Kako koristiti Revolut - digitalni pametni mobilni
- poruka: 1.608
- |
- čitano: 736.574
- |
- moderatori:
vincimus
1) A koliko je naknada za placanje nekome tko nije u Revolutu?
2) Mogu li rezije placati sa Revolutom? i kolika je naknada?
3) Mogu li nekom (tko nema i ne zeli Revolut ili KEKS) na IBAN prebaciti kune i kolika je naknada?
1. Nema naknade
2. Režije ne jer nemaš gdje upisati poziv na broj (negdje sam vidio da ide preko e-pošte,ali oni uzimaju neku naknadu). Iban je iz UK
3. Ne bi trebalo biti naknade
Mogu se rezije normalno placati, polje za poziv na broj postoji, samo se ne zove tako nego "Reference"
Jedan od razloga zbog kojeg sam otvorio Revolut je placanje nekih racuna u Hr iz inozemstva (kreditna kartica) i radi normalno. Nema nikakve naknade, tocan iznos koji uplatim se pojavi na njihovom racunu. Jedina mana je sto je malo sporije, pa treba racunati s tim da moze proci 3-4 dana prije nego sto uplata stigne.
Dobio danas poruku za besplatnu karticu narucena trebala bi stici kroz 2 tjedna.
Putem kartice radi ali je iritantno da moram uvijek token koristiti. Putem Gpay-a je elegantnije i ne treba nikakav token za nadoplatu
Putem kartice radi ali je iritantno da moram uvijek token koristiti. Putem Gpay-a je elegantnije i ne treba nikakav token za nadoplatu
Elegantnije je samo što ne radi :-P
bilo od strane banke ili revoluta
Nema naknade za prebacivanje na Revolut ako unutar Revolut aplikacije dodaš PBZ karticu. Samo ćeš morati tokenom autorizirati transakciju što mene iritira.
GPay nije tražio nikakvu autorizaciju i bilo je jednostavnije ali više ne radi.
Ako iz PBZ mobilne aplikacije ideš na novi nalog i upišeš IBAN od Revolut kartice plaćanje neće proći jer se meni žalio da je IBAN predug.
https://revolut.com/referral/tonimie1
Ima li netko iskustva sa topup-om računa sa hpb mastercard karticom supersmart tekućeg računa? Radi li sve kako treba? Treba li autorizirati prebacivanje i na koji način? Unaprijed hvala.
Nema naknade za prebacivanje na Revolut ako unutar Revolut aplikacije dodaš PBZ karticu. Samo ćeš morati tokenom autorizirati transakciju što mene iritira.
GPay nije tražio nikakvu autorizaciju i bilo je jednostavnije ali više ne radi.
Ako iz PBZ mobilne aplikacije ideš na novi nalog i upišeš IBAN od Revolut kartice plaćanje neće proći jer se meni žalio da je IBAN predug.
ja sam u pbzu i prebacio pare na revolut i isprobao s aliem taj revolut i navodno bi mi fizicka kartica trebala stici krajem sljedeceg tjedna.
Kako otkljucati crypto bez onih pozivnica?
imam problem sa prebacivanjem tih pocetnih 90kn sa pbz tekuceg.
probao sam prvo sa mtokenom autorizirati ali ne kuzim na koju foru to radi kada dok izadem iz mtokena i udem u revolut app, ukucam broj i kaze pogresno, vratim se u mtoken, a tamo generiran novi broj?
onda probam sa #withpay,ukucam broj i onda mi na sat vremena blokira pokusaje sa te kartice i izbaci da moram aktivirati 3ds autorizaciju u banci.
netko prosao slicno?
Kad se u revolut da nalog za prebacivanje novca sa PBZ kartice , revolut prebaci na stranicu PBZ 3ds autorizacije u koju se treba upisat sifra broj koja se generira u aplikaciji PBZ mtoken. I kad se upise ta sifra novac se prebaci na revolut.
To je samo prvi put.
Poslije toga mene nikad vise nije trazio autorizaciju i token. Samo upisem iznos i novac je istu sekundu na revolutu.
Ja sam imao slican problem sa Zabom, pokusao sam na ekranu mobitela imati dvije aplikacije Revolut i mZaba (da odobrim tokenom uplatu za Zabe na Revolut) ali mislim da Revolut nije htio raditi u tom modu (split screen).
Sva sreca ja ima i onaj mali fizicki uredjaj za generiranje tokena pa to mogu napraviti ali nisam siguran kako to ostali koji imaju samo mZabu na mobitelu rade?!
Ja sam imao slican problem sa Zabom, pokusao sam na ekranu mobitela imati dvije aplikacije Revolut i mZaba (da odobrim tokenom uplatu za Zabe na Revolut) ali mislim da Revolut nije htio raditi u tom modu (split screen).
Sva sreca ja ima i onaj mali fizicki uredjaj za generiranje tokena pa to mogu napraviti ali nisam siguran kako to ostali koji imaju samo mZabu na mobitelu rade?!
Imam token, ali radim to bez problema sa aplikacijom.
Otvorim revolut i pripremim sve za uplatu, zatim otvorim zabu i otvorim mtoken. Nakon toga se prebacim na revolut i dođem do dijela kad treba kod. Prebacim se na mzabu i kliknem OTP, zapamtim kod, prebacim se ne revolut i upišem ga. I radi bez problema.
bankarske aplikacije ne rade u split modu (ili bar nebi trebale). Meni je mzaba white screen u split modu, revolut nisam probao.
Problem može bit sa mobitelima sa malo RAM-a ako ubije jednu od aplikacija u pozadini.
#withKEY kod ostaje isti određeno vrijeme i kada prebacuješ među aplikacijama.
kod #withkey isto tako kaze kriva lozinka, nisam tako mutav da ne mogu tih 6 brojeva ispravno prepisati.
Možeš li se uopće prijavit na internet bankarstvo?
Ja nisam uspio ni na Monese niti na Revolut racune prebaciti novce sa tekuce Vise od PBZ-a. Isto sam imao problema sa #withkeyem. Onda sam umjesto Vise tekuceg iskoristio Visu od ziro racuna i ta najnormalnije prolazi.
Izgleda da ovaj problem nisu uspjesno fixali. Prekjucer sam obavio uplatu stotinjak kuna sa moje Vise na Revolut i sad se logiram u internet bankarstvo da nesto drugo provjerim kad vidim da mi pise Revolut uplata 2X, sa istim transakcijskim brojem. Ujutro cu do banke i nadam se da ce oni to rijesti. Ali ako ce im se ovo i ubuduce dogadjati to mi se bas ne svidja.
Stigla mi kartica. Izgleda fora a pakiranje premium 😁
Evo jos jedan link za registraciju, besplatno slanje kartice, 50kn vama i 50 meni
https://revolut.com/referral/vladim0hix
Evo linka za registraciju ako nekom treba:
"Get €8 for each friend who signs up, verifies their identity and orders a card. They will get €8 after their first card payment."
Linka za registraciju:
"Get €8 for each friend who signs up, verifies their identity and orders a card. They will get €8 after their first card payment."
Linka za registraciju:
Ne bude nitko dobio nikakve pare bez brige.
Evo i moj link (oboje dobivamo 40 kn, naravno nakon registracije i one minimalne uplate)
Sign up with my link and get a free Revolut card for awesome exchange rates abroad.
https://revolut.com/referral/martinktwe!5m