Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet

poruka: 13
|
čitano: 10.820
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet ".
10 godina
offline
Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet

Nije baš tolika cijena. Na Microsoft Store gdje možemo i mi u Hrvatskoj naručiti je mnogo jeftiniji... Surface Pro 9 Essentials Bundle (microsoft.com) Ovo je cijena s tipkovnicom. 

 
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
MarkoRi kaže...

Nije baš tolika cijena. Na Microsoft Store gdje možemo i mi u Hrvatskoj naručiti je mnogo jeftiniji... Surface Pro 9 Essentials Bundle (microsoft.com) Ovo je cijena s tipkovnicom. 

 U pravu si - cijena je korigirana, odnosno navedena je Linksova (kao primjer lokalne cijene) i to ona koja se odnosi samo na Surface Pro 9 (opisani model).

 

Naravno, još je jeftinija nešto slabija verzija (Core i5 1235U, 16GB, 256GB), ona dođe 1.463 eura (trenutna akcijska cijena).

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2023 13:19 (Miro).
6 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
MarkoRi kaže...

Nije baš tolika cijena. Na Microsoft Store gdje možemo i mi u Hrvatskoj naručiti je mnogo jeftiniji... Surface Pro 9 Essentials Bundle (microsoft.com) Ovo je cijena s tipkovnicom. 

 sta nije ovo slabija verzija? Gledam da imaju modele od 128GB (apple is that you? :D)

NULL!=NULL
15 godina
offline
Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet

hmm.. citat-smisao..

Ono što je objektivno mana je što Surface Pro 9 ima više smisla kao laptop, ali u ovoj cijeni ne dobiva se tipkovnica.

-točno.. no zaboravlja se da je surface tablet, dodirni ekran, nije laptop.. tj da je laptop bio bi jedan u mnoštvu nego je to upravo surface ili tablet, kao što je automobil kabriolet bez korva.. no zato je upravo kabriolet, nije s krovom i tad se to ne navodi kao razlika-problem ili želja da ima krov-tipkovnicu, jer je upravo to razlika koja ga razlikuje od klasičnog auta ili laptopa. .. ne?

-ili, ako želim sladoled od čokolade, ne uzmem vaniliju i kažem kako nema ukus čokolade.. to zna i djete, ili se varam? :)

-odnosno greška u ideji-koracima a tad i kriteriju je gledati ga kao laptop, jer je to sufrace, dodirni ekran, koji služi upravo za takav način rada, prstima po ekranu što je na mobitelima sad najnormalnije i nitko neće navesti manu mobitelu ili želju da ima tipkovnicu kako bi postao laptop, tj tad ga ne bi nazvali mobitelom ili što već.. tj ako se želi uspoređivati, tad po načinu rada zapravo ima više smisla usporediti s mobitelom što vidimo i po guranju arm verzije gdje ms i dalje pokušava ući nakon wp-nokije i čvrganja mobilne industrije prije desetljeća..

-ima tako za laptope ili ekrane-monitore-tv neobičan omjer stranica, ne 16:9 ne 16:10.. nego 2:3 .. upravo zato jer je u srži tablet i primarni način kontrole-rade je prstima, ne mišem, tipkovnicom pa ni joystickom-kontrolerom za što imamo pleyku-xbox.. a kao glavni fičer takvog ekrana je tad gesture-prstići i recimo zum-rotacija što nam je opet već navika s mobitela.. na kojima nam ne nedostaje tipkovnica-miš da bi listali slike i pregledavali ih, da bi konzumirali prilagođene sadržaje upravo mobitelu-tabletu ili surfaceu.. tj kao što je kabriolet za sunčano vrijeme kao drugi-treći auto dovoljno imućnih milijardera, tako je surface uređaj za sebe, svoja klasa i način rada, tj ne rada nego korištenja jer se primarno ne radi za rad kao računalo-workstation ili odgovarajući laptop-prijenosnik kao desktopreplacement ili gaming.. tj nije za pisanje u wordu, tj da je za to tad bi imao tipkovnicu, nije za gaming nego za prstoklizno listanje slika i menija kao mobitel .. i bilo bi logično da ga se tad tako uspoređuje, .. tj ako je prije desetljeća postojala potreba za klasom tableta.. danas je nestala, eliminirana tj ostali su laptopi i mobiteli, dok su tableti zamrli samo to još treba objasniti ms-u ili pokopati nade da uđe u mobilne vode kao što guraju na arm kako bi postali recimo andoid kompatibilni..

 

-inače to što ima iste komponente.. ima cpu, ima ram, ima .. sve moguće tranzistore-čipove koje ima i drugo računalo, laptop, mobitell.. pa opet jedna natuknica, uputa-hint.. što radimo s autima, motorima, traktorima, šleperima.. tj cestovnim vozilima.. uspoređujemo li kombi s trakorom koji nema plug ili šleper s busom bez siceva, pri čemu mogu imati isti motor što je cpu-gpu, isiti ram, disk, odnosno mjenjač, sic, žmigavce.. tj iste dijelove, no s traktorom nam je jasno da ima plug i služi oranju dok kabriolet nema krov i služi vozikanju po lijepom vremenu bez kišobrana ili nedostatka krova koji postoji ako baš mora.. tj jednako tako se na surface može dodati tipkovnica, no može i na mobitel, pa što.. može i na šleper zakvačiti plug ili prikolica na bus... no mada su možda isti dijelovi nisu isti proizvodi, specijalizacija, niša pa tako ni isit naziv grupe dok je surface primjerenije strpati u tablet grupu i tako ga uspoređivati, ne s laptopom koji naravno ima tipkovnicu kao što ima ekran no za laptop ekran može biti dodirni, no kod surfacea ili mobitela je to već zadano-tako-mora.. jer je to primarni način rada, ne sekundarni-opcionalni dok je tipkovnica takav moguć dodatak pa i karikirano glasovne kontrole recimo cortanom i tad su opet teoretski svi uređaji isti i čak ne trebaju ekran-dodirni no i dalje trebaju ekran da bi korisnik nešto vidio na njima pa će u svakom računalu-uređaju gdje korisnik nešto vidi ostati uvjet da ima ekran kao što se podrazumjeva i za desktop računalo mada ekran nije dio računala-kućišta i kupuje se odvojeno kao i miš-tipkovnica, tj desktop računalo je nezamislivo bez ekrana, dok isto računalo može biti server i tad je ekran nepotreban kao i taskovi-appsi koje tad isporučuje klijentima i koji će imati ekrane pred sobom dok gledaju nešto sa servera.

-prigovaramo i nedostatak ekrana računalima ili pleyki-konzoli? ne, jer ga jednostavno spojiš a može biti i kompletno brand računalo kao komplet no to je vrlo rijetko tj čak i mac nudi izbor-kombinacije, dok za laptop i tablet kao i mobitel imaš izbor napravljenog, ne izbor dijelova eventualno količine rama i sl. dok serija jednostavno ima ekran, a po cijeni može biti i ips i sl. ili nešto deseto no tad je to opet u proizvodnji tj roba na polici koju se kupi kakva je, ne izbor dijelova koje kupac može izabrati i spojiti sve dok posotji kompaitbilnost .. a istu stvar ne može s recimo farom-žmigavcem auta jer naprosto nisu istog obika-dimenzija-šarafa.. mada su 'isti' i rade istu stvar, kompatibilnost i sama industrija od korjena gdje je to u slučaju sladaglice-dijelva nužnost dok u pojedini zatvoreni proizvodi svaki za sebe kao auto i neće odgovarati žmigavac na drugu marku iz tog razloga.

 

-prigovaramo li mobitelu što nema tipkovnicu ili nije u cijeni ako je skup kao ajfon? tj ako se pomisli da je cijena dovoljan razlog takvog prigovora, nije.. jer bilo što može biti skupo a to ne uvjetuje da tad dobijete dodatak koji čak za tu klasu-namjenu i način rada nije primarno zamišljen, tj ajfon izbaci punjač a to je potrebno, moramo ga puniti.. samo je stvar da ga možda već imamo pa je nepotreban ali samo zato jer ga već imamo.. a laptop ako kupimo uvjek ćemo dobiti i ekran mada možda imamo ekran-monitor i kažemo da nam ekran ne treba.. imamo ga.. no to nikom za laptop ne padne na pamet, pitati-tražiti laptop bez ekrana ili bez tipkovnice.. zar ne? .. pa eto, tako je i sa nazivom ms računala, surface, koji bi mogli nazvati ms-tablet.. no oni su ga nazvali tako i rezervirali ime kao što je intel nekad nazvao cpu -pentiumom i od tad smo ga tako zvali mada je i dalje bio cpu, no nismo miješali što znači imati pentača ili celera-durona-ostalo.. tj pentač je bio 'zvjer', jak-skup i postao sinonim kao što je sykpe postao za skajpanje dok ga ms nije uništio kupnjom i prtljanjem ..

 

-imam drvenu kuhaču ali mi ne reže kao nož i ne bode kao vilica.. lastane, zašto je to tako.. na što će lastan lakonski, dečec, to je kuhača.. nije vilica, nije nož, ok? nije traktor bez pluga pa da mu prigovaramo nedostatak pluga ili ga želimo u toj cijeni jer to nema veze s cijenom ili što u kojoj klasi-namjeni ima smisla..

-ako netko kupi tablet i korisit ga kao tablet, može dodati tipkovnicu, no 90% neće imati takvu potrebu, tj ako treba računalo ili laptop tad je kupio već odgovarajuće za rad, odnosno tad je pogrešno kupio surface i od šlepera radi traktor ili od kabrioleta kombić.. pogrešna kupnja, koja je danas još veći promašaj-klasa jer naprosto tableti su eliminirani mobitelima kao i jeftini fitići, navigacije ili walkmani.. ako je sony nekad zgrnuo milijarde na walkmanima, može li danas .. ne itd. itd.. tj sve ima svoje vrijeme a neke stvari evolucijski nestanu odnosno dinosaure gledamo u muzejima kao kosti.. pa tako i ms-tablet koji se naziva sirface :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 0
16 godina
offline
Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet

Ja ih koristim godinama od Pro 2 modela, trenutno sam na Pro 7 modelu i za moje potrebe je idalje odlican.

 

Ako trebate sto prenosnije racunalo onda bi mi ovo uvijek bila prva preporuka i definitivno je punokrvi laptop u tijelu tableta. Odlican za neki rad u letu, dobro dodje i kao zamjena za tablet ako mislite na njemu malo surfati ili citati literaturu, odredjena multimedija ali nije kao klasicni Andoid ili iPad i nikada nece moci zamijeniti punokrvne tablete. 

 
0 0 hvala 1
3 godine
offline
Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tablet

Godinama koristim Pro 6 kao putni/drugi tablet/laptop i za to je idealan: lagan, bešuman, dovoljno brz.

 
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
ihush kaže...

hmm.. citat-smisao..

Ono što je objektivno mana je što Surface Pro 9 ima više smisla kao laptop, ali u ovoj cijeni ne dobiva se tipkovnica.

-točno.. no zaboravlja se da je surface tablet, dodirni ekran, nije laptop.. tj da je laptop bio bi jedan u mnoštvu nego je to upravo surface ili tablet, kao što je automobil kabriolet bez korva.. no zato je upravo kabriolet, nije s krovom i tad se to ne navodi kao razlika-problem ili želja da ima krov-tipkovnicu, jer je upravo to razlika koja ga razlikuje od klasičnog auta ili laptopa. .. ne?

-ili, ako želim sladoled od čokolade, ne uzmem vaniliju i kažem kako nema ukus čokolade.. to zna i djete, ili se varam? :)

-odnosno greška u ideji-koracima a tad i kriteriju je gledati ga kao laptop, jer je to sufrace, dodirni ekran, koji služi upravo za takav način rada, prstima po ekranu što je na mobitelima sad najnormalnije i nitko neće navesti manu mobitelu ili želju da ima tipkovnicu kako bi postao laptop, tj tad ga ne bi nazvali mobitelom ili što već.. tj ako se želi uspoređivati, tad po načinu rada zapravo ima više smisla usporediti s mobitelom što vidimo i po guranju arm verzije gdje ms i dalje pokušava ući nakon wp-nokije i čvrganja mobilne industrije prije desetljeća..

-ima tako za laptope ili ekrane-monitore-tv neobičan omjer stranica, ne 16:9 ne 16:10.. nego 2:3 .. upravo zato jer je u srži tablet i primarni način kontrole-rade je prstima, ne mišem, tipkovnicom pa ni joystickom-kontrolerom za što imamo pleyku-xbox.. a kao glavni fičer takvog ekrana je tad gesture-prstići i recimo zum-rotacija što nam je opet već navika s mobitela.. na kojima nam ne nedostaje tipkovnica-miš da bi listali slike i pregledavali ih, da bi konzumirali prilagođene sadržaje upravo mobitelu-tabletu ili surfaceu.. tj kao što je kabriolet za sunčano vrijeme kao drugi-treći auto dovoljno imućnih milijardera, tako je surface uređaj za sebe, svoja klasa i način rada, tj ne rada nego korištenja jer se primarno ne radi za rad kao računalo-workstation ili odgovarajući laptop-prijenosnik kao desktopreplacement ili gaming.. tj nije za pisanje u wordu, tj da je za to tad bi imao tipkovnicu, nije za gaming nego za prstoklizno listanje slika i menija kao mobitel .. i bilo bi logično da ga se tad tako uspoređuje, .. tj ako je prije desetljeća postojala potreba za klasom tableta.. danas je nestala, eliminirana tj ostali su laptopi i mobiteli, dok su tableti zamrli samo to još treba objasniti ms-u ili pokopati nade da uđe u mobilne vode kao što guraju na arm kako bi postali recimo andoid kompatibilni..

 

-inače to što ima iste komponente.. ima cpu, ima ram, ima .. sve moguće tranzistore-čipove koje ima i drugo računalo, laptop, mobitell.. pa opet jedna natuknica, uputa-hint.. što radimo s autima, motorima, traktorima, šleperima.. tj cestovnim vozilima.. uspoređujemo li kombi s trakorom koji nema plug ili šleper s busom bez siceva, pri čemu mogu imati isti motor što je cpu-gpu, isiti ram, disk, odnosno mjenjač, sic, žmigavce.. tj iste dijelove, no s traktorom nam je jasno da ima plug i služi oranju dok kabriolet nema krov i služi vozikanju po lijepom vremenu bez kišobrana ili nedostatka krova koji postoji ako baš mora.. tj jednako tako se na surface može dodati tipkovnica, no može i na mobitel, pa što.. može i na šleper zakvačiti plug ili prikolica na bus... no mada su možda isti dijelovi nisu isti proizvodi, specijalizacija, niša pa tako ni isit naziv grupe dok je surface primjerenije strpati u tablet grupu i tako ga uspoređivati, ne s laptopom koji naravno ima tipkovnicu kao što ima ekran no za laptop ekran može biti dodirni, no kod surfacea ili mobitela je to već zadano-tako-mora.. jer je to primarni način rada, ne sekundarni-opcionalni dok je tipkovnica takav moguć dodatak pa i karikirano glasovne kontrole recimo cortanom i tad su opet teoretski svi uređaji isti i čak ne trebaju ekran-dodirni no i dalje trebaju ekran da bi korisnik nešto vidio na njima pa će u svakom računalu-uređaju gdje korisnik nešto vidi ostati uvjet da ima ekran kao što se podrazumjeva i za desktop računalo mada ekran nije dio računala-kućišta i kupuje se odvojeno kao i miš-tipkovnica, tj desktop računalo je nezamislivo bez ekrana, dok isto računalo može biti server i tad je ekran nepotreban kao i taskovi-appsi koje tad isporučuje klijentima i koji će imati ekrane pred sobom dok gledaju nešto sa servera.

-prigovaramo i nedostatak ekrana računalima ili pleyki-konzoli? ne, jer ga jednostavno spojiš a može biti i kompletno brand računalo kao komplet no to je vrlo rijetko tj čak i mac nudi izbor-kombinacije, dok za laptop i tablet kao i mobitel imaš izbor napravljenog, ne izbor dijelova eventualno količine rama i sl. dok serija jednostavno ima ekran, a po cijeni može biti i ips i sl. ili nešto deseto no tad je to opet u proizvodnji tj roba na polici koju se kupi kakva je, ne izbor dijelova koje kupac može izabrati i spojiti sve dok posotji kompaitbilnost .. a istu stvar ne može s recimo farom-žmigavcem auta jer naprosto nisu istog obika-dimenzija-šarafa.. mada su 'isti' i rade istu stvar, kompatibilnost i sama industrija od korjena gdje je to u slučaju sladaglice-dijelva nužnost dok u pojedini zatvoreni proizvodi svaki za sebe kao auto i neće odgovarati žmigavac na drugu marku iz tog razloga.

 

-prigovaramo li mobitelu što nema tipkovnicu ili nije u cijeni ako je skup kao ajfon? tj ako se pomisli da je cijena dovoljan razlog takvog prigovora, nije.. jer bilo što može biti skupo a to ne uvjetuje da tad dobijete dodatak koji čak za tu klasu-namjenu i način rada nije primarno zamišljen, tj ajfon izbaci punjač a to je potrebno, moramo ga puniti.. samo je stvar da ga možda već imamo pa je nepotreban ali samo zato jer ga već imamo.. a laptop ako kupimo uvjek ćemo dobiti i ekran mada možda imamo ekran-monitor i kažemo da nam ekran ne treba.. imamo ga.. no to nikom za laptop ne padne na pamet, pitati-tražiti laptop bez ekrana ili bez tipkovnice.. zar ne? .. pa eto, tako je i sa nazivom ms računala, surface, koji bi mogli nazvati ms-tablet.. no oni su ga nazvali tako i rezervirali ime kao što je intel nekad nazvao cpu -pentiumom i od tad smo ga tako zvali mada je i dalje bio cpu, no nismo miješali što znači imati pentača ili celera-durona-ostalo.. tj pentač je bio 'zvjer', jak-skup i postao sinonim kao što je sykpe postao za skajpanje dok ga ms nije uništio kupnjom i prtljanjem ..

 

-imam drvenu kuhaču ali mi ne reže kao nož i ne bode kao vilica.. lastane, zašto je to tako.. na što će lastan lakonski, dečec, to je kuhača.. nije vilica, nije nož, ok? nije traktor bez pluga pa da mu prigovaramo nedostatak pluga ili ga želimo u toj cijeni jer to nema veze s cijenom ili što u kojoj klasi-namjeni ima smisla..

-ako netko kupi tablet i korisit ga kao tablet, može dodati tipkovnicu, no 90% neće imati takvu potrebu, tj ako treba računalo ili laptop tad je kupio već odgovarajuće za rad, odnosno tad je pogrešno kupio surface i od šlepera radi traktor ili od kabrioleta kombić.. pogrešna kupnja, koja je danas još veći promašaj-klasa jer naprosto tableti su eliminirani mobitelima kao i jeftini fitići, navigacije ili walkmani.. ako je sony nekad zgrnuo milijarde na walkmanima, može li danas .. ne itd. itd.. tj sve ima svoje vrijeme a neke stvari evolucijski nestanu odnosno dinosaure gledamo u muzejima kao kosti.. pa tako i ms-tablet koji se naziva sirface :)

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas. Zato mrski Apple barem ima jasnu segragaciju laptop/tablet. Dok je MS uvijek hibridni ni tamo ni vamo, a ne briljira ni u cemu.

15 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
ihush kaže...
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

 Ajde!

16 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
pravi_covijek kaže...
ihush kaže...
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

 Ajde!

 Ja dvije rijeci nakon toga vidim i tablet. 

 

Sta li je to sada, da li je ptica ili je avion. 

Niti je ptica, niti je avion vec je linija tzv. 2 u 1 uredjaja ili ti ga Convertible. Znaci kupujes nesto izmedju, placas cijenu toga izmedju i u tom slucaju te nitko ne zavitlava.

Ako hoces laptop koji moze biti i tablet ili tablet koji moze da bude i laptop onda kupis i dodatke i ne seruckas bespotrebno.

 

Najbitnije je da ovo nije uredjaj za ljude koji traze dlaku u jajetu, ovo je uredjaj za ljude koji su se rodili kao gospoda, zive kao gospoda i ne trose zivot na trazenje dlake u jajetu.

Njihova ocekivanja su da imaju uredjaj koji je prventveno lagan, prenosiv i ima dovoljno snage da zadovolji potrebe, a kako se taj uredjaj zove i u koju kategoriju spada je nebitan faktor. 

15 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
pravi_covijek kaže...
ihush kaže...
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

 Ajde!

 bravo, uspio si nači neki text koji upotrijebi riječ laptop, možda kao tag za indexiranje na googletu.. i sl. dok ako pročitaš naslov teme.. ili kako ms naziva uređaj, surface, ne naziva ga laptop, odnosno laptop postaje tek u dijelu texta gdje autor piše o tome da dodavanjem tipkovnice .. no to kaže autor, ne ms, varam se?

 

btw, probaj googalti riječ traktor, možda pronađeš negdje tag vozilo, možda ŠČ! .. i što ćemo tad zaključiti, da netko prodaje traktor pod nazivom ferrarija ili cabrioleta ili ga tako oglašava? ako je to tako tad bi na ms stranicama pisalo upravo to, laptop, no piše ili surface ili tablet.. 

odnosno u textu kojeg si pronašao, što kaže rečenica.. kaže tablet-flexibilnost i laptop-snaga (ako to misle pod power ili misle na struju..) :) dakle ne kažu da je to laptop, nego usporedba s klasom laptopa što implicitno znači da ga ms ne smatra laptopom jer bi tad takva rečenica bila besmislena, ok?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2023 23:32 (ihush).
9 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
Dr. Vicko kaže...
pravi_covijek kaže...
ihush kaže...
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

 Ajde!

 Ja dvije rijeci nakon toga vidim i tablet. 

 

Sta li je to sada, da li je ptica ili je avion. 

Niti je ptica, niti je avion vec je linija tzv. 2 u 1 uredjaja ili ti ga Convertible. Znaci kupujes nesto izmedju, placas cijenu toga izmedju i u tom slucaju te nitko ne zavitlava.

Ako hoces laptop koji moze biti i tablet ili tablet koji moze da bude i laptop onda kupis i dodatke i ne seruckas bespotrebno.

 

Najbitnije je da ovo nije uredjaj za ljude koji traze dlaku u jajetu, ovo je uredjaj za ljude koji su se rodili kao gospoda, zive kao gospoda i ne trose zivot na trazenje dlake u jajetu.

Njihova ocekivanja su da imaju uredjaj koji je prventveno lagan, prenosiv i ima dovoljno snage da zadovolji potrebe, a kako se taj uredjaj zove i u koju kategoriju spada je nebitan faktor. 

 U pravu si. Samo je ime tog uredjaja Macbook, a ne drndavi Surface. 

16 godina
offline
Re: Microsoft Surface Pro 9 je premium Windows tab
pravi_covijek kaže...
ihush kaže...
pravi_covijek kaže...
..

 Ovisi kako nesto zoves, shodno tome i ocekivanja. Ako nesto zoves laptop, a naplacujes tipkovnicu onda me zavitlavas...

 -točno.. no ms to (nešto) ne naziva laptopom, nego tabletom ili surface kao brand-name proizvoda pa je tad to ok, kao što naslov texta navodi.. a ms to ne naziva, ne prodaje kao laptop.

 Ajde!

Tu ne piše da je uređaj laptop, nego da ima laptop power i tablet flexibility. Dakle tablet form factor, odnosno prije ga smatraju tabletom nego laptopom. Hvala ti što me tjeraš da branim MS

Gledam te!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice