Brzina downloada - Hrvatska na 97. mjestu

poruka: 95
|
čitano: 12.088
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brzina downloada - Hrvatska na 97. mjestu".
14 godina

Ja s wirelessom od 1Mbit mogu samo sjest i plakat

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Brzina downloada - Hrvatska na 97. mjestu

Vidimo da imamo bolju kupovnu moć, ali i gotovo toliko više cijene pa baš i nismo bolji, tj. nije nam bolje.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan

Njima je jedino dobro tu doći raditi a tamo trošiti onda dolazi do izražaja.....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U dva dana smo popušili jedno mjesto sada smo 98. sa istim prosjekom to je ono i da nam raste prosjek što i raste ali badava kada padamo sve niže u poretku stalno....

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Tako nam i treba kad smo budale koje ne znaju pregovarat. Vlada koja je prodala Hrvatski telekom isto s njim je i prodala infrastrukturu koju nije smjela prodati jer to je bilo u vlasništvu naroda (kad su se radili priključci, ljudi su sve platili svojim novcem, svu infrastrukturu)

Zato danas imate situaciju da T-com drži svu infrastrukturu u monopolu, ne ulaže u moderniziranje ni u obnovu postojeće. Zato i jesmo iza svih što nema veze sa zdravom pameću s obzirom na broj korisnika interneta u Hrvatskoj.

Zašto da u T-com-u troše svoj novac na moderniziranje kad im to nije u interesu. 

Kad bi infrastruktura bila nacionalna, davatelji usluga bi se trgali za dobivanje koncesije, a isto tako nudili moderniziranje infrastrukture kako bi bili konkurentniji na tržištu.

Za sada smo tu gdje jesmo zahvaljujući nekoj guzici koja je išla na ruku njemcima i time vjerojatno obezbjedio sebe, svoju djecu i djecu svoje djece. Tipično

Stay awhile and listen...
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice