Sud Europske unije: Google mora platiti 2,4 milija

poruka: 7
|
čitano: 2.048
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sud Europske unije: Google mora platiti 2,4 milija".
14 godina

ovi prometi i neto dobiti, te brojke vise nemaju smisla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Sud Europske unije: Google mora platiti 2,4 mi
Idealist kaže...

Zašto? Ako uzmeno da Google ima 3-4 milijarde klijenata širom svijeta to je samo stotinjak dolara po kljentu godišnje. 30 centi dnevno. Ništa. 

42
9 godina
Nevezano uz sadržaj članka, al šta je s ovom ružnom AI slikom? Barem kupite neku stock sliku za par centi, sve ove AI-generated slike izgledaju jeftino i užasno

4 0 hvala 0
14 godina
markoBT kaže...
Idealist kaže...

Zašto? Ako uzmeno da Google ima 3-4 milijarde klijenata širom svijeta to je samo stotinjak dolara po kljentu godišnje. 30 centi dnevno. Ništa. 

to uopće nije malo. Medijalni globalni per capita prihod kućanstava je samo $8 dnevno.

meme3 kaže...
Nevezano uz sadržaj članka, al šta je s ovom ružnom AI slikom? Barem kupite neku stock sliku za par centi, sve ove AI-generated slike izgledaju jeftino i užasno

AI slika odrađuje posao (skreće pozornost na temu) i prikazuje točno ono što autor traži. Da je netko išao tražiti stock fotku s željenim motivom potrošio bi sate na traženje, a ti sati koštaju puno više od par centi.

6 godina

Koliko god su mi Google & co. antipatični, nije mi skroz jasno zašto ne smiju promovirati svoje usluge. I na Uncle Ben's umacima piše da ih se treba jesti uz Uncle Ben's rižu. A proizvođači printera blokiraju korištenje tonera i tinte koji nisu njihove proizvodnje, i čak ugrađuju u njih uređaje koji prate potrošnju da ih se ne bi moglo kasnije puniti. Nije da ja ne bih kaznio najdeblje krave, ali zašto ne biti konzekventan i kad se radi i manjim igračima?

5 0 hvala 0
12 godina
Space Cadet kaže...

Koliko god su mi Google & co. antipatični, nije mi skroz jasno zašto ne smiju promovirati svoje usluge. I na Uncle Ben's umacima piše da ih se treba jesti uz Uncle Ben's rižu. A proizvođači printera blokiraju korištenje tonera i tinte koji nisu njihove proizvodnje, i čak ugrađuju u njih uređaje koji prate potrošnju da ih se ne bi moglo kasnije puniti. Nije da ja ne bih kaznio najdeblje krave, ali zašto ne biti konzekventan i kad se radi i manjim igračima?

Zato što i izricanje kazne košta. Za ove je trebalo 7 godina rada skupih stručnjaka. I ako to nećeš moći naplatiti visinom kazne čemu se zajebavat. 

Na primjer, kako bi ti dokazao da tvrdnja Uncle Ben'sa nije istinita?

42
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2024 16:41 (markoBT).
15 godina

.. ipak se kreće naplaćuje.. ili vidjet ćemo, tko će kome i koliko naplatiti, princeza-eu ujki ili kao do sad, prdneš i praviš se glup :) ..

-prisjetimo se, galileo je imao izbor, ćevap (lomača) ili ravnozemljaš.. pošto nije postao fastfood, ostala je izreka, možda i točna.. možda samo želja, možda i ova naplata tako prođe.. nije istina-zakon jedino bitno, važna je i sila.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice