Premaleno :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za tu rezoluciju definitivno. 26" da, 24" tak tak (za tu rezu i za "profesionalce").
Premaleno :D
taman je, ako uzmeš 2 takva, šta će ti monitor od 30" ? (jedino za igrice)
Za tu rezoluciju definitivno. 26" da, 24" tak tak (za tu rezu i za "profesionalce").
23" / 24" su gornji limit 1080p rezolucije, posebice za "profesionalce".
26" ili više mora biti barem 2560x1440. Uzmu se 2 komada i neki mali 15" za help i toolove i milina.
Nećeš valjda raditi prijelom ili obradu slike ili modeliranje a da ti pixel bude pola centimetra velik... :)
I to docekasmo 16:9 ipse.Meni se osobno ne dopada nekak mi 16:10 najbolje odgovara (sto ljudi sto cudi)
Ali ziher ce nac kupce kaj bas 16:9 ocu
imam 2x24" i 1x27 i 1x30+1x20. kombinacije. 2x24 je najbolje al ijedan 24 mi je postalo malo. 2x30 bi bilo idealno al nije bilo para, a ni potrebe :D
imam 2x24" i 1x27 i 1x30+1x20. kombinacije. 2x24 je najbolje al ijedan 24 mi je postalo malo. 2x30 bi bilo idealno al nije bilo para, a ni potrebe :D
Svojevremeno sam na poslu imao 3 x 19", pa se to kasnije pretvorilo u 2 x 23" i trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem na manju pixelažu (stalno sam dragao prozore na nepostojeći treći monitor). Tako da... Idealno bi bilo 3 x 23" ako se mene pita.
2x23" bojim se da je premalo. Trebali bi dati koju vecu dijagonalnu. Ja recimo na poslu imam 2x24" Full HD i ok je za raditi, ali doma radim setup 2x20" + 1x27" u vecoj rezi.
To ce mi onda biti taman. 27" je primarni, a dvadesetice sekundarne sa lijeve i desne strane.
Zakaj vi neki imate dva monitora ne kužim
Zato što olakšava rad i omogućava ti da bolje organiziraš stvari na kojima radiš, bez obzira što to bilo.
Zato što olakšava rad i omogućava ti da bolje organiziraš stvari na kojima radiš, bez obzira što to bilo.
To znači da imate 2 grafičke ?
Ne nužno.
Imaš i Eyefinity tehnologiju koja omogućava spajanje do 6 monitora na jednom HD 5870/5970 i ostalim grafičkim karticama,
nVIDIA ima nešto slično, ali je potreban SLi.
Ne nužno.
Imaš i Eyefinity tehnologiju koja omogućava spajanje do 6 monitora na jednom HD 5870/5970 i ostalim grafičkim karticama,
nVIDIA ima nešto slično, ali je potreban SLi.
I onda na svakom monitoru vidite istu sliku ?
Ne, slika se paralelno djeli po broju monitora.
Ja imam 2x 19-inchna monitora. STvarno je predobro raditi na dva monitora. Na jednom frend npr gleda film a na drugom ti radis sta ti treba :D