Facebook vrijedi 50 milijardi dolara

poruka: 57
|
čitano: 5.670
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook vrijedi 50 milijardi dolara".
16 godina
neaktivan
RE: Facebook vrijedi 50 milijardi dolara
Moj Dom kaže...

Što mislite, dali bi ja mogao zarađivati mjesečno oko 10 000kn ako bi napravio novu društvenu mrežu, naravno, s inovacijama...

Ne gledam da mi društvena mreža vrijedi 50 milijardi nego da recimo mogu sjedit kod kuće, dorađivat svoju d.mrežu i da ne moram ić na poso? Da od te društvene mreže mogu zarađivat mjesečno oko 10 000kn??

{#}

A koje su to inovacije, ako nije poslovna tajna?

17 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
Moj Dom kaže...

Što mislite, dali bi ja mogao zarađivati mjesečno oko 10 000kn ako bi napravio novu društvenu mrežu, naravno, s inovacijama...

Ne gledam da mi društvena mreža vrijedi 50 milijardi nego da recimo mogu sjedit kod kuće, dorađivat svoju d.mrežu i da ne moram ić na poso? Da od te društvene mreže mogu zarađivat mjesečno oko 10 000kn??

{#}

A koje su to inovacije, ako nije poslovna tajna?

dislike ©

everybody lies
17 godina
Moj Dom kaže...

Pa naravno da mozes... Mozes i dobit milijune kuna na lotu... Vjerojatnost u oba slucaja bas nije pretjerano velika...

Evo nekih popularnijih klonova iz 2007...

http://mashable.com/2007/07/11/10-facebook-clones/

Think locally, act globally...
17 godina

mislim da bi tu diaspora mogla nešto napravit. barem za one kojima je važna licenca

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

cim skupim tolko novci kupujem ga i gasim :)

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
Moj PC  
6 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

to bi bilo pametno ali zapravo i ne. Pola svijeta bi se ubilo, online bi stiga novi projekt a ti bi samo izgubia 50 milijardi dolara..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 17:37 (joze).
16 godina
protjeran
joze kaže...

to bi bilo pametno ali zapravo i ne. Pola svijeta bi se ubilo, online bi stiga novi projekt a ti bi samo izgubia 50 milijardi dolara..

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
16 godina
neaktivan
joze kaže...

TREBALA BI KA BIT OVDJE SLIKA :d

{#}

17 godina

Mislim da je ovdje krivi naslov, jer u tekstu se navodi 15 milijardi a u naslovu 50 milijardi dolara. Čudim se kako nije nitko to primijetio

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Mislim da je ovdje krivi naslov, jer u tekstu se navodi 15 milijardi a u naslovu 50 milijardi dolara. Čudim se kako nije nitko to primijetio

naslov je točan

15 godina
Patrick_cro kaže...

NJEGOVO osobno bogatstvo nema veze s VRIJEDNOŠĆU TVRTKE pošto on nije potpuni vlasnik iste, tj. nema 100% dionica, između ostaloga. :)

Acta, non verba.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 17:56 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan

Fb mi godisnje uspara barem 500kn, socijalna mreza ko socijalna mreza je odlicna stvar.

Nitko ti ne govori da moras imat na profilu 50 camwhores i svakakvu ekipicu koja si misli da je super ako

posta kad ide na wc i sta je jeo danas.

Tehnologija sama po sebi je korisna, kako ju ljudi koriste je diskutabilno.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ovo ti je odlična ideja, baš sad razmišljam malo o tome.

Jahao sam pješice.
17 godina
joze kaže...
Patrick_cro kaže...

naslov je točan

U tekstu je prije pisalo 15 milijardi dolara a ne 50 milijardi, ali izgleda da su to ispravili, pa sada ne pise 15 milijardi. to je pisalo dok sam prvi put otvorio stranicu. znaci nije naslov bio kriv nego tekst.

17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

facebook sluzi za 2 stvari, igranje glupih igrica koje nemaju nit kraja nit ikakvog smisla, a drugo je reklamiranje sebe

facebook sluzi za one koji zele da su svima na ocima, da su u centru paznje cak i kad ne izlaze iz kuce..cure da reklamiraju svoje sise iako sjede podbuhle u sobi..

svaki glupi lajk, svaki komentar, svaki post na wall, svaki youtube link je samo sredstvo da te napomenu da oni postoje, da te napomenu kako su oni super, i da obratis paznju na njih...

a buduci da ima puno takvih osoba koje zele biti u centru paznje, facebook ce i dalje rasti...

jedina prava korist facebook-a bi trebala biti u tome sto se mozes 'spojit' sa drugovima i familijom koja je daleko, mozes im gledat neke slike (sa slike mislim na  neke  normalne slike, slikano sa drustvom, familijom, a ne klinke ispucenih usana i takvom perspektivom da 50% slike zauzimaju sise, koliko god male bile), i jos, poruke i chat..

niko vise ne koristi mail za dopisivanje, jer nije ni potrebno..ako osoba nije na msn, a zelite poslat neku poruku koja i nije toliko hitna, ne trosis pare na mobitel, posaljes poruku na fb..mozes je udobnije napisat nego na mobitelu, a buduci da skoro svi imamo mobitele s kojima mozemo uci na fb, to je jos i bolja opcija..

facebook je super ideja i upotpunjuje internet, nudi ono sto su mnogi pokusali al nikad nisu napravili ovako prikladno i jednostavno, ali je u vecini slucajeva izgubio svoj smisao, a za to nije kriv facebook kao takav, nego njegovi korisnici..

Arhivirano...

Ali ne za razliku od ostalih arhiva, zbog gluposti, nego zato sto izuzetno sažeto naveo i moja razmisljanja...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
joze kaže...
Patrick_cro kaže...

naslov je točan

U tekstu je prije pisalo 15 milijardi dolara a ne 50 milijardi, ali izgleda da su to ispravili, pa sada ne pise 15 milijardi. to je pisalo dok sam prvi put otvorio stranicu. znaci nije naslov bio kriv nego tekst.

Ne baš... 15 mlrd je OSOBNO bogatsvo onog cukenberga...

A 50 mlrd je vrijednost cijelog fejsa...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
Independent kaže...
A sve to sa ukradenim projektom i hrpom budala koje nemaju kako pametnije provesti vrijeme. I onda ga proglase osobom godine. Na šta se današnji svijet svodi...
 dobra konstatacija. dečko se sjetio kako prodavati sex online za dokoličare, očajnike, napaljene babune i sponzoruše, online prostitucija zamaskirana u tzv. socijalne kontakte. sex sells.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
protjeran
Batista kaže...
Independent kaže...
A sve to sa ukradenim projektom i hrpom budala koje nemaju kako pametnije provesti vrijeme. I onda ga proglase osobom godine. Na šta se današnji svijet svodi...

Danas je sustav vrijednosti ozbiljno poremecen... Realno gledano, od facebooka nema ama bas nikakve koristi. Novci se vrte i samo vrte, zarada temeljena na prodaji prazne slame.

točnije na prodaji sexa. zna se da sex industrija i ono što je povezano s njom nikad nije osjetilo krizu

16 godina
protjeran
the economist kaže...

Meni fejsić služi isključivo za barenje žena.... i živo me zanima koliko će vrijediti fejsbuk za jedno 15 godina.... išta ili ništa....možda ćemo za 15 godina kupovati novi fejsbuk mobitel, kao googleov mobitel...

ti si jedini koji ovdje imaš hrabrosti reć pravi razlog zašto si na FB. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 21:51 (karakteran).
14 godina
protjeran

{#} Pa više fićo vrjedi od fejsa

Download Alan Ford:http://www.megaupload.com/?d=3ECM3DLX

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi vi kojima facebook nije dobar i kazete da je smece...

Facebook vam nije kriv sto ste dodali prijatelje koji vise na facebooku, igraju kvizove, stavljaju retardirane statuse, i linkove na turbo folk. Nije vam, ni vama ni njima kriv Facebook sto dodjete vidjeti sta ima i onda se zadrzite 5 sati. VI ste ti koji imate prijatelje koji stavljaju sranja, i SAMI to biraju. Da za prijatelje imate drugacije ljude mislite da bi i dalje Facebook "bio glup"??

Oprostite, ali face your own shit, jer sami ste krivi za sve sto vidite u NewsFeedu kada se ulogirate u Facebook, pa vas to motivira da ga nazivate **anjem.

Ili mozda ima neku drugi razlog sto je **anje? Bas bih voljeo cuti. Odlican komunikacijski alat. Nazalost ne moze glupu komunikaciju uciti drukcijom.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

na kraju ce zavrsiti kao icq,propalo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo napravit facebook grupu za to.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina

Prije nekih mjesec dana sam pogledao film i kako tamo nije navedeno koliko novca je dosad Mark zaradio skoknem do Forbesa-a, onako čisto informativno, koji kaže da dotični gospodin ima oko 6 milijardi. E sad me zanima kako je u samo nekoliko dana to bogastvo udvostručeno, na koji način, sve mi to izgleda potpuno nerealno, o čemu se tu zapravo radi?

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam milsio fuckbook napravit,ali već postoji,izgleda čega god da se sjetiš već postoji.....

0 0 hvala 0
17 godina
Champollion kaže...

Prije nekih mjesec dana sam pogledao film i kako tamo nije navedeno koliko novca je dosad Mark zaradio skoknem do Forbesa-a, onako čisto informativno, koji kaže da dotični gospodin ima oko 6 milijardi. E sad me zanima kako je u samo nekoliko dana to bogastvo udvostručeno, na koji način, sve mi to izgleda potpuno nerealno, o čemu se tu zapravo radi?

Forbes laze... {#}

Ti brojevi su iz vremena dok je Facebook vrijedio samo $23milijardi, sad vrijedi $50milijardi...

Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
ivanaivana kaže...

na kraju ce zavrsiti kao icq,propalo.

pa hvala bogu

Jahao sam pješice.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice