Aplikacija hrvatske policije postala hit

poruka: 32
|
čitano: 18.770
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacija hrvatske policije postala hit".
16 godina
neaktivan

treba probati slikati ,one bahate kretene neinvalide koji misle da je herojstvo parkirati se na mjestu za invalide..i to još onako bahato po dijagonali preko dva mjesta..naravno odmah ispred vrata shopping centra..

one koji istovaruju otpad na zelene površine, one koji puštaju pse u dječje parkove bez brnjice i povodnika da zapišavaju znak zabranjeno za pse

ima smisla,no ne očekujem previše.. 

mislim da bi opcija za dostaviti ime i prezime bila potpuno ok!

no vidim smisao u smanjenju balkanizama i primitivizma.

mislim bi ta aplikacija mogla smanjiti broj bahatih barem u onom djelu populacije koji nemaju "pravo na bahačenje" ,imunitet i slično..

u svakom slučaju pridonjeti bi mogla u liječenju "balkanskog sindroma"... 

Penis Bonus Pax In Domus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve je to krasno, ali aplikacija će vrlo brzo postati beskorisna.

Zašto?

Zbog resursa.

Evo ako 100.000 hrvata skine aplikaciju i mahnito se prihvati slikanja, a fala bogu imaju što slikati, server policije će biti pretpan slikama

i ako svaki korisnik uplada samo 10 slika, to je preko milijun slika na serveru.

Da bi se moglo reagirati od strane policije, oni moraju sliku pogledati, napisati zapisnik i poslati je kuda i komu već treba.

I neka proces traje samo 10 min po slici, slike će dolaziti brže nego se mogu obraditi...

... uskoro ćeš biti uslikan u prekršaju, ali siguran jer tko će te pronaći u moru slika, i većina će slučajeva zavrišti u zastari.

Pitanje je i koliko policajaca pregledava te slike, sumnjam da je to neki veliki broj, već možda odjel od 4-5 ljudi i onda znate kako će to sve završiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 20:31 (Darky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice