Asus prvi s Androidom 5.0

poruka: 63
|
čitano: 8.293
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus prvi s Androidom 5.0".
16 godina
Re: Asus prvi s Androidom 5.0
nsoul kaže...

I ja sam uzeo dhd zbog hardvera, i sad kupujem one x zbog istog.

Pljuvanje po korisnicima? pa po onome ko mi veli da sam jadnik i sirotinja i zato imam android a ne iphone, pljuvat imam potpuno pravo.

Kolko je desire star? i dobio je update i nakon 2 g, a problem nije u androidu nego u htcu  i premalo memorije koje su stavili u desire pa se ne može stavit cijeli sense 3.0 i gingerbread.

Dobro apple kaže kad ima 2.3 modela, normalno da nije problem dat update.

A kad ja sve zbrojim, nemam uopće problema s androidom.

a ako je tebi draži ios, uživaj.

A čuj takvi koji pričaju nebuloze snjima nema smisla ići u raspravu, očigledni trolleri...

Ali upravo to kažem, mene ne interesira razlog. Ja ne kupujem 3 modela iphona, već jedan, i mene samo taj jedan interesira. Da li je moj problem što HTC izbacio 20 modela dok je apple izbacio 3? To nije moj problem i to se mene ne tiče, glavno da moj mobitel koji sam od njih kupio dobiva update. Jer na kraju, daješ novce HTC-u a ne google-u tako da bi onda se oni i trebali pobrinuti da su im korisnici zadovoljni. Kupiti mobitel koji u sebi nakon update-a dobije bugove koje si mogao rješiti jedino custom romom, nije briga za korisnika(kao što je meni bili sa desireom)

Ne želim ispasti da pljujem, jer znam dobro da je i apple radio isto svakakve nebuloze, ovo gledam sa svog stajališta i iskustvu koje sam ja prošao. 

Blago svima onima koji imaju android i nisu prošli sve muke koje sam ja prošao sa desireom{#} 

Stoja
16 godina
neaktivan
Re: Asus prvi s Androidom 5.0
Stoja kaže...

A čuj takvi koji pričaju nebuloze snjima nema smisla ići u raspravu, očigledni trolleri...

Ali upravo to kažem, mene ne interesira razlog. Ja ne kupujem 3 modela iphona, već jedan, i mene samo taj jedan interesira. Da li je moj problem što HTC izbacio 20 modela dok je apple izbacio 3? To nije moj problem i to se mene ne tiče, glavno da moj mobitel koji sam od njih kupio dobiva update. Jer na kraju, daješ novce HTC-u a ne google-u tako da bi onda se oni i trebali pobrinuti da su im korisnici zadovoljni. Kupiti mobitel koji u sebi nakon update-a dobije bugove koje si mogao rješiti jedino custom romom, nije briga za korisnika(kao što je meni bili sa desireom)

Ne želim ispasti da pljujem, jer znam dobro da je i apple radio isto svakakve nebuloze, ovo gledam sa svog stajališta i iskustvu koje sam ja prošao. 

Blago svima onima koji imaju android i nisu prošli sve muke koje sam ja prošao sa desireom{#} 

svaki update koji sam dobio službeno na dhd nije imao nikakvih bugova, bio je jedan s smsom i krivim vremenom dolaska, ali ništa strašno. 

ja sam rootao iz znatiželje da probam druge romove, ne zbog bugova.

sad jedva čekam da stigne one x, i napokon je htc došao pameti i odustao od toliko uređaja i posvetili su se hardveru, jer one linija je hardverski odlična.

ali dosta o tome, već sa dobio opomenu zbog spama ;), ako ti se raspravlja o tome, ili bilo kome imamo pm

hobi:moj-android.net
15 godina
neaktivan
Asus prvi s Androidom 5.0

Totalno kuzim stoju,iskreno nebi se maknuo sa wp7 da appovi nisu tak uzasno napisani i da je tethering ukljucen po defaultu bez nekakvih twikova.

Kaj se ics-a tice on ne leti onak kak bi trebao,on je samo obican fix od gingerbreda koj je ocajan,ali daleko je jos tu ics od rijeci LETI.

Navodno bi sad trebao dobit update ovaj mj 4.0.5 bas me zanima onak dam se kladit da se brzina nebu promjenila ni za 2%.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice