Xiaomi 14 i 14 Pro mogli bi biti prvi mobiteli sa

poruka: 5
|
čitano: 4.138
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi 14 i 14 Pro mogli bi biti prvi mobiteli sa ".
7 godina

Ovi sa procesorima kao postavke igrača u nogometu...svaka generacija drukčije...za sljedeći put mogu

4+4+2

5+4+1

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi 14 i 14 Pro mogli bi biti prvi mobiteli
Jedino bitno na mobu je kamera. O tome ni riječi. Vrijedno spomena je ekran i zvučnici, mikrofon. Ni o tome ništa. Sve drugo, dakle sve ono manje bitno i nebitno, napisano je u članku koji nije za hvaliti se kvalitetom, blago rečeno.
Idi i radi nešto korisno!

1 1 hvala 0
2 godine
protjeran

Meni je bitno nešto što rijetko tko spominje, a tjuberi najmanje. Glasnoća slušalice tijekom poziva. Neki mobiteli koriste isti zvučnik i za reprodukciju glazbe i za razgovore koje čuju svi u krugu od 5+ metara, a to ne želim. Zanima me koji mobitel ima glasnu slušalicu, tako da se sugovornika čuje npr. u šetnji gradom uz cestu punu automobila. A to rijetko tko spominje. Kamera mi je važna, ali nije najvažnija. Najvažnije je ono što je ispred kamere. Ako nisam zadovoljan kamerom mobitela, koristit ću pravi fotić. Zvučnici? Isto nisu toliko bitni. Na laptopu imam Harman Kardon zvučnike, pa od njih ne očekujem kvalitetu zvuka koncertne dvorane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2023 21:51 (NetkoNegdje).

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi 14 i 14 Pro mogli bi biti prvi mobiteli

Slažem se, upravo to sam i mislio kad sam rekao "zvučnici" - jasnoća ne samo glazbe nego i razgovora u bučnom okruženju grada. Neki mobiteli su pretihi u razgovoru i ne mogu se korostiti u gužvi grada zbog toga. Neki imaju slabu svjetlinu ekrana pa se ne mogu koristiti na suncu. Neki imaju lošu kameru pa kad zaboraviš fotić, imaš loše snimke za uspomenu nečeg što se dogodi recimo samo jednom i više nikad, itd.

Idi i radi nešto korisno!
2 godine
neaktivan

Xiaomi 14 serija će vjerojatno imati ravan zaslon umjesto zakrivljenog

https://www.91mobiles.com/hub/xiaomi-14-pro-renders-design-exclusive/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice