Pozzz ekipa,
long story short, student sam cetvrte godine FER-a i nikad u zivotu nisam imao svoj laptop. Uvijek bi posudio od starog laptop kad mi zatreba za ispit ili labos i vise mi to dosadilo. Razmisljao sam si ovaj novi macbook pro uzeti ali fkt sam neodlucan. Najvise me jebe to kaj cu od buduceg poslodavca dobiti sluzbeni laptop za 1.5 godinu kad zavrsim faks i nekak mi glupo sad krnut oko 30k kn u ovo (narucio bi iz njemacke i to prek firme od bratica ak bi sad kupovao). Znam da od poslodavca najvjv necu dobit laptop ovakvog kalibra neg najvjv nes srednje u papir (ili se mozda varam?) i da ce se taj srednji laptop vjv mijenjati svakih par godina (ili se i ovdje varam?). Takav srednji laptop si ja osobno nebi uzeo, jer ono, moja struka se vrti oko racunala i zbog toga zelim da mi ekran bude ugodan za oko i da ima dobru bateriju sto ovaj laptop zadovoljava. Vjv i performanse igraju ulogu jer cu imat bazu podataka upaljenu, virtualizaciju Android-a ili iOS-a, IDE, dost tab-ova na internetu i jos neke gluposti. Msm nezzz, mozd ovo ko glup stav zvuci al eo na ovom sam trenutno i molim za misljenja.