ne nego uzeo jos 1 mj tj ovo je sad treci mjese i hocu prekiniti i sad traze 18 eura
Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni
- poruka: 1.640
- |
- čitano: 754.492
- |
- moderatori:
vincimus
a revolut te ne pita za vece iznose da udes u app i potvrdis? mislim znam da nije isto i da treba samo stisnut jedan klik, al osobno to mi je super, da nebi neko slucajno provuko karticu na parsto eura.
da ne govorim da mi je vrh kod revoluta kaj ne moram nigdje pin upisivat, i onda samo u app resetiram limit jednim klikom dok kod kartica od zabe svakih par transakcija trazi upisivanje pina za restart.
Ne moraš ovo, ne moraš ono, al onda svaki put moraš prebacivati lovu sa tekućeg na revolut. Recimo meni bi to bilo tlaka raditi svaki put prije neke kupnje.
To što zaba traži pin nakon 5-6 korištenja je najmanji problem. Ako plaćaš preko moba, ne traži.
Ne znam, meni je revolut overated. Koristim ga samo za uplatu na lutriju za jackpot i koji listić, a ostalo debit.
svaki put moraš prebacivati lovu sa tekućeg na revolut. Recimo meni bi to bilo tlaka raditi svaki put prije neke kupnje.
Pa ne radiš svaki put jbt, ubaci si na revolut 100-300-500 eura, koliko već trošiš mjesečno i kupuj...
Da ne pričam koliko je app jednog revoluta napredniji i pregledniji od bilo koje naše bankarske aplikacije.
Aircash i Revolut su mi primarne aplikacije za bilo kakve financije i nude hrpu dodatnih mogućnosti koje nemaju bank appovi - a besplatne su.
Preko jednog aircash kupiš sve, od vinjete do bona za mob, u 2 klika.
Meni je nepojmljivo bilo što više plaćati karticom matične banke, uopće ne želim da banka vidi moje navike i gdje trošim pare.
To su institucije koje imaju najviše naših podataka, i ako im mogu barem malo otežati praćenje i osigurati svoju privatnost to ću i napraviti.
svaki put moraš prebacivati lovu sa tekućeg na revolut. Recimo meni bi to bilo tlaka raditi svaki put prije neke kupnje.
Pa ne radiš svaki put jbt, ubaci si na revolut 100-300-500 eura, koliko već trošiš mjesečno i kupuj...
Da ne pričam koliko je app jednog revoluta napredniji i pregledniji od bilo koje naše bankarske aplikacije.
Aircash i Revolut su mi primarne aplikacije za bilo kakve financije i nude hrpu dodatnih mogućnosti koje nemaju bank appovi - a besplatne su.
Preko jednog aircash kupiš sve, od vinjete do bona za mob, u 2 klika.
Meni je nepojmljivo bilo što više plaćati karticom matične banke, uopće ne želim da banka vidi moje navike i gdje trošim pare.
To su institucije koje imaju najviše naših podataka, i ako im mogu barem malo otežati praćenje i osigurati svoju privatnost to ću i napraviti.
Al ti je OK da Revolut zna?
Mislim, meni je apsolutno svejedno ako mi banka zna gdje kupujem. Ne znam kakvu korist mogu tu imati od toga da hranu kupjem u konzumu, tankiram na ini, kupujem obleku u new yorkeru itd.
App je vizualno ljepši, ali opet ne vidim da je napredniji. Npr. mparking koristim stalno.
Najveća mana banke je što se plaća. Sad paket plaćam 4, a od početka godine poskupljuje na 6 eura jbg.
Ali ima i to pogodnosti jer često budu dodatni popusti u trgovinama uz karticu banke.
Al ti je OK da Revolut zna?
Normalno, bolje da zna tamo neka litvanska banka sa sjedištem u Londonu koje baš zaboli za moju potrošnju, nego da to zna i prati netko u "mom selu" od koga ću sutra tražiti kredit pa će zaključiti da nisam podoban jer se hranim u nezdravom mcdonaldsu i jer sam kockar jer sam uplatio jedan listić od 3 eura na kladionicu.
I normalno da će masa ljudi reći da ih baš briga što to netko sve nadzire, ali mene je briga i bitno je tko nadzire, draže mi je da je to tamo netko daleko.
Plaćam raznim fintech karticama, gasim gps na mobu, guglam incognito i koristim adblock na kompu - jer mogu.
Da li nešto ima smisla u konačnici me ne zanima jer me ništa ne košta, dapače, čak mi je i jednostavnije.
Uopće mi nije jasno kako netko može bilo što reći protiv usluge koja je besplatna??
Ajd da revolut košta 50 eura mjesečno pa mu ljudi traže mane, ali ovo je doslovno džabe, instaliraj, registriraj se i uživaj.
Samo da koristiš opciju jednokratne kartice koju nema nitko već si dobio puno, a da ne pričam o podizanju kešu u inozemstvu, a i kod nas na svim bankomatima.
Ako ti ne paše onda deinstaliraj i doviđenja, ali nemoj propitkivat funkcionalnost nečega kad tebi očito ne treba, milijunima treba s razlogom.
A zašto misliš da te banka ne bi tražila listu revolut plaćanja u slučaju dizanja kredita?
Zato što koristim hack metodu i banka ni ne vidi uplate prema revolutu.
Sa tekućeg računa sve uplaćujem na aircash, a revolut punim iz aircasha, a ne računa banke.
Dakle, banka jedino vidi moju uplatu prema aircashu s kojim ništa ne plaćam.
Tako i kad bi u nekoj krajnjoj situaciju baš tražili ispis, slobodno bi im priložio ispis s aircasha gdje ne vide ništa.
Ali nisam čuo da su ikada ikoga to tražili i pitanje je imaju li uopće zakonske osnove i da li je to po nekim HNB standardima.
Uostalom, to je sve nebitno, ne koristim Revolut i Airacash da bi nešto skrivao, nego zato što su to superiorne aplikacije naspram naših bankarskih koje su ostale u 20 stoljeću.
ko fol ne zivis u strahu ali imas 100 koraka dok uplatis novce na revolut, koristis razne blokere, incognito itd :D
btw mislim da ti porezna ima pravo traziti sve. pa ukljucujuci i revolut.
ko fol ne zivis u strahu ali imas 100 koraka dok uplatis novce na revolut, koristis razne blokere, incognito itd :D
Sve je podešeno, da uplatim 500 eura na aircash ili revolut treba mi 7 sekundi i 3 koraka, mnogo kraće nego što je tebi trebalo da napišeš ovaj besmisleni post.
Zapravo živim mnogo lagodno i neopterećno kad znam kako sistem funkcionira, a ja ga zaobilazim koliko mogu :D
btw mislim da ti porezna ima pravo traziti sve. pa ukljucujuci i revolut.
Ima pravo i tvoj internet provider proslijediti tvoju IP adresu policiji, tako da mi nije jasno zašto si se registrirao na ovaj forum s nickom, a ne s pravim imenom i prezimenom?
Zašto skrivaš ime ako netko može doći do njega? Živiš u strahu?
To je otprilike tvoja logika.
Zašto bi mene porezna išta tražila to samo ti znaš.
jel mozes primati placu na aircash racun
a revolut te ne pita za vece iznose da udes u app i potvrdis? mislim znam da nije isto i da treba samo stisnut jedan klik, al osobno to mi je super, da nebi neko slucajno provuko karticu na parsto eura.
Kažem da ga nemam dugo, tako da mi je najveći transfer bio s erste na revolut 100€.
Prebačeno u roku tri sata, Revolut apk na mobitelu nije tražila nikakvu potvrdu.
Dobio sam mail Revoluta da je transakcija obavljena.
Najbolja im je opcija kod virtualnih kartica na mobitelu, virtualna Visa koja nakon svake transakcije mijenja komplet serijski broj i CVV broj...ludilo brale.
Vama koji ste duže na revolutu to je normalno, meni je boom.
Super su mi ovi koji uplate 100-200 eura na Aircash ili Revolut i misle da su Corleone jer su oprali pare. Totalno im promakne činjenica koliko se danas lako prati svaki trag novca, pogotovo kad koristiš ovakve aplikacije koje su u osnovi besplatne. Čim je neka usluga besplatna, to znači da ti postaješ proizvod. Pristaješ na hrpu prikupljanja podataka, a to uključuje i financijske transakcije. Sve te kombinacije su smiješne jer ih se prati na sto načina, od kartičnih sustava, preko regulatora, pa do samih aplikacija koje to moraju prijaviti ako nešto ne štima. A da ne spominjem koliko je to sitniš u igri. Kao da s 200 eura netko stvarno misli da je razvio genijalan kriminalni sustav.
Meni su super ovi koji upadaju kao padobranci i lupetaju o nekom pranju para, al caponeu i mafiji.
Čitaj šta se piše.
Vjerojatno to nije bilo meni upućeno. Ne trebam Revolut zbog pranja novca, već zbog opasnosti od krađe kartičnog identiteta, odn. brojeva (glavni i CVV) moje visa Erste kartice na webu.
Zadnjih desetak godina je korištena skoro po cilome svitu.
Ovako sam plaćajući sigurniji.
Ne trebam Revolut zbog pranja novca
Ma normalno, revolut nudi hrpu dobrih stvari, ali neki su očito informatički neuki pa se petljaju u nešto što ne koriste i ne razumiju svrhu istoga.
Kažem da ga nemam dugo, tako da mi je najveći transfer bio s erste na revolut 100€.
Prebačeno u roku tri sata, Revolut apk na mobitelu nije tražila nikakvu potvrdu.
Dobio sam mail Revoluta da je transakcija obavljena.
Najbolja im je opcija kod virtualnih kartica na mobitelu, virtualna Visa koja nakon svake transakcije mijenja komplet serijski broj i CVV broj...ludilo brale.
Vama koji ste duže na revolutu to je normalno, meni je boom.
ma nisi me shvatio.
nadovezao sam se na ono da kod kartica nasih banaka imamo onaj korak za token, dok kod placanja revolutom vecih iznosa trazi te da udes u app i samo stisnes "potvrdi".
al sad vidim da kazes da ti je trebalo 3 sata za transfer s erste na revolut. to si prebacivo preko bankovnog transfera? inace prebacuj s kartice, sjedne instant u bilo koje doba dana(i vikendom). ja recimo znam ne imat sredstva na revolutu, a vec sam na blagajni, izvadim mobitel, upisem iznos i odaberem zapamcenu karticu od ZABA-e i sjedne lova u roku jedne sekunde.
al sad vidim da kazes da ti je trebalo 3 sata za transfer s erste na revolut. to si prebacivo preko bankovnog transfera? inace prebacuj s kartice, sjedne instant u bilo koje doba dana(i vikendom). ja recimo znam ne imat sredstva na revolutu, a vec sam na blagajni, izvadim mobitel, upisem iznos i odaberem zapamcenu karticu od ZABA-e i sjedne lova u roku jedne sekunde.
Ma, ok, nov sam u tome i nisam prebacivao veći iznos. Za manje ne treba potvrda.
Inače, Erste Visu sam zablokirao, čekam novu.
Ovo s uplatom s George apk. (bank. transfer) sam samo isprobao da vidim kako radi.
Sve je ok. Kad sam prebacio s Erste Visa kartice na Revolut, prebaci mi novac skoro odmah.
Vidim da mi je gospodin @Hacker002 (nick mu je opasan) dao TD jer sam napisao da mi je novac sad siguran od slučajnog provaljivanja na Webu.
Volio bih vidjeti tu genijalnost njegovu i sličnih forumskih hackera na steroidima , kako to oni kradu novac.
Eno, sve banke poludjele od svjetskih hakera, ne znajući kako s njima izaći na kraj
Molim vas da li itko zna gdje je nestala Watchlist za dionice i može li se nekako vratiti na Invest ekran?
Molim vas da li itko zna gdje je nestala Watchlist za dionice i može li se nekako vratiti na Invest ekran?
Widgets -> + -> Watchlist -> Add widget