MSI GTX 1080 Ti Lightning Z - Šaroliki gorostas

poruka: 5
|
čitano: 3.140
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI GTX 1080 Ti Lightning Z - Šaroliki gorostas".
11 godina
protjeran

GTX 1080TI trebala bi biti kartica za 4K igranje, međutim ovi testovi to ne potvrđuju. Bilo bi interesantno vidjeti razliku u kvaliteti primjerice Forza Horizon 3 u 4K na xbonu i PCu.

Ovim tempom i cijenama nećemo tako skoro vidjeti ništa previše konkretnoga u svijetu virtualne stvarnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Još da je možeš kupit negdje bilo bi super. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: MSI GTX 1080 Ti Lightning Z - Šaroliki gorosta
eywa33 kaže...

Još da je možeš kupit negdje bilo bi super. 

ma naša ju podere ko peder erotiku 

17 godina
Re: MSI GTX 1080 Ti Lightning Z - Šaroliki gorosta
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

GTX 1080TI trebala bi biti kartica za 4K igranje, međutim ovi testovi to ne potvrđuju. Bilo bi interesantno vidjeti razliku u kvaliteti primjerice Forza Horizon 3 u 4K na xbonu i PCu.

Ovim tempom i cijenama nećemo tako skoro vidjeti ništa previše konkretnoga u svijetu virtualne stvarnosti.

Možeš se igrati na 4K ako u nekim naslovima skresaš postavke. Igre na PC-ju jednostavno imaju tu mogućnost da se nabiju postavke vizuala do daske i to zakuca performanse prema dole. 

16 godina
neaktivan

Nije mi i dalje jasno zašto su te kartice ogromne. Jasno se vidi da je PCB manji od hladnjaka. Pogotovo kod AMD-a gdje je sve nagurano na jedan chip sa HBM2 a kartica zauzima pola kučišta. Da li ćemo ikad više vidjeti karticu kao R9 Nano.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice