Ovi sa procesorima kao postavke igrača u nogometu...svaka generacija drukčije...za sljedeći put mogu
4+4+2
5+4+1

Ovi sa procesorima kao postavke igrača u nogometu...svaka generacija drukčije...za sljedeći put mogu
4+4+2
5+4+1
Meni je bitno nešto što rijetko tko spominje, a tjuberi najmanje. Glasnoća slušalice tijekom poziva. Neki mobiteli koriste isti zvučnik i za reprodukciju glazbe i za razgovore koje čuju svi u krugu od 5+ metara, a to ne želim. Zanima me koji mobitel ima glasnu slušalicu, tako da se sugovornika čuje npr. u šetnji gradom uz cestu punu automobila. A to rijetko tko spominje. Kamera mi je važna, ali nije najvažnija. Najvažnije je ono što je ispred kamere. Ako nisam zadovoljan kamerom mobitela, koristit ću pravi fotić. Zvučnici? Isto nisu toliko bitni. Na laptopu imam Harman Kardon zvučnike, pa od njih ne očekujem kvalitetu zvuka koncertne dvorane.
Slažem se, upravo to sam i mislio kad sam rekao "zvučnici" - jasnoća ne samo glazbe nego i razgovora u bučnom okruženju grada. Neki mobiteli su pretihi u razgovoru i ne mogu se korostiti u gužvi grada zbog toga. Neki imaju slabu svjetlinu ekrana pa se ne mogu koristiti na suncu. Neki imaju lošu kameru pa kad zaboraviš fotić, imaš loše snimke za uspomenu nečeg što se dogodi recimo samo jednom i više nikad, itd.
Xiaomi 14 serija će vjerojatno imati ravan zaslon umjesto zakrivljenog
https://www.91mobiles.com/hub/xiaomi-14-pro-renders-design-exclusive/