Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr zaključana tema

poruka: 92
|
čitano: 30.594
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr".
14 godina
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od

Ta letjelica nema domet da dođe iz Rusije ili Bjelorusije do HR, pogotovo da radi rutu kroz zapadnu Ukrajinu, Rumunjsku pa onda kroz Mađarsku i u Hrvatsku.

11 godina
Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr

Hvala Dragi na objašnjenju. Ne volim čitati raznorazne napise po medijima, koji ne razumiju materiju. 

Na BUG-ovom portalu, uvijek se dobije kvalitetna i provjerena informacija.

Srećom, nema ljudskih žrtava.

Peace&Love, bro!

dzg
Moj PC  
1 9 hvala 0
3 godine
protjeran
ivanzu kaže...

Nije rušeno jer se vjerojatno nisu usudili srušiti potencijalno Ruski avion jer zapad je postao pun pičkica pa eto ova situacija u Ukrajini.

Možda su mislili da je Ukrajinski avion koji bježi u drugu zemlju kao što je bilo slučajeva da su otišli u Rumunjsku početkom "mirovne misije".

Orban je Putinov potrčko te nije dopustio rušenje letjelice.

Eto vam teorije.

Nije rušeno, jer nitko nije vidio, nitko pojma nije imao dok nije palo. A i da je palo u šumu u p. materinoj, nitko ne bi pojma imao da je palo.

14 godina

Vidjeli su oni to.

15 godina
BlueMax kaže...

Ali nije pala bilo gdje drugdje nego na glavni grad države koja je taj dan donijela bitne odluke vezane uz rat na području s kojeg je letjelica doletjela. Sitnice tipa da neće nitko ovime gađati 100m ispred sebe ili da je uz povoljan vjetar domet veći nisam uzimao u obzir da ne kompliciram račun. Slobodno poduplaj šansu (ako prepoloviš površinu koju domet pokriva na način da izbaciš unutarnji dio kruga izbacio si više od dvije trećine dometa, pa tako ako računaš područje koje letjelica pokriva od 700 do 1000km dometa i dalje je veće od onoga kojeg pokriva od 0-700km.

S obzirom da očito koristiš pogrešnu logiku moram te nešto pitati. U Bugarskoj se prije desetak godina dogodilo da dva puta za redom budu izvučeni isti brojevi na lotu. Tvojom logikom da se dogodilo tako i da je to svršen događaj kojem je onda šansa 100% moglo bi se reći kako tu nema ništa sumnjivo?

Vjerojatno si od onih koji kod uzastopnog bacanja kovanice misle kako je svaki put 50% šansi da će biti pismo i 50% šansi da će biti glava?

Ti slobodno vjeruj kako je ovo slučajnost. 

Ne koristim ja pogrešnu logiku već ti. Za početak, nevjerojatni događaji se stvarno događaju svaki dan u životu, to da se dva puta zaredom izvuku isti brojevi je sasvim moguće. Dapače, uzmi bilokoju kombinaciju lota koja je dobivena, i gledaj kolika je vjerojatnost da se baš ona dogodila, i lako ćeš zaključiti da je takav događaj praktički nemoguć.

Nešto ti može biti sumnjivo ili ne, na temelju vjerojatnosti da se to dogodi, ali moraš imati neku drugu podlogu za sumnjivost osim toga što se to dogodilo. Kod izvlačenja loptica možeš barem eksplicitno izračunati vjerojatnost pojedine kombinacije, to je diskretan skup događaja pa možeš baratati s konkrentim vjerojatnostima. Ista stvar je i tipa kada su određene analize u nekim bolnicama otkrile medicinare koji su u svojim smjenama namjerno usmrćivali određene pacijente.

Ovdje baš to ne možeš jer nemaš diskretan skup događaja, već kontinuiran, pa ovisno kako konstruiraš vjerojatnosni prostor (mislim ovo 700-1000 kliometara, realnije je da je letjelica ostala bez goriva na svom dometu, pa je pala na oko 1000km udaljenosti, +- neki epsilon, pa umjesto površine računaj omjer duljine kružnog luka, u odnosu cijelu kružnicu) dobivaš brojke koje se razlikuju u redovima veličine.

A sad, promatrajmo širi kontekst. Imaš staru sovjetsku špijunsku letjelicu koju Rusi ne koriste od 1991., a Ukrajinci su je počeli koristiti u ovome ratu. Ispaljena je najvjerojatnije s područja Ukrajine, došla do Zagreba i samouništila se i pala na zemlju (mislim da je palo svih 6 tona, to bi bio puno veći krater, a i imaš padobrane na puno udaljenijim mjestima).  Po tvojoj logici, ispalo bi da su to Rusi namjerno napravili da bi nama, članici koja nema skoro nikakve vojne sile niti je itko išta pita, koja je poslala 70 vojnika u Mađarsku (lol), poslali neku poruku. To nema apsolutno nikakvoga smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 17:42 (captain_soap_McTawish).
15 godina

pa to je takve Plave Maksiće koji tuku po diviziji - vi ste ovčice ugroženi brzo u tor pod budno oko dobroga pastira...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
protjeran
ivanzu kaže...

Vidjeli su oni to.

Ne, nisu, ali je SOA vidjela moj odgovor na WORA-in post i to je odmah uklonjeno s foruma

Moj post je opasniji od bespilotne letjelice.

17 godina
dery kaže...

Ovako nato brani svoje članice.NATO največa prevara ikada koja se plača ohoho. Pogodio močvaru ili sabor isti k.... nema žrtava.

NATO je ograničenih manevarskih sposobnosti, jer eto nitko ne želi ratovat/primjer Ukrajine+Hrvatska je manje više nebitna.

Jao si ga tebi, kad se osloniš na nekog drugog da te brani ili obrani kad zagusti.

WORA kaže...

U doba juge vidli bi taj NLO još u Mađarskoj, jer je postojala željava i radarski sustav. S druge strane i kasnije dok se nije raz***alo sve u ovoj državi netko bi dignuo upravo migove i za par minuta bi bili u zraku.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vojni-pilot-selak-cilj-ide-prema-glavnom-gradu-odluka-je-skidaj-tako-se-to-radi/2346585.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Da cirkus na kvadrat, ili da citiram Selaka to je poanta ovo cjelog cirkusa nitko/NATO ne reagira na 6000tona nečega kaj leti na 1000metara visine.

"Da nije istina, umro bih od smijeha"

Ponavljam tko bi i kako reagiral, na eto klasičan krstareči projektil koji leti vrlo nisko da izbjegne radarsku detekciju.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/sto-tu-141-kako-moguce-stigao-ukr/287646.aspx?page=0&jumpto=6484573&sort=asc&view=flat

Scenario iz ludnice, Rusi ispale krstareči projektil a cilj odmazde je recimo HNK u Zagrebu.Dalje se nema kaj dodat, osim da sjedi i plači prepušteni smo sami sebi to sigurno.

AMD,........is that Epyc or what?
10 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
BlueMax kaže...

Ali nije pala bilo gdje drugdje nego na glavni grad države koja je taj dan donijela bitne odluke vezane uz rat na području s kojeg je letjelica doletjela. Sitnice tipa da neće nitko ovime gađati 100m ispred sebe ili da je uz povoljan vjetar domet veći nisam uzimao u obzir da ne kompliciram račun. Slobodno poduplaj šansu (ako prepoloviš površinu koju domet pokriva na način da izbaciš unutarnji dio kruga izbacio si više od dvije trećine dometa, pa tako ako računaš područje koje letjelica pokriva od 700 do 1000km dometa i dalje je veće od onoga kojeg pokriva od 0-700km.

S obzirom da očito koristiš pogrešnu logiku moram te nešto pitati. U Bugarskoj se prije desetak godina dogodilo da dva puta za redom budu izvučeni isti brojevi na lotu. Tvojom logikom da se dogodilo tako i da je to svršen događaj kojem je onda šansa 100% moglo bi se reći kako tu nema ništa sumnjivo?

Vjerojatno si od onih koji kod uzastopnog bacanja kovanice misle kako je svaki put 50% šansi da će biti pismo i 50% šansi da će biti glava?

Ti slobodno vjeruj kako je ovo slučajnost. 

Ne koristim ja pogrešnu logiku već ti. Za početak, nevjerojatni događaji se stvarno događaju svaki dan u životu, to da se dva puta zaredom izvuku isti brojevi je sasvim moguće. Dapače, uzmi bilokoju kombinaciju lota koja je dobivena, i gledaj kolika je vjerojatnost da se baš ona dogodila, i lako ćeš zaključiti da je takav događaj praktički nemoguć.

Nešto ti može biti sumnjivo ili ne, na temelju vjerojatnosti da se to dogodi, ali moraš imati neku drugu podlogu za sumnjivost osim toga što se to dogodilo. Kod izvlačenja loptica možeš barem eksplicitno izračunati vjerojatnost pojedine kombinacije, to je diskretan skup događaja pa možeš baratati s konkrentim vjerojatnostima. Ista stvar je i tipa kada su određene analize u nekim bolnicama otkrile medicinare koji su u svojim smjenama namjerno usmrćivali određene pacijente.

Ovdje baš to ne možeš jer nemaš diskretan skup događaja, već kontinuiran, pa ovisno kako konstruiraš vjerojatnosni prostor (mislim ovo 700-1000 kliometara, realnije je da je letjelica ostala bez goriva na svom dometu, pa je pala na oko 1000km udaljenosti, +- neki epsilon, pa umjesto površine računaj omjer duljine kružnog luka, u odnosu cijelu kružnicu) dobivaš brojke koje se razlikuju u redovima veličine.

A sad, promatrajmo širi kontekst. Imaš staru sovjetsku špijunsku letjelicu koju Rusi ne koriste od 1991., a Ukrajinci su je počeli koristiti u ovome ratu. Ispaljena je najvjerojatnije s područja Ukrajine, došla do Zagreba i samouništila se i pala na zemlju (mislim da je palo svih 6 tona, to bi bio puno veći krater, a i imaš padobrane na puno udaljenijim mjestima).  Po tvojoj logici, ispalo bi da su to Rusi namjerno napravili da bi nama, članici koja nema skoro nikakve vojne sile niti je itko išta pita, koja je poslala 70 vojnika u Mađarsku (lol), poslali neku poruku. To nema apsolutno nikakvoga smisla.

poruka je vrhunska, a to je da su nam uzeli novac pa potrošili na nabavku vojne opreme koja nam ne koristi.

da su nam i ono što je koristilio rashodovali po nalogu amera.

Da tu i tamo naprave neku kvazi vojnu vježbu jednom u par godina, na kamenjaku i demonstriraju našu protuzračnu obranu. 

Da smo puni pameti ko šipak, kad se planira nabavka opreme po sistemu gdje tko može više drpit i tko daje veću proviziju, a ne po sistemu što nama kao zemlji treba.

Migovi su se pokazali sasvim dobrima u doba domovinskog rata, najbolje bi bilo da naručimo nosač aviona i da imamo B2 bombardere.

Ove naše državne karikature nisu bile u stanju naručiti kante za smeće koje pašu na smetlarske kamione, pa su morali dva puta potrošiti novce, a kamoli nešto drugo.

Da dan danas plaćamo neke masne plaće i provizije raznim j**vetrima, koji se švrćaju u vojnim gliserima, helikopterima, audijima i imaju filmsku pratnju kako su neke velike i važne veličine,

da ima nakon što su uhvaćeni s prstima u pekmezu i dalje plaćamo 6+6 zaštite i dodatne urede, tj. nakon što su dobili pedalu.

Ima toga još.. ali i vrlo zanimljivu stvar, da je letjelica jučer sparkirana u sred zagreba. Da nije bilo nikakve baražne vatre ili nikakvog aviona koji bi tu istu srušio negdje po ulasku u naš zračni prostor.

Pitanje je i u kojem trenutku je ostala bez goriva i jel imala ikakav toplinski trag koji bi neki raketni štit mogao oboriti.  I na kraju pokazao je svu jad i nemoć modernih ljudi, koji žele više cvijeća, manje vojske.

Da se stvari rješavaju mirnim načinom i da tko očekuje ikakav rat u 21 stoljeću. I da je lako mlatit  po plotu, fejsu i internetu kad je rat tamo negdje 1000km dalje, a mi sigurni ko lički međedi iza 2-3 članice NATO saveza.

Jutro nekima ipak donese pitanje, a koju to mi uslugu plaćamo samo za onih 25% harača u svakom zalogaju?

Jesu li naše precjenjene veličine zaslužile da im se guzice griju na kožnim sjedalima audija od po 400KS ? 

I na kraju jesu li paušalci zaista najveći problem ove države? :D

17 godina
neaktivan

imam i ja jednu oblesavu tejoriju: moguće je ovo bila samo štih-proba; koliko se nato tjeritorija može preletjeti bez reakcije, odn. netko nam je poslao čestitku. to što je palo tu samo znači kako smo na samom rubu (ili još dalje) ičijeg interesa. slijepo crijevo eu. ako do nas, preko sedam kraljevstava, može doći ovakav krš, što li tek mogu poslati kad im dojadi zajebancija? nekako sumnjam (dakle postojim) da se tražio alternativni način dostave plina i nafte "otale", a nije ni amazonov/aliekspres paket (ili nešto ne znamo? je li tko od kolega naručio štogod brzom dostavom iz azije, tipa - istoga dana?). 

mislim si, sad popodne, kako je u svemu jedino dobro prošao frend, bivši policajac (sad u mirovini) jer je na fejs ov d plejs (služeći se vezama i poznanstvima sa žandarima) pokupio tri velike crne vreće boca, koje su tamo razbacali dobro odgojeni i uredni te unešto znatiželjni studenti iz doma. 

eo mi frend iz šetnje z cuckima (i kaže da je tamo more ljudi s psima i ne smiju prolaziti) javlja kako su jake snage murije i vojske opkolile čitavu (vječnu) mladost i preoravaju te kopaju i pecaju, ne puštajući nikoga blizu (očito, vlastiti narod je najveći neprijatelj i opasnost) ili daleko, sve do save (ili save as ...). nema ni treninga ni od mantinele, ni cepanja, ni ćaskanja s organima ("odbij, bre!" i "ne može: morate okolo, preko dubrave ili novovg zagreba"). jutros oko 5 tamo jedva da je bilo ikoga. tek se nakotilo kad se probudilo, oko pol 8. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 17:59 (Ajar).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

Držite se teme.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto misliš da ja mislim kako su to Rusi napravili? Vjeruj mi, oni su mi najmanje sumnjivi.

14 godina
neaktivan

Pa naslov teme je "kako je moguće". Mogućnosti su uglavnom stvar matematike a ja sam pokušao objasniti da matematika ovdje slučajnost isključuje kao mogućnost, a slučajnost se kao objašnjenje pojavila u nekim postovima. Letjelica je došla točno tamo gdje je bila i upućena. Znači objasnio sam (moje viđenje) starta i cilja. Za objasniti ostaje motiv i kako to da nitko nije reagirao. Tu imam neke pretpostavke ali ne mogu ništa tvrditi. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ajar kaže...

imam i ja jednu oblesavu tejoriju: moguće je ovo bila samo štih-proba; koliko se nato tjeritorija može preletjeti bez reakcije, odn. netko nam je poslao čestitku. to što je palo tu samo znači kako smo na samom rubu (ili još dalje) ičijeg interesa. slijepo crijevo eu. ako do nas, preko sedam kraljevstava, može doći ovakav krš, što li tek mogu poslati kad im dojadi zajebancija? nekako sumnjam (dakle postojim) da se tražio alternativni način dostave plina i nafte "otale", a nije ni amazonov/aliekspres paket (ili nešto ne znamo? je li tko od kolega naručio štogod brzom dostavom iz azije, tipa - istoga dana?). 

mislim si, sad popodne, kako je u svemu jedino dobro prošao frend, bivši policajac (sad u mirovini) jer je na fejs ov d plejs (služeći se vezama i poznanstvima sa žandarima) pokupio tri velike crne vreće boca, koje su tamo razbacali dobro odgojeni i uredni te unešto znatiželjni studenti iz doma. 

eo mi frend iz šetnje z cuckima (i kaže da je tamo more ljudi s psima i ne smiju prolaziti) javlja kako su jake snage murije i vojske opkolile čitavu (vječnu) mladost i preoravaju te kopaju i pecaju, ne puštajući nikoga blizu (očito, vlastiti narod je najveći neprijatelj i opasnost) ili daleko, sve do save (ili save as ...). nema ni treninga ni od mantinele, ni cepanja, ni ćaskanja s organima ("odbij, bre!" i "ne može: morate okolo, preko dubrave ili novovg zagreba"). jutros oko 5 tamo jedva da je bilo ikoga. tek se nakotilo kad se probudilo, oko pol 8. 

Jedini ko bi imao smisla takve probe raditi je NATO. 

14 godina

Ruska agencija: 'Dron je letio za Krim i skrenuo s kursa. On može nositi bombu tešku jednu tonu!'

Bespilotna letjelica koja je kasno u četvrtak pala u Zagrebu greškom je skrenula s odredišta koje je trebalo biti Krim, objavila je ruska novinska agencija Tass.

Da ne razbijate glavu.

Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
MGloc kaže...

Ruska agencija: 'Dron je letio za Krim i skrenuo s kursa. On može nositi bombu tešku jednu tonu!'

Bespilotna letjelica koja je kasno u četvrtak pala u Zagrebu greškom je skrenula s odredišta koje je trebalo biti Krim, objavila je ruska novinska agencija Tass.

Da ne razbijate glavu.

Tu i dalje nije sve čisto, osim činjenice da na takvo letalo niko ozbiljno ne reagira=ruši bez pitanja.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-dron-kakav-je-pao-u-zagrebu-je-sinoc-srusen-i-na-krimu/2346641.aspx?index_ref=naslovnica_sredisnje_teme_d

https://www.index.hr/vijesti/clanak/madjari-o-letjelici-pratili-smo-je-cijelo-vrijeme-vazno-je-biti-smiren/2346624.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Da je detektiran na recimo području Austrije, moš garantirat da bi ga vrlo brzo rastepli na komade.

Tu kod nas je tak kako je, Mađari malo plešu na Rusku muziku a mi smo kolateralne žrtve ili još smo i dobro prošli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 18:40 (rambox).
14 godina
neaktivan

Nova teorija je da su zabunom gađali Kijevo ali nestalo goriva :)))

tweet

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 18:44 (BlueMax).

0 0 hvala 0
15 godina

a jebaj ga, toponimi po Rusiji i Ukrajini imaju hrpu parnjaka u Hrvatskoj...

a ništa, kupim si novi kišobran, da imam iluziju zaštite....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja ne znam odakle ova priča da je netko zamijenio ćirilični Jarun s latiničnim (i da je to zato doletjelo do nas). Mi ovdje govorimo o (sovjetskoj) tehnologiji s kraja 70-tih godina, nikakav GPS, nikakva napredna navigacija već kompasi i žiroskopski uređaji, a čini se da ljudi misle da se radi o nečemu napravljenom prošli četvrtak u Raytheonu pa tipfeler na računalu dovede do ovakvih rezultata. 

To su gluposti.

This space for rent!
14 godina
neaktivan

Kažu da je letjelica izviđačko-špijunske namjene. Mislim da se možemo složiti da je ova uspješno obavila misiju, obišla je 3 NATO članice bez da je itko reagirao, vjerojatno bi se na kraju vratila nazad kući samo da je imala još goriva. 

Pitam se bi li naši isto ovo izjavili da je recimo nosila 500kg bojnog otrova ili nuklearno punjenje, kao dokaz kako su nam sve službe na visokom stupnju spremnosti.

"Za incident smo doznali istog trenutka nakon samog pada."

Valjda bi im i u tom slučaju netko to javio, bilo bi pristojno.

3 0 hvala 0
16 godina

Ja ne znam zašto sam se sjetio ovog dok sam danas vidio vijest o TU-141...

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ja ne znam odakle ova priča da je netko zamijenio ćirilični Jarun s latiničnim (i da je to zato doletjelo do nas). Mi ovdje govorimo o (sovjetskoj) tehnologiji s kraja 70-tih godina, nikakav GPS, nikakva napredna navigacija već kompasi i žiroskopski uređaji, a čini se da ljudi misle da se radi o nečemu napravljenom prošli četvrtak u Raytheonu pa tipfeler na računalu dovede do ovakvih rezultata. 

To su gluposti.

Kažu da su je Ukrajinci apgredjali, za pretpostaviti je onda da su kao prvu stvar povezali letjelicu na Google maps preko APIa, barem meni kao laiku to djeluje kao nešto što bi prvo napravio. 

Još da ubace live tracking pa da je i mi ostali možemo pratiti kad uđe u državu, a ne samo ovi stručnjaci sa radarima.

17 godina

Svi se cude kako je ovo moguce? Pa .ebote u doba najzesceg hladnog rata tip je sa Cesnom (ako se ne varam) sletio na Crveni trg u po bijela dana! Hej, sletio na Crveni trg!!

14 godina

Preko Amerike natrag, Lesi se vraća kući.

11 godina
Drago kaže...

To su gluposti.

Kao što su gluposti da tass ili bilo tko drugi zna u kojem su smjeru Ukrajinci odapeli taj dron. I dal su uopće Ukrajinci, ustvari. Po svemu sudeći jesu i s obzirom na datum izrade, održavanje mogla je otić i u PM i na Budim, "ili su u šumi". Da ga jebem došla je od tamo, Rumunji potvrdili. Jedino me vjerojatnost da padne na neki glavi grad isto kao vjerojatnost da danas dobivam eurojackpot, malo jebe.

مرګ ژوبله
17 godina

ako seljani kradu traktorima tenkove... zašto isti ti seljani ne bi imali ovakve letjelice?

sve je to afrika sa strujom i opasnom gvožđurijom.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Kod nas svi sablažnjeni padanjem letjelice na Glavni grad članice NATO-a. U stranim medijima to jedva da itko spominje, a ako i spominje ne stavlja na naslovnicu (moraš se malo potruditi da nađeš članak). Toliko o tome koliko je ikoga briga za ovo.

10 0 hvala 1
11 godina
torrente kaže...

ako seljani kradu traktorima tenkove... zašto isti ti seljani ne bi imali ovakve letjelice?

sve je to afrika sa strujom i opasnom gvožđurijom.

Drži vodu. Cinober ga je odapel.

https://www.reddit.com/r/FarmersStealingTanks/

مرګ ژوبله
14 godina
neaktivan
To je humor. Meni dobar, pola sata sam se smijao.
To što je tehnologija iz '70 ne znači da greška ne može biti ljudski faktor. Rusi su '70 imali puno napredniju raketnu tehnilogiju nego amerikanci koji su sletjeli na Mjesec.
Koliko god neka tehnologija bila stara i funkcionirala na danas smiješan način postoje scenariji u kojima je puno bolja od moderne tehnologije. Da sutra moram ići na tenk radije bi izabrao prvu manualno vođenu generaciju protuoklopnih raketa nego drugu poluautomatsku ili treću automatsku. Jedino Maljutku ne možeš ometati. Ovo novije je sve igra mačke i miša. Moderan tenk, ako očekuje napad, obranit će se i od Fagota i od Metisa. Od Maljutke neće, ako ga pogodiš.
17 godina

Kod nas svi sablažnjeni padanjem letjelice na Glavni grad članice NATO-a. U stranim medijima to jedva da itko spominje, a ako i spominje ne stavlja na naslovnicu (moraš se malo potruditi da nađeš članak). Toliko o tome koliko je ikoga briga za ovo.

Da svakako, ili navodno je Orban bio kod ljubavnice(ruskinja, se razme) kad ga je Plenkovič neugodno iznenadio sa pozivom.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-orban-je-za-dron-saznao-od-mene-onda-su-shvatili-da-imaju-to-na-radaru/2346595.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_vezane_vijesti_d

https://9gag.com/gag/a816oZQ

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2022 19:53 (rambox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice