a jesu vam došli iz juesarmivorkolidža?
Hrvatski Iron Bull plijeni pažnju na CES-u 2020: A
- poruka: 12
- |
- čitano: 7.329
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ozbiljno pitanje: što mislite koliko agenata Amazon i Apple pošalju na CES kad stignu na svaki štand odmah čim se sajam otvori?
Ozbiljno pitanje: što mislite koliko agenata Amazon i Apple pošalju na CES kad stignu na svaki štand odmah čim se sajam otvori?
Viruj mi puno.
Pa ja mislim da se njih dvoje dogovore i plate jednog agenta po pola radi ustede troskova i naravno da je taj odmah navalio na hrvatski stand. To mi jedino logicno zvuci
Salu na stranu. Svaka cast deckima, ali ja osobno ne vidim nikakvu privlacnost u tom projektu. Nije mi bas jasan taj cijeli koncept. Znaci ja kupim tenka, pa ga onda stavim u auto, pa se onda odvezem do te nekakve arene koja jos ne postoji i onda se nadem sa jos 15 - 20 ljudi tamo koji su isto to napravili i onda se medusobno napucavamo. Jednostavno mislim da previse ocekuju od prosjecnog kupca, pa i od nekakvog zagrizenog tenkovskog fanatika.
Ovo su odlične vijesti. Hrvatski tenkovi osvajaju Ameriku.
Ajmo, ekipa! Viva Las Vegas!
Sretno!
Salu na stranu. Svaka cast deckima, ali ja osobno ne vidim nikakvu privlacnost u tom projektu. Nije mi bas jasan taj cijeli koncept. Znaci ja kupim tenka, pa ga onda stavim u auto, pa se onda odvezem do te nekakve arene koja jos ne postoji i onda se nadem sa jos 15 - 20 ljudi tamo koji su isto to napravili i onda se medusobno napucavamo. Jednostavno mislim da previse ocekuju od prosjecnog kupca, pa i od nekakvog zagrizenog tenkovskog fanatika.
Ne kupiš tenk nego ulaznicu za igraonicu, pa se napucavaš s tenkovima koji su tamo...
Ne kupiš tenk nego ulaznicu za igraonicu, pa se napucavaš s tenkovima koji su tamo...
Pa to i jest za Las Vegas, neka naprave kontakt sa casinima. Ionako vec imaju streljene sa minobacacima.
Ako se piše tekst o "ogromnom interesu", onda bi se trebale staviti slike ljudi oko štanda. A ne na deset slika je jedna jedina ženska osoba koja gleda tenkove :(
Uglavnom, pogodili su pravo vrijeme kad su ameri nabrijani na rat, možda im ovo baš lijepo prođe :D
Sretno dečki.
Šteta što ovi nemaju ni za britvice...