10 najzanimljivijih mobitela koji će sutra biti pr

poruka: 16
|
čitano: 3.065
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "10 najzanimljivijih mobitela koji će sutra biti pr".
17 godina

"Šteta što se LG povukao s našeg tržišta, pa se ni modelu G6 baš nemamo razloga previše veseliti…"

Whaaat ?? šta stvarno nema više LG-a ??

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: 10 najzanimljivijih mobitela koji će sutra bit
Odo ja nazad spavat
Vi ste programer? Da. Amater? A mater? Ne, ona doma kuha ručak.
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina

Tko hoće neka prespava, al' ima svega, ne slavi svatko žićBo, dočim ga ja slavim bar dvaputa godišnje. Zakaj?

Pa, zato ka je Bog jedan, ako postoji.

A, i dobro je sve ono kaj dobro slaviti...

Tako i ovaj mobać-žićBo.

Nego, kao fan BUGa, te ljubitelj mobaća, pogotovo ovih pametnih volim pratiti to tržište i scenu.

Primjerice, zanimam me kaj će biti sa comebackom Nokije, dal' će uspijeti povratiti nešto stare slave, prije nego kaj su odustali od smartphonova, te ih je onda uprava ta era pojela.

Veseli me kaj će i naši dečki iz Hangara biti tamo, te probati što jače rokati na svjetskoj sceni...

Nego, dragi moji bugovci čitam vas u narednim danima, kao i svakoga dana, te očekujem hrpu odličnih tekstova u narednim BUGovima....

Nek' se naš drPetric tamo dobro provede i neka za nas čitatelje napiše kao i uvijek odlične tekstove.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina

Acer - Zenfone...

Jeste sigurni?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Ekipa za koju stalno mislimo da su mrtvi, ali nas svako malo podsjete da ipak nisu –(1) BlackBerryjevci – pokušat će se još jednom reinkarnirati lovom TCL-a koji je otkupio prava na ovaj brend te će predstaviti uređaj koji se kodnim imenom zove Mercury. (2) Flagship specke na Adroid OS-u i čuvena tipkovnica kakva je godinama BlackBerryje činila neprikosnovenom platformom za mobilno mailanje aduti su koji, zapravo, ne zvuče nimalo nezanimljivo…"

1) Ovo zvuči kao da je TCL neki altruist koji je donirao pare jadnom malom BB-u da prežive. Neće se BlackBerryjevci pokušati reinkarnirati lovom TCL-a nego će TCL pokušati (naravno, s ciljem svog profita, ne BB-ovog) reinkarnirati BlackBerry brend mobitela (doduše, u mojoj kući dva Priva žive sasvim lijep i sretan život pa ne znam koliko im treba reinkarnacija ). Naravno da surađuju itd., ali BlackBerry već neko vrijeme naglašava da su softverska kompanija i ne predstavlja BlackBerry ovaj telefon, nego BlackBerry Mobile, tj. TCL.

http://www.blackberrymobile.com/

#BlackBerryMobile

Copyright © 2017 TCL Communication. All rights reserved.
Nemojmo obmanjivati ovaj napaćeni narod!
.
2) Flagship specke? Prema dosadašnjim leakovima bi u njemu trebao biti SD625 koji baš i nije flagship procesor. Znate li vi nešto što ja ne znam?
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 10:53 (Mirko935).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Acer - Zenfone...

Jeste sigurni?

Tomejto-tomato, patejto-patato, Acer-Asus... ;)

Thx, ispravljeno!

drpetric
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2017 11:15 (drpetric).
15 godina
Čekajte, LG neće više biti dostupan ni kod providera!? Nije dobro, nije dobro...
Je li to razlog što je npr. V10 povučen s polica?
Ništa, kupovati ćemo LG "vani" i to je to (kao što i sada kupujemo npr. hardware).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lg - od 2.880 x 1.440 piksela (omjer je 16:9) jedno s drugim ne ide - omjer je 18:9 

što će na kraju biti press day ili od ponedjeljka prijenos live? 

bug bi mogao staviti neku tablicu kada tko prenosi u koje vrijeme pa si ljudi pogledaju kada ih što interesira

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
makopos kaže...

"Šteta što se LG povukao s našeg tržišta, pa se ni modelu G6 baš nemamo razloga previše veseliti…"

Whaaat ?? šta stvarno nema više LG-a ??

Mene isto ovo zanima, odakle autoru teksta ta informacija pošto ja to nigdje nisam pročitao.

16 godina
neaktivan

Ova Nokija je svakako rame uz rame s LG modelom , ima malo manje RAM-a , ali to kompenzira veličinom i kvalitetom ekrana. A i te tipke su divota jedna , u korak s vremenom.  Uglavnom , preporuka svima .

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
win32 kaže...
Je li to razlog što je npr. V10 povučen s polica?
Ništa, kupovati ćemo LG "vani" i to je to (kao što i sada kupujemo npr. hardware).

A odakle tebi ta informacija da je V10 povučen?

Imaš ga u barem 15 trgovina: https://www.nabava.net/mobiteli__100/lg-mobitel-v10-57-android-bijeli-crni__20677151

Ne znam šta stalno pričate o nekakvom povlačenju, LG Hrvatska radi sasvim normalno.

15 godina
neaktivan

vjerojatno je mislio na lg v20 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

V20 se ne prodaje uopće u Europi, a ne Hrvatskoj, pa mi nije jasno kako bi on mogao biti povučen s polica kad nikada nije ni bio na policama.

Dajte ljudi imate internet pa se malo informirajte prije pisanja nekih stvari.

8 godina
neaktivan

Bude li tamo čega od Windows Mobile-a? 

0 1 hvala 0
13 godina
Noorman kaže...

Fakat, sad se i ja to pitam. Ebiga, navikao na Lumiju... Petricu, ak vidiš MS Surface, ćopi im, barem, promo letak... Jesmo manjina ali, mislim, ono...

Nisam ja ništa prčko.
17 godina
Noorman kaže...

Bude, zelje i pozdravi :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice