Volkswagen na pragu odluke bez presedana: Zatvaraj

poruka: 33
|
čitano: 8.425
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen na pragu odluke bez presedana: Zatvaraj".
8 godina
Re: Volkswagen na pragu odluke bez presedana: Zatv
yoko999 kaže...

Pa tko će ga kupiti kad je debelo preskup?! To je ono o čemu pričam, ljudi su ipak malo došli k pameti..

Zanima me kome ćeš je prodati (Teslu) nakon par godina..

Naime, ja prvi ne bi kupio korišteni strujaš, iz razloga da ne znam od koga kupujem i u kakvom su stvarnom stanju baterije.

Kupim za 10 soma € i onda za par mjeseci moram investirati dodatnu cijenu auta ili više za baterije..

Naravno, tko će vjerovati certifikatu da su baterije zamijenjene, to je isto kao i kilometraža na običnom autu.. ;)

Dakle, dolazimo do zaključka da se na strujašu gubi još više nego na bilo kojem fosilašu, samom kupnjom.

Bojim se da će to biti problem budućnosti, a ti auti više/manje jednokratna roba.

Slažem se, ljudi se boje neprovjerenih stvari. Ja ga i ne mislim prodati tako brzo, ako ikad. Ne vidim šta bi mogli radikalno izumit da sadašnji dizajn izgleda zastarjelo.

Kaj se tiče servisa, kod mene je sve u aplikaciji. Ako si bio u Tesli, onda na mobitelu imaš sve, što, kad zašto, račun... i jasno je ko dan da to nemožeš fejkati kao neke druge stvari kod drugih marki. 

Ja rekoh
6 mjeseci

Slažem se vezano za dizajn. No, nikad ne znaš, ali ako te služi zašto mijenjati..

A jel' ima i koliki je očekivani vijek baterije u app-u? Koliko još može izdržati itd..?

To je sad najbitnije...

Premda, niti to ne mora biti neki uvjet, i sama njega o bateriji je tu bitna, te koliko i kako je punjena, ma sto čuda?!

JK
8 godina
Yoko999:

Nemaju tesle problema s baterijama, dovoljno su velike, ne koriste pouch tako da je kondicioniranje odlično, a oni su općenito s elektronikom top top. Nimalo se ne brinem
Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice