Bila je cistka i sad idemo ispocetka.
Ako si dobar u svom poslu onda nemas brige i posla ima preko previse.
Bila je cistka i sad idemo ispocetka.
Ako si dobar u svom poslu onda nemas brige i posla ima preko previse.
bit će sad "tražimo iskusnog chatgpt senior developera s barem 7 godina radnog iskustva u navedenom alatu", nudimo kompetitivna primanja i stol za ping pong.
bit će sad "tražimo iskusnog chatgpt senior developera s barem 7 godina radnog iskustva u navedenom alatu", nudimo kompetitivna primanja i stol za ping pong.
Također našim zaposlenicima omogućujemo ugodna druženja uz kavu iz automata i grickalice
Također našim zaposlenicima omogućujemo ugodna druženja uz kavu iz automata i grickalice
Redovna mjesečna primanja si izostavio.
To se podrazumijeva, ali u stilu: fiskna osnovica i stimulativni dodatak
I ne zaboravi benefit zakonski minimalnog godišnjeg odmora.
I kao šlag na tortu; mi smo ovdje kao obitelj i imamo teambuildinge vikendom!
lol, svog šefa nisam vidio nešto 6 godina. Falim te Bože.
Hm, ...no vori, bi hepy....to su podaci, temeljeni na ta dva sajta spomenuta u tom članku.
Malo se to tiče balkanskih developera. Malo ljudi sa područja regije Adriatic radi za svjetske kompanije.
Tak' da su za njih ti podaci irelavantni.
Mogu analiticari analizirati do besvijesti. Recesija je pred vratima, a sa njom nece biti postedjena ni radna mjesta u tehnoloskom sektoru.
Naravno, kvalitetni kadar nikada nece imati problema. Lete uvijek oni najmanje sposobni/potrebni.
i kad ti poslodavac kaže dobiti ćeš službeni auto, laptop i mobitel znaš da si na.ebao
A k tome te još kroz šalu pitaju za službena putovanja i nerijetko je baš auto od firme zauzet pa te pitaju imaš li ti auto
+
Što Vas motivira? Kada to čujem, smrači mi se