UŽIVO: Apple predstavlja iPhone 15

poruka: 66
|
čitano: 25.414
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Apple predstavlja iPhone 15".
14 godina

Iskreno najdojmljiviji dio prezentacije je mogucnost zamijene starijih modela pri kupnji novoga di dobije popust do skoro pune cijene uredaja, ali naravno samo u americi. Tako kad se uzmu cijene u americi uz benefite vracanja starih uredaja rekao bih da se amerikancima skroz isplati uzimati nove modele svako 2g, a za nas ostale samo skupe cijene i mogucnost povratka uz minimalnu naknadu i to samo negdi. Osim toga svida mi se povecanje svijetline na satovima jer iskreno na iPhone-u ne vidim toliku potrebu za time.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: UŽIVO: Apple predstavlja iPhone 15
arcane kaže...

Iphone 14 je imao brzinu 480 Mbps 😅 Upgrade na 10 Gbps preko usb-c je ogromna nadogradnja!

Iphone 15 ce imati i dalje brzinu od 480mbps. Naime, iako je usbc, koriste usb2 "unutra".

jedino pro modelince imati do 10 gbps...

15 godina

baš me zanima cijna 15 pro kod nas , na kaufland.de je 1749 eura što je deračina totalna 

https://www.kaufland.de/product/477046495/?utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_content=de_01&utm_campaign=pricecomparison&utm_term=pad-new_pg

Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Zasto se te cijene toliko razlikuju izmedu ducana?

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
12 godina
Re: UŽIVO: Apple predstavlja iPhone 15
Evo ti Pzkpf-a:

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice