Chrome izlazi iz bete

poruka: 5
|
čitano: 1.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome izlazi iz bete".
16 godina
neaktivan
Chrome izlazi iz bete

Mislim da autor previše slini nad Marissom Miller, ali ipak za Google radi gospodična Mayer... :-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Chrome izlazi iz bete

I bolje mu je. Na site-u što pravim ne rade mi random galerije. Samo u Chrome-u! FF, IE, Opera,... svi rade. Jedino on nemože razmaknuti 3 random galerije(ne pitajte mene, zašto 3 nasumične galerije,nego čovjeka koji je tako zamislio). Popravljao i CSS i JS. Ništa. Na kraju sam odlučio ostaviti, neće sad baš puno ljudi pregledavati s Chromom stranicu. Al svejedno...

Jer znanje treba da bude besplatno.
17 godina
neaktivan
RE: Chrome izlazi iz bete
Smooth Operator kaže...

I bolje mu je. Na site-u što pravim ne rade mi random galerije. Samo u Chrome-u! FF, IE, Opera,... svi rade. Jedino on nemože razmaknuti 3 random galerije(ne pitajte mene, zašto 3 nasumične galerije,nego čovjeka koji je tako zamislio). Popravljao i CSS i JS. Ništa. Na kraju sam odlučio ostaviti, neće sad baš puno ljudi pregledavati s Chromom stranicu. Al svejedno...

Možda bi bilo dobro reći ti da je Chrome baziran na Webkitu (engineu od Safarija). Safari je Macintoshev defaultni browser. Macintosh po procjenama ima oko 10% home desktop korisnika u Americi. U svijetu nešto lošije, ali znam više ljudi s Macovima nego što bih očekivao.

Istestiraj site na Macu. Ako ti i tamo ne radi, bug je u Webkitu, a ne u Chromeu. I računaj da Safari ima puno više korisnika nego Chrome, te da Safari radi i na iPhoneu.

Pa procijeni bazu korisnika. Google Analytics ti može dosta pomoći da vidiš kakve korisnike imaš.
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome izlazi iz bete

Izašao je iz bete.

Preuzmite Google Chrome

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice