene pretraživače (google, bing...)
Dok ti u adress baru izlaze "sugestije" iz povjesti pretraživanja, u search baru izlaze sugestije od pretraživača (google-a, bing-a...).
13 godina
protjeran
sisko93 kaže...
Pa adress bar + search bar je po meni puno bolje, u obje možeš tražiti određeni pojam na određene pretraživače (google, bing...)
Dok ti u adress baru izlaze "sugestije" iz povjesti pretraživanja, u search baru izlaze sugestije od pretraživača (google-a, bing-a...).

sve je stvar praktičnosti a FF tu kaska za chrome. da ne skidam toliko s neta ne bi mi trebao FF jer chrome nema adona za skidanje to je u biti poluproizvod - surf only.

FF mora imati samo jedan omnibox jer je tako puno lakše pretraživati internet. ne ganjam mišom skroz desno search box nego mi je sve blizu kod ikonica home refresh (FF ni to nema grupiarno!) stop naprijed nazad, search i najvažniji bookmarks koje najčešće klikam su mi s lijeva na desno po važnosti poredani, a kad utipkavam pojam u chrome mi odmah baca niz sugestija što je genijalno a kod FF pamti mi pazi ovo bookmarks i history koja glupost pa ako hoću link iz bookmarks onda ću si kliknut ikonicu iz bookmarks bara šta mi je sugeriraju koja glupost, a da je trebam iz historyja ne bi je utipkavao nego malo kliknuo nazad par puta i vratio se na nju recimo...

osim toga ne rabim niti jedan pretraživač osim google. ne znam koji je bolji. ovaj novi ala chrome look je pun pogodak trebali bi nastavit s tim prilagođavanjem (omnibox, dugmad refres i stop sve lijevo do home buttona) i riješit problem smrzavanja prilikom višestrukog downloada te prilikom synca sve ikonice u bookmarks baru ofarbat dakle prikazat ih kakve jesu a ne samo dat prazne kockice chrome to rješava puno bolje FF još ima dječije bolesti ma da ne skidam toliko ne bi se ja bavio FF.

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, Olimp ga ima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice