Dovoljno je procitati desetak najnovijih komentara na Google playu da te zauvijek prođe volja za bilo kakvim Revolutom i sličnim eksperimentima.
Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni
- poruka: 1.608
- |
- čitano: 736.602
- |
- moderatori:
vincimus
Pa dobri su komentari na google playu. A i ja ga koristim i nikakvih problema nisam imao, sve super radi.
Ruska mafija u drugom-trećem koljenu.
Znam par ljudi koji koriste i prezadovoljni su. Cak stovise, danas cu otvoriti account
Da, ne razumijem kakvih tocno problema, jer evo ja koristim vec skoro pa godinu dana i nikakvih problema nisam imao. S time da sam karticu koristio u inozemstvu te mi je jako olakšala sami boravak.
Koristim Revolute vec nekih 7, 8 mjeseci.
Korostim ga za isplate sa PayPala, nekih 7-10 tisuca kuna mjesecno
Tecajevi koje nude se ne mogu usporediti sa bankama u HR koje kradu na promjenama tecjeva sakom i kapom.
Ja ga koristim na nacin da isplatim u dolarima i drzim novce u dolarima, i prilikom placanja dobijem vrhunske tecaje koji su uvijek puni bolji od tecaja koji nude banke u HR ali odkad su uveli kunu mozes sve promjenuti u kune i ne sekirati se sa promjenama tecajeva.
Revolute je kao stvoren za freelancere i ijude koji putuju.
Negativna stvar je to sto vikendom osjetno padaju tecajevi pa nije bas preporucivo koristenje njihovih kartica u tom periodu ako su vam novci na primjer u dolarima a vi placate nrsto kunama...
Ako se dobro sjecam, ja sam platio oko $5
Evo ga :-D
Ne placas nista ako ides preko pozivnice
Evo ga :-D
Hvala puno!
Evo i moj ako nekom zatreba.
ja bih isto podržao bilo koji novac, samo da ga imam.
Da li je moguće primati plaću na Revolut?
Naravno da ne radim u UK. Radim u Hrvatskoj. Sad čitam članak gdje piše da se i N26 (Njemačka online banka) prijavila HNB-u kako bi mogli poslovati u Hrvatskoj.
Osim toga tamo piše sljedeće:
"Mogućnost slobodnog otvaranja transakcijskih računa u inozemstvu, bez prethodnog odobrenja koje je HNB izdavao samo ako je račun otvaran za propisanu svrhu, uvedena je još u siječnju 2011. godine. HNB smatra da rezident – poslodavac smije isplatiti plaću rezidentu – zaposleniku isključivo u kunama i u slučaju kada je isplaćuje na račun otvoren u inozemstvu, tj. kod banke sa sjedištem u inozemstvu", kažu u HNB-u.
To bi značilo da se sad plaća može isplatiti i na Revolut karticu jer primaju HRK kao valutu plaćanja.
To bi značilo da se sad plaća može isplatiti i na Revolut karticu jer primaju HRK kao valutu plaćanja.
Pitanje je prolazi li uplata u kunama na GB IBAN, jer meni idalje na HRK računu stoji taj njhov a ne HR iban. Kad pokušam recimo preko ZABE platiti na taj račun, javlja mi grešku.
Ne znam da će im to proći kad krši EU propise.
Ne znam da će im to proći kad krši EU propise.
Ovo bankarski lobij radi svoje.
A vlada podvila rep jer se mora zaduživati i dalje.
Vidjet ćemo kako će završiti
Evo otvorio sam account, dusmanima u inat. Kartica stize...
Evo otvorio sam account, dusmanima u inat. Kartica stize...
Evo i ja. Hvala forumašima na invite-u.
Drago mi je da spominje Revolut, čudi me da nije ranije. Ja sam na metal planu, evo link tko želi karticu besplatno pa testirajte.
Pozdrav svima,
otvorio sam account, međutim prilikom minimalne nadoplate od 90kn Google pay mi ne prolazi s greškom "Sorry, we don't support %1$s in the recipinet country yet"..
Zna netko do čega?
Dovoljno je procitati desetak najnovijih komentara na Google playu da te zauvijek prođe volja za bilo kakvim Revolutom i sličnim eksperimentima.
Ne kužim čemu širiš FUD. Imaš li Revolut i koristiš li ga? Pozivanje na par negativnih komentara je lame. Trolova u komentarima će biti dok bude Interneta, kao i ljudi koji se ne udostoje pročitati uvjete korištenja usluge. Skrivenih troškova nema. Sve lijepo piše i transparentno je kada se i koliko što dodatno naplaćuje, ovisno o paketu koji koristiš.