Klipsch ProMedia Heritage 2.1 - Moćna minijatura

poruka: 1
|
čitano: 2.176
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Klipsch ProMedia Heritage 2.1 - Moćna minijatura".
16 godina
offline
Klipsch ProMedia Heritage 2.1 - Moćna minijatura

Prošle godine sam odlučio da je vrijeme da počnem ustvari nešto i kvalitetno odslušati i dugogodišnji 2.1 sustav na radnom stolu zamijenio sa aktivnim Klipsch R-51PM.

 

Zvučna slika koju daju, pogotovo u rock i hard rock žanrovima koji su mi primarni opseg slušanja, je fantastična.

Ni u ostalim žanrovima i multimediji općenito ne razočaravaju, to je jedan sasvim drugi nivo u odnosu na prije.

Možda mi samo mrvicu fali sub da lagano, ne preglasno, popuni onaj baš donji dio i to planiram uskoro riješiti.

Jedini minus ovog mojeg setupa je vezan uz moj nedostatak prostora u širinu, jer sam malo eksperimentirao i najbolje zvuče kada su kutije razmaknute 2,5 -3m jedna od druge, a to mi je na radnom stolu nemoguća misija (max 1,7m).

Na užem razmaku su jednostavno prejaki ako želim nešto slušati iznad cca 60% maksimalnog pa se u tim prilikama prebacujem na slušalice, ali ne žalim za ničim. Blago rečeno teško bi se vratio na staro. Meni osobno zvuk koji isporučuje Klipsch odgovara (čitao sam dosta oprečnih mišljenja o istome) i cjenovno mi je prihvatljiv. Nisam audiofil koji traži dlaku u jajetu i obožava zmijsko ulje , nego jednostavno sam se zaželio boljeg doživljaja zvuka.

Volio bi na koji dan testirati ovaj desktop Heritage sistem, pa ako mi sjedne uzeti ga za radno mjesto, a postojeći sistem prebaciti u dnevnu sobu gdje bi bolje došao do izražaja.

 

 

Moj PC  
2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice