Sigurno neki balkanci 🤣
Prevaranti Amazonu ukrali milijune dolara kroz laž
- poruka: 5
- |
- čitano: 6.915
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon što bi kupac naručio uslugu, REKK bi ili hakirao Amazonove sustave ili podmitio zaposlenike da odobre lažne zahtjeve za povrat, a zapravo zadržavajući artikle.
-kad bi 'novinari' razmišljali, pitali-istraživali.. ili kritički-štoveć.. :) tad bi im bilo jasno da nije ili, nepotrebno, ako su hakirali ili insideri.. ne oboje, odnosno priča o fantomskim hakerima suži kao u svakoj basni-bajci kako bi dječica povjerovala, ono bundeve, čarobnjaci, .. poslovi 99% su insiderski, dok hakeri postoje u hollywoodu, odnosno, koriste se državne institucije kad je to potrebno, ne za 'juzerske' svrhe, pri čemu ih možemo svakako nazvati, ili 'nepostojećima' kao blackwater ili nsa..
Lopovluk treba strogo kaznit pa ne budu krali. Stavi zakon da ako netko ciljano ide krast i ukrade vise od recimo soma eura = 10 godina zatvora, ili mu odrezes ruku, ili zigosanje na celo da se vidi iz aviona da je lopina!
Ja bi uvel smrtnu kaznu, ali da je do mene na svijetu nebi bilo 50% populacije tak da sam bog kaj se mene nist ne pita.
..
opet, ako imaš insidera tad on to može i radi.. tj zato moraju imati sustav, kontrolu, osoblje, nevažno koje radno mjesto, šalter banke ili trgovina, tj svagdje djelatnik može poštambiljati bilo što i o njegovom štambilju ovisi.. dok članci i dalje govore o 'hakerima' jer je to .. in? onak, boli zub, hakeri, pada kiša, hakeri.. u svemu, sveprisutni, hakeri.. mada ih realno nema.