Ledenjak veličine Velike Britanije odvaja se od An

poruka: 33
|
čitano: 9.225
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ledenjak veličine Velike Britanije odvaja se od An".
6 godina
Re: Ledenjak veličine Velike Britanije odvaja se o
jozef kaže...

Izvor mi je Global Warming Policy Foundation, izdaju periodičke biltene. Tamo su navedene reference i izvori podataka. Između ostalih izvor im je i spomenuti WMO. 

Oh sad si sve objasnio i dokazao 

Global Warming Policy Foundation - Wikipedia

Global Warming Policy Foundation - DeSmog

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
15 godina
Al Crane kaže...
jozef kaže...

Izvor mi je Global Warming Policy Foundation, izdaju periodičke biltene. Tamo su navedene reference i izvori podataka. Između ostalih izvor im je i spomenuti WMO. 

Već sam se "oprao", s druge strane wikipedia je otprilike jednako relevantna. 

6 godina
jozef kaže...
Al Crane kaže...
jozef kaže...

Već sam se "oprao", s druge strane wikipedia je otprilike jednako relevantna. 

Wikipedia je relevantna koliko su relevantni i izvori na koje se poziva, kao i svaki drugi sajt, i u ovom slučaju je savršeno relevantna. A rekao bih da su najrelevantniji izvori koji objavljuju i stručno prevode/tumače znanstvene radove.
Okej, javno priznati grešku je velika stvar, svaka čast.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice