Nintendo otkrio sve o Switchu 2, uključujući datum

poruka: 36
|
čitano: 7.650
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nintendo otkrio sve o Switchu 2, uključujući datum".
15 godina
Re: Nintendo otkrio sve o Switchu 2, uključujući d
Izgleda da je nama u Europi još i dobro, eno u Americi otkazani m preorderi jer se očekuju dodatni nameti zbog Trumpovih tarifa. Na kraju će Switch 2 tamo koštati puno više nego u Europi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Je, ali isto tako je bio i "najavljen" za 2024 na jednom Xbox showcaseu. Samo je pisalo 2024 bez ikakvih drugih informacija. Sad je ista situacija ovdje samo su stavili 2025 :D.

Ne znači da ne bude ove godine, ali već je pomalo smiješna situacija s tom igrom.

Uf, nisam to znao, ne pratim toliko, cca jednom-dvaput godišnje bi tražio neke informacije o igri i to je to, i sada slučajno vidio kada sam gledao njihov keynote. Znači i dalje šansa da nema igre 

Stoja
8 mjeseci
Ako se uzme u obzir vrijednost novca danas i nekad , inflacija jel . samo ću kazati da su devedesetih igre za super Nintendo po dućanima bile od 400 do 600 kuna . Igre su bile skuplje od same konzole.

Kad bi smo uračunali inflaciju , vjv. bi danas igre trebale koštati oko 200 eura.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nintendo otkrio sve o Switchu 2, uključujući datum

Nešto čitam da će Switch 1 igre biti ustvari emulirane na Switchu 2 (dijelomično softverski, djelomično hardverski).

Tako da možda nije loše ne prodavati Switch 1 još neko vrijeme.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

U pravu si, MVG je solidno objasnio:

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 godina
kratos091 kaže...

U pravu si, MVG je solidno objasnio:

Da, njega sam i bio pogledao. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice