Debili. Svi bi progutali oglase da su maleni i nenametljivi, ovo gdje ti zauzme 50% ekrana je samo još jedan razloga za zaobići ih.
Nije trebalo dugo čekati: Google u rezultata pretr
- poruka: 9
- |
- čitano: 6.437
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja to ne koristim.
A od nedavno niti Bing zato što ubacuje svaku pretragu u Clippy, a Clippy je iritantan. Nemožeš ga isključit.
Uglavno odvratno ponašanje googla s tim reklamama, čak ti reklamirani proizvodi postanu mi odbojni, kao da mi tijelo stvara inat i revolt, poput obrambenog mehanizma.
Jel vrijeme za DuckDuckGoGo?
Već neko vrijeme koristim DDG i navikao sam se. Rezultati nisu toliko dobri kao kod gugla ali prilagodiš upite i sve okej. Trenutno ne rade (to mi se prvi put dogodilo u nekoliko godina koliko ga koristim), tako da sam pretragu obavio preko gugla. Jbg.
Točno, DDG trenutno ne radi. (meni svejedno, jer ne koristim niti DDG)
Sustav može raditi ili na temelju reklama, ili na temelju pretplate ili na temelju ograničene besplatne inačice koja je reklama plaćenoj inačici. Kome to nije jadno taj je budala.
searx.be (ili bilo koja druga SearxNG instanca, .be je trenutno najbrza i najposjecenija)
I google i DDG i Bing i..... sve na jednom mjestu, a zasticeni ste jednostavnom metodom "krda", ili "od sume ne vidi drvo".