Hrvatski Telekom diže cijene prema "valutnoj klauz

poruka: 48
|
čitano: 7.438
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski Telekom diže cijene prema "valutnoj klauz".
9 mjeseci

Možeš prekinuti ugovor, ali ćeš morati platiti razlike tog popusta koji si dobio, dakle, obračunat će ti cifru kao da tog popusta nije bilo da bi izašao van..tako je kod svih, ako se ne varam, nakon nong fijaska prije X godina kad su svi mogli prekinuti ugovor i dobiti aparat bez potrebe plaćanja nedospjelih rata..

JK
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Evo, od 01.04. i A1 diže cijene za 3%. Zanimljivo da su me prije cca 2 tjedna zvali iz A1 nudeći mi da prijeđem kod njih obzirom ta t-mobile diže cijene. Na moj upit hoće li i oni dizati cijene odgovoreno mi je da se oni ne zahebavaju s tako malim postotkom... Eto ti ga sad...

1 0 hvala 0
13 godina

Sankcije Rusiji napokon uzimaju maha, tko ce platit na kraju nego građani.

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Re: Hrvatski Telekom diže cijene prema "valutnoj k
MGloc kaže...

Sankcije Rusiji napokon uzimaju maha, tko ce platit na kraju nego građani.

Imaju oni sasvim dovoljno para, ali hoće još više, kao i banke ...

13 godina

Da da 😂

11 godina
Dakle za otkazati besplatno:

1. Ugasi ruter
2. Upali ruter
3. Zvati slluzbu za korisnike.
4. Prijaviti prekid
5 . Ponoviti tocku 1 i 2 par dana.
6. Traziti raskid ugovora.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

.. dobiješ (neškodljiv, bez penala) prijevremeni raskid.. i što?

-živiš bez interneta, telefonije-fixne i iptv-kabelske?

- ili  zatražiš drugog operatera-liniju-usluge.. koji jednako (jučer) podiže cijenu za 3% od 5mj.. mada su na pitanja onih koji su 'dan prije' sklapali ugovor odgovarali da se oni time neće zezati jer im je 'presitno' i sl.

.. imamo dva telekoma ista-slična i trećeg koji je gori od ova dva zajedno.. dok je komunikacija-linija nužnost, ne samo želja-luksuz ili najmanje izbor..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina

Pod 6. Raskini mi ugovor kurvo prokleta.

4 mjeseca
Dokad moramo i možemo trpjeti ove kartelske cijene .

Bojkot ✊
Samo kako ću onda surfati ... ajmo petak bojkot interneta .

0 0 hvala 0
14 godina

Koga nema bez njega se može.

Na internetu sam prije nego se pojavio, a jednom su me odveli u bolnicu gdje sam proveo šest mjeseci manje 8 dana , gledao one koji su radili za računalima, surfali ali ja nisam imao pristup dok prokleti teleoperater nije imao interesa staviti repetitor blizu bolnice pa su mi se nabijali Bosanci tako da sam bio bez interneta i zato sam omršavio na 58 kg kod 180 cm visine.

15 godina

Samo je jedno pitanje, zašto je država dozvolila ovo? Kad je već krenula politikom "zamrzavanja", zašto i ovo nije "zamrznuto"? Telefon i internet je danas potreba, bez koje se ne može.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

-zato jer je telekom lobi u eu jak.. i zato jer hakom-hnb-uhljebi ne rade svoj posao dok plaća ide..

podsjetnik.. država želeći zaštititi građane pritišće banke za niže naknade vođenja računa .. jer je nužan-obvezan za sve (zaposleni itd.) i vujičić recimo zamoljava banke .. to je to, pri čemu su banka+internet postali nužni, mobitel, id, osobna, banka-račun-plaćanje .. spojeno-međuovisno-nužno. .. kao stan, hrana, krov nad glavom, energenti.. no država ko država priča i to je to.. tj tek ponekad ograniči neke cijene kao energente no primarno zato jer to odgovara i drugoj strani.. ne zbog samih građana.

-naprosto je pravni oximoronizam dozvoliti telekomima jednostranu promjenu ugovorenih uvijeta (dodatnog ugovora na rok, ne osnovni i bez ugovorne po tekućem cjeniku..) i uskratiti pravo drugoj ugovornoj strani da u slučaju bitne izmjene bilo kojeg uvjeta pri čemu je cijena najvažniji uvjet bilo kojeg ugovornog odnosa nema pravo ni neškodljivog raskida.. onako, ne da juzer nema pravo penalizirati kršitelja ugovorenog nego nema pravo ni žalbe-raskida.. pravni nonsens, no podržava ga eu.. jer to je tako, jer je novac onaj koji upravlja kao što je to i trumpek-velesila .. ne pravo-pravda što naivno pomislimo u idealiziranoj slici ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2025 11:37 (ihush).
4 mjeseca
Jednoč gledah neki ZF film, ljudi kao ogorčeni sadržajem na TV-u (moguće i visoka cijena sadržaja kao u našem slučaju), i baciše televizore svi kolektivno i postadoše alternativci bez tehnologije 😱

To bi se i moglo ali mnogi poslovi ovise o internetu i mnoge ljudske sudbine , tako da internet je nužan a države bi trebale nekako jamčiti i obraniti nas od kartelskih cijena.
12 godina

Realno nas je naguzila država onog trenutka kada je dopustila takav papir na koji se oni sada pozivaju svako toliko.

0 0 hvala 0
16 godina
Sirotanovic kaže...
.. (moguće i visoka cijena sadržaja kao u našem slučaju)--.. 
.., tako da internet je nužan a države bi trebale nekako jamčiti i obraniti nas od kartelskih cijena.

-uopće nije problem u cijeni, nego pravilima-zakonima-ugovorima.. i izuzetku za jednostranu izmjenu, temelj pravnih odnosa-ugovora-smisla.. kao razlika tekući cjenik vs ugovorna.

.. mada ljude na kraju zanima cijena koju plaćaju pa se laički to gleda kao cijena.. opet kažem, nije problem cijena, prihvaćam ili odbijem kao za sve ostalo, kavu-sladoled-parking.. kad imam izbor, no s telekomunikacijama i bankingom izbora nema, tj možemo samo birati koja banka ili operater pri čemu je ekšli isto .. pa i kartel, što je kažnjivo.

UncleJimbo kaže...

Realno nas je naguzila država onog trenutka kada je dopustila takav papir na koji se oni sada pozivaju svako toliko.

-problem je hakom, nepotizmi-interesi-korupcija + eu pa kad za nešto nismo sami krivi eto eu birokracije .. koja povremeno napravi i nešto dobro kao roaming tarife i usb priključak .. no par stvari vs desetine loših, onak, tko tu koga ili za koga.. suprotno smislu uređenog društva, kao red, porez, škola, sigurnost.. sve suprotno je rezultat do impotentnosti kad putin-trump lupe šakom.. što je država? što je eu? .. koji bi ideal trebao teoretski biti a što je ekšli.. pa ne čudi ni ovo, bljuvotina interesa..

12 godina

Ma kakvi 3%godisnje. Zar nije mjesecno? Ok, ces poskupiti? Onda i poboljšaj uslugu. A ne da moji roditelji imaju kriminalni mobilni internet, a cijena im je kao i meni. Po meni to bi se trebalo regulirati. Oni koji imaju slabiji signal, da placaju manje tarifu. A ne placaju kao da imaju heben signal. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2025 16:34 (Endymon).
15 godina

Sve je to banda i mafija koja se međusobno dogovara i rade strategije, kako gdje i kada...šta se čudite?

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Neki provideri pruzaju akcije tipa u pola cijene ili prvih 12 mjeseci za nove korisnike. Od dva zla biran jeftinije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice