Brojniji Facebook

poruka: 16
|
čitano: 1.976
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brojniji Facebook".
17 godina
neaktivan
Brojniji Facebook

Znači, neće bankrotirat Mršti se

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Brojniji Facebook
Core2Duo2 kaže...

Znači, neće bankrotirat Mršti se

Ne kužim vas likove koji te spike brijete. Ako ti FB smeta nemoj ga koristiti i bok.
17 godina
neaktivan

zakaj ne bi bankkrotirali? Di je tu lova? Vidim da samo gutaju novce, a dobiti nigdje. Ne razmem gdje je tu zarada?

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. (Douglas Adams)
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...
Core2Duo2 kaže...

Ne kužim vas likove koji te spike brijete. Ako ti FB smeta nemoj ga koristiti i bok.
 ok, dogovoreno Namigiva      Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
janitor kaže...

zakaj ne bi bankkrotirali? Di je tu lova? Vidim da samo gutaju novce, a dobiti nigdje. Ne razmem gdje je tu zarada?

gdje je to zarada? pa, od sponzorstva a ono se placa po broju korisnika,a o kolicini banana koje mozes pojesti... Vise klijenata, vise sponzorstava, vise love...
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
janitor kaže...

a jesi možda primjetio kakve reklamice na face-u...e svaki klik na tu reklamicu ima donosi zaradu....slično kao i googleu.
Kad joysticka nema, miševi kolo vode! ;-)
17 godina
neaktivan
Brojniji Facebook

sta nije spika i da facebook prodaje podatke o korisnicima za statističke analize?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brojniji Facebook

cim su uveli novi pregledniji dizajn, naravno da mora doći nagrada.... samo tako face.... Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesam, primjetio sam da ima reklama i da se pokušava od njih živjeti ali se od njih, evidentno, ne živi - zasad se troši novac investitora. Pitam se, eto, jeli moguće ponoviti uspjeh Googla koristeći isti poslovni model. Ako itko, čini mi se da bi upravo Google trebao biti zainteresiran za kupovnu Facebooka. Bit će zanimljivo vidjeti rasplet.

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. (Douglas Adams)
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

To su oni koji zeli dokazati nesto pred drugima (konkretno ovdje kako su cool jer ne koriste facebook) i oni koje se zele isticat, i sl pubertetske potrebe.

Nema smisla zamarat se s njima, narast ce, a njih ce opet zamijeniti neka nova djeca i tako u krug...
http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
17 godina
neaktivan
Koki007 kaže...

To su oni koji zeli dokazati nesto pred drugima (konkretno ovdje kako su cool jer ne koriste facebook) i oni koje se zele isticat, i sl pubertetske potrebe.

Nema smisla zamarat se s njima, narast ce, a njih ce opet zamijeniti neka nova djeca i tako u krug...
 Također ja to mogu reći za tebe.   

Facebook koriste oni koji zele nesto dokazati pred drugima (konkretno oni su ovdje cool jer koriste Facebook) i oni se zele isticat, i sl pubertetske potrebe.
Nema smisla zamarat se njima, narast ce, a njih ce opet zamijenit neka nova Face djeca i tako u krug...  

-čak ovo moje ima više smisla, slažeš li se samnom? 
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 12:41 (Core2Duo2).
17 godina
Core2Duo2 kaže...
Koki007 kaže...

Facebook koriste oni koji zele nesto dokazati pred drugima (konkretno oni su ovdje cool jer koriste Facebook) i oni se zele isticat, i sl pubertetske potrebe.
Nema smisla zamarat se njima, narast ce, a njih ce opet zamijenit neka nova Face djeca i tako u krug...  

Pa i ne možeš baš. Po toj logici ti koristiš bug on line forum jer se želiš isticati. Mi nismo ti koji govore "nisi cool ako ne koristiš facebook". Ja ga koristim i boli me k za tebe koristiš li ga ili ne, kao i za bilo koga drugoga. Ti koji se ističu su oni koji čim se spomene facebook graknu.
17 godina
neaktivan
Brojniji Facebook

Od svih ovih besmislica koje pišete u ovoj temi u glavi mi je bio odgovor za koji bi mogao vrlo lako dobiti crveni karton. No naravno da ga neću napisati..

Ne razumijem samo odakle tolika želja za tipkanjem u besmislenim temama i svađanjem oko nečeg nepotrebnog. FAcebook ko facebook. Onaj tko ga koristi, vjerojatno ima razlog za to. Isto tako kao i onaj koji ga ne koristi.

Besmisleno je govoriti da ga netko ne koristi iz inata. Inata kome?? Priče o pubertetu i isticanjem od ostalih u vidu nekorištenja facebooka su u najmanju ruku smiješne. Iskreno, takva priča je najviše pristaje isfrustriranoj i iskompleksiranoj "djeci u glavi" koja imaju potrebu sebi i drugima nešto dokazivati. "Dokazuj kome hoće, al nemoj meni.", rekao bi svatko imalo normalan.

Facebook koristim zbog komunikacije sa ljudima koje nisam jako dugo vidio i da nije toga, davnih dana bi me otjerale besmislene aplikacija (Koja si životinja?, Koji si lik iz ove serije, koji si lik iz one serije?). Moj uobičajeni odgovo na to je: Šta te briga!!. hehe :)

Iako facebook iz dana u dan gubi ogromne novce, to ne znači da ne vrijedi ništa. Kad mu dosadi facebook, "Tata Facebook" će lagano iskeširat u džep ogromne novce od prodaje. Samo zbog zajednice koju je izgradio. Nezamislive su mogućnosti koje se mogu izrealizirati kad na jednoj vrpi imate nekoliko stotina milijuna ljudi.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Ne, ne mozes jer :
- kao prvo nisam izrekao recenicu tipa: steta sto ne propadne
- nisam sam rekao da koristim facebook niti da ga se treba koristiti ili ne
- nisam uopce spominjao facebook niti pisao o njemu

Odgovarao sam na Manicovo cudenje na tvoju nezrelu izjavu.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Besmisleno je govoriti da ga netko ne koristi iz inata. Inata kome?? Priče o pubertetu i isticanjem od ostalih u vidu nekorištenja facebooka su u najmanju ruku smiješne. Iskreno, takva priča je najviše pristaje isfrustriranoj i iskompleksiranoj "djeci u glavi" koja imaju potrebu sebi i drugima nešto dokazivati. "Dokazuj kome hoće, al nemoj meni.", rekao bi svatko imalo normalan.

Evo procitao jos jednom temu i nigdje ne vidim da netko pise o nekoristenju facebook-a iz inata ili zbog isticanja, probaj i ti jos jednom procitati. Namigiva

No o pisanju protiv facebook-a kako bi netko ispao cool vec vidim. Zbog cega bi netko trebao zeljeti da facebook bankrotira? Jer mu mozda taj facebook na neki nacin steti u zivotu da bi zelio da propadne? Jel ga mozda usputava u zivotu? Jer ga mozda netko prisiljava da ga koristi?

Ne, nije ni jedno, nije imao nikakav razlog da to zeli. Iz kojeg razloga je onda to napisao? Jedini logican razlog je da sa svojom izjavom bude drugciji, odnosno cool, da se istakne (ili da se prijavio i nitko mu nije htio biti prijatelj Smijeh). Znaci napisao je bezveze, sto je spam, i meni posebno na k. ide dok netko bezveze pise po forumu i puni ga glupostima i tako rusi bilokakvu kvalitetniju raspravu.
17 godina
neaktivan
Koki007 kaže...
coder_ kaže...

Evo procitao jos jednom temu i nigdje ne vidim da netko pise o nekoristenju facebook-a iz inata ili zbog isticanja, probaj i ti jos jednom procitati. Namigiva

No o pisanju protiv facebook-a kako bi netko ispao cool vec vidim. Zbog cega bi netko trebao zeljeti da facebook bankrotira? Jer mu mozda taj facebook na neki nacin steti u zivotu da bi zelio da propadne? Jel ga mozda usputava u zivotu? Jer ga mozda netko prisiljava da ga koristi?

Ne, nije ni jedno, nije imao nikakav razlog da to zeli. Iz kojeg razloga je onda to napisao? Jedini logican razlog je da sa svojom izjavom bude drugciji, odnosno cool, da se istakne (ili da se prijavio i nitko mu nije htio biti prijatelj Smijeh). Znaci napisao je bezveze, sto je spam, i meni posebno na k. ide dok netko bezveze pise po forumu i puni ga glupostima i tako rusi bilokakvu kvalitetniju raspravu.
 neš ti kvalitetne rasprave...Smijeh no, dobro...

-svatko ima pravo na svoje mišljenje i željeBelji se

Ispričavam se što sam rekao da Facebook propadne. Ja to negdje duboko u svojoj duši ne želim, ali to je bio trenutak slabosti pa sam imao potrebu napisati nešto loše o face-u.Smijeh  Mislio sam da ću biti cool ako ga ne koristim.

Pa necemo se svađat oko gluposti ;)      živio face ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice