Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj

poruka: 93
|
čitano: 10.664
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj".
16 godina
Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj

i siguran sam da 90% ljudi nece tako "bezicno" punit mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj
Dwyane Wade kaže...

A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili

Ima jedna prednost, ako imas malu djecu... Na iPadu su u roku od dva dana uspjeli razvalit konektor (navlacili su ga na stranu), srecom turpijom se to dalo nekako rjesit, a i sad su se naucili pa ga jos uvijek mogu punit.

Kod bezicnog nema tih problema.

Ovaj novi mali konektor mi izgleda daleko robusije, i od starog konektora a i od micro-usba.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
neaktivan
Re: Od 2. studenog iPhone 5 u Hrvatskoj
SupremeCommander kaže...
Dwyane Wade kaže...

A ovo wireless punjenje je smiješno - moraš mobitel držati na nekakvoj podlozi koja ti treba bit uštekana u struju, pa isti ti je vrag uštekao ti tu podlogu ili

Ima jedna prednost, ako imas malu djecu... Na iPadu su u roku od dva dana uspjeli razvalit konektor (navlacili su ga na stranu), srecom turpijom se to dalo nekako rjesit, a i  sad su se naucili pa ga jos uvijek mogu punit.

Kod bezicnog nema tih problema.

Ovaj novi mali konektor mi izgleda daleko robusije, i od starog konektora a i od micro-usba.

A šta ako mala djeca krenu razvaljivat taj dock za bezicno punjenje, to sta si ti rekao nije nikakva prednost.

Jedina prednost u budućnosti možda, ako će svi mobiteli imat bežićno punjnje, postojat će 1 uređaj koji se ušteka i može se preko njega svaki mobitel za bezicnim punjenjem koristit, pa ce ih postavljat na pumpe, u kafiće, kina itd, i svatko će moć punit mobitele.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice