Pa to je suština svega,suština ljudske prirode,ne ono što ja kao misle pušam Intela ..Naravno cijenima najbolje,najnaprednije i tehnološki superiorno kao i SVI drugi ljudi..E sad,bilo je vrijeme i kad sam ja bio loš sa lovom,ali
nikad nisam pljuvao,"mrzio" ili obezvrijeđivao ono što mi je nedostupno..Jebi ga brale..protegni se koliko možeš,a nije Intel kriv ako je nekome nešto preskupo..uzmeš lijepo ono što ti je dostupno i Bog te veselio..
Svi smo mi u suštini isti po prirodi,i ako možemo,naravno da ćemo si nešto i priuštiti..Jedino nezrele i iskompleksirane osobe napadaju ono što je van dometa..Radite lipi moji,zaradite,pa nećete imati potreba upošljavati žlijezde
slinavke
Redneck, nisi jedini (dobar dio je off-topic), ali molio bih te da prestaneš temu povlačiti po blatu paušalnih ocjena i posve tematski promašenih lamentiranja. Tema nije kupovna moć korisnika foruma, kao ni tvoja, a nije ni nadmoć Intela u video igrama ili obradi videa pa nema smisla da rasprava bude poligon za tvoje vrijeđanje ("nezrele i iskompleksirane osobe") ostalih sudionika. Shvatili su svi da ti imaš puno novca, da kupuješ samo Intel i da je AMD za sirotinju. Ako već nemaš što komentirati u području kojim se bavi članak, radije nemoj ništa ni pisati. Tvoja stručna mišljenja o AMD-u ću prenijeti kolegama koji uskoro na to smeće od tehnologije planiraju potrošiti par desetaka tisuća eura.
Zahvaljujem.
Dakako da je nezreo i iskompleksiran onaj koji pljue po nekoj firmi,jer su mu preskupi njegovi produkti..Što tu nije jasno..?
Tema je postavljena tako da ne pruža NIKAKVU potvrdu svoje teze,postavljena je tako da potpuno neutemeljeno puša neke vrlo nelogične stvari,firme koja je po svim pokazateljima u padu,hoće se po nekoj valjda logici simpatija,nametnuti nekoj firmi koja se eksponencijalno širi u svakom smislu,pa i financijskom..
Emocionalno objašnjavati i opravdavati "pozitivnost" odnosno "negativnost" neke fime,opet,po pitanju "skupoće" njenih proizvoda,daleko je od ikakvog objektivnog rezoniranja,hajmo reći onik koji su involvirani u IT,kao potrošači..
Milijun puta sam pročitao frazu"Mrzim Intel jer se ponaša odvratno,nabija cijene svojim procesorima..Zato sam protiv njega(Intela)..pffff..eto,to je glavni argument onih koji emocionalno ,daju sebi za pravo popljuvati nešto,čija im cijena,iz bilo kojeg razloga ne paše..
Jedno je sigurno,nitko ne može reći da su Intelovi procesori loši,naprotiv,vrhunski su,i u svojim pravim zadaćama dugoročno,tek se vidi da doista vrijede svakog svoj Ojra..
To što sam malo podbadao u vezi kupovne moći,je baš ono što je suština problema..Kako rekoh,svi kupuju najbolje,ako si mogu priuštiti.To nije hvaljenje,nego životna reala.
Hoćeš kupiti Yaris,ako možeš kupiti Passata ili nešto u toj klasi??hoćeš vraga..To što nekog pere po egu ta logika,njegov problem..
Kako nitko po BMW-u ne pljuje???
netko je spomenuo iskorištavanje Intelova šestaka..Pa,više volim posjedovati nešto što možda neću iskoristiti niti 60%,nego posjedovati nešto što ću vječito modati,e ne bi li još izvukao koji postotak učinkovitosti
P.S.ni ti baš ne pucaš od argumenata