Uspon BYD-a: početak kraja dominacije tradicionaln

poruka: 8
|
čitano: 3.873
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uspon BYD-a: početak kraja dominacije tradicionaln".
7 godina

Činjenica je da su jeftini, nisu toliko loši koliko su bili nekad, servisna mreža im je sve bolja.... ali neznam jedan dio mene još uvijek ne vidi Kineski auto kao nešto pouzdano.... zasada

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
suspendiran
Re: Uspon BYD-a: početak kraja dominacije tradicio
Nikonja:

Tako smo i za korejske brendove, 20 godina kasnije nitko više ne sumnja. Stvar je samo koliko će ih Eu/US tlačiti sa carinama i zabranama.
Ja rekoh
14 godina
nikonja kaže...

Činjenica je da su jeftini, nisu toliko loši koliko su bili nekad, servisna mreža im je sve bolja.... ali neznam jedan dio mene još uvijek ne vidi Kineski auto kao nešto pouzdano.... zasada

idemo novovjeku nedoumicu kokoš-jaje:

ako je Volvo u vlasništvu Geelya - tko kome "black wool spins" a tko koga uči ? Volvo Čineziće sigurnosti i minimalističkom dizajnu, Činezići feminizirane potomke strašnih Vikinga elektro pogonu i efikasnosti proizvodnje ?

što reći, koju posluku porati ?

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 20:25 (Stric_Jura).
13 godina

Meni su kinezi super, i iskreno ne sumnjam da su pouzdani. Da sad moram kupit novi auto do 30000€ mislim da bih uzeo Geely Coolray i samo gas. Baš je simpa autek, iako prezirem crossovere.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Mogli bi barem krenuti od tih naziva marki i modela. Geely coolray zvuči ekstra djetinjasto
Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran

ili Build Your Dreams :D

1 0 hvala 0
14 godina
Apachy kaže...
Mogli bi barem krenuti od tih naziva marki i modela. Geely coolray zvuči ekstra djetinjasto

a gle i Kinezi se vjerojatno odvaljuju od smijeha  na "mudre izreke" ispisane kineskim znakovima na tetovažama zapadnjaka...

Ju je je? Je ju je!
16 godina

ima li negdje BYD u HR za kupiti, sve surfam klikam ali ne nalazim ništa. Taman gledam zamjeniti ženin auto ali ovi EU EV su baš onako fini cijenom a slabi dometom. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice