Epsonova Ink Tank (r)evolucija ispisa

poruka: 12
|
čitano: 3.826
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Epsonova Ink Tank (r)evolucija ispisa".
15 godina
neaktivan

Super, samo steta sto se uvijek zaboravlja na prosle modele... Mislim na svaki printer se dade spojiti CIS...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Epsonova Ink Tank (r)evolucija ispisa
xyan kaže...

Super, samo steta sto se uvijek zaboravlja na prosle modele... Mislim na svaki printer se dade spojiti CIS...

E, ali taj si printer platio parsto kuna. Sad ti oce prodati printer po puno većoj cijeni...

15 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
xyan kaže...

E, ali taj si printer platio parsto kuna. Sad ti oce prodati printer po puno većoj cijeni...

mislim da je 450 kuna i vise nego dovoljno :D dam jos 50€ i dobim cis iznjemacke, sa pola litre boje.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

mislim da je 450 kuna i vise nego dovoljno :D dam jos 50€ i dobim cis iznjemacke, sa pola litre boje.

Meni se nije dalo zajbavat s time, pa sam uzeo lasera i kupujem zamjenske tonere. U boji baš i ne printam...

17 godina
neaktivan

Ha ha ha, frend mi je to napravil prije jedno 8 godina na svom printeru velikog formata.

0 0 hvala 0
17 godina

Ha ha ha.. U početku ih je bilo briga a sad kad je zima za printere shvatili su da se moraju trgnuti.

Korisnici odavno sami pune tinte, a većina ni ne koristi printere jer je digitalni okvir jeftiniji nego prosječna tinta, a oni koji kupuju printer, kupe all in one za 200 kn na akciji i jeftinije prođu nego da su kupili jednu garnituru boja za printer.

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na RTL-u u Galileu je bila emisija gdje se govorilo o zamjenskim vs. orginal tintama.

Ja ima Epson SX218 i kupio sam si prazne kazete za tinte i tintu u bočicama i sam si punim. Prije sam koristio zamjenske i imo sam problema, nekad sam potrošio pola zamjenske na čišćenje glave. Sa ovim punjivim nema tih problema.

Na ebayu ima već i za $20  ste sa praznim kazetama i po 30ml. svake boje. Sad je nedavno frend naručio.

0 0 hvala 0
17 godina

Kod ovih pljuckajućih Epsona, uvijek je bio problem s glavom koja se zapekla ako nije bio u upotrebi često. Odeš na godišnji i eto troška. U najboljem slučaju ti ode cijela tinta da glavu odštopaš ili kupi novi printer, jer je popravak skup ko printer skoro.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jimmy kaže...
...kupe all in one za 200 kn na akciji i jeftinije prođu nego da su kupili jednu garnituru boja za printer.

Zvuči smiješno, ali istinito. I sam sam nekoliko puta kupio printer za 200-250kn (obično epson) umjseto 4 nove tinte za stari printer (oko 320kn). Ali otkad imam lasera i kupujem toner s ebay-a - preporod

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
17 godina
dd.inc kaže...

Kod ovih pljuckajućih Epsona, uvijek je bio problem s glavom koja se zapekla ako nije bio u upotrebi često. Odeš na godišnji i eto troška. U najboljem slučaju ti ode cijela tinta da glavu odštopaš ili kupi novi printer, jer je popravak skup ko printer skoro.

EPSON pisač nikad više... koristio original ili zamjensku tintu komplet tinte ne može izdržat više od mjesec dana, ako printaš potrošiš je, a ako par dana ne printaš ode skoro cijela tinta dok isprazniš dizne, a ja toliko koristim pisač da bi mi jedan komplet tinte trajo bar 6 mjeseci... otkad sam prošle godine kupio nekog HP all in one preporodio se koliko sam stranica ispiso sa tintom koja je došla uz njega, a nijednom se nije ništa zaštopalo skoro godinu dana koliko mi je trajala ta tinta ;)

računajući i cijene zamjenskih tinti za Epsona jeftinije izađe kupit svaka 3-4 mjeseca tog HP-a nego gubit živce sa Epsonima.

a tako je dobro radio onaj stari Epson 670 kojem se skoro uopće nisu zaštopavale dizne... a otkad mi je on crko sa Epsonima defintivno nema sreće ako svakodnevno puno ne printaš, a budući da mi je u međuvremenu prije par godina uletio jedan HP 6L laserski pisač inkjeta koristim samo za rijetke kolor ispise.

17 godina
Gnjavator kaže...

EPSON pisač nikad više... koristio original ili zamjensku tintu komplet tinte ne može izdržat više od mjesec dana,

Ovo su gluposti. Kako objašnjavaš da je Epson printer s original tintama točno 3 mjeseca stajao ugašen i nakon paljenja isprintao je savršeno čist nozzle check?

zamjenske tinte služe da bi uštedio na ispisu, dakle moraš printati a ne da printer stoji s njima mjesecima ugašen. Po tome je bolje kupiti printer koji ima

tintu s glavom. U tom slučaju tinta je osjetno skuplja.

17 godina
Ziga kaže...
Gnjavator kaže...

EPSON pisač nikad više... koristio original ili zamjensku tintu komplet tinte ne može izdržat više od mjesec dana,

Ovo su gluposti. Kako objašnjavaš da je Epson printer s original tintama točno 3 mjeseca stajao ugašen i nakon paljenja isprintao je savršeno čist nozzle check?

zamjenske tinte služe da bi uštedio na ispisu, dakle moraš printati a ne da printer stoji s njima mjesecima ugašen. Po tome je bolje kupiti printer koji ima

tintu s glavom. U tom slučaju tinta je osjetno skuplja.

Ko govori o mjesecima... i original tinta, nakon 3-4 dana ostaju bijeli tragovi... da mi se to jednom dogodilo... na prekonekoliko modela. i nisam jedini... a sad ako ti imaš sreće, budi sretan što tvoj radi :) vidio sam ja davnih dana nekog crno-bijelog epson pljuckavca koji je godinuipo stajo pa nastavio bez problema, ali to su iznimke. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice