Hisense 65U8NQ - Mini-LED televizor s više od 2.00

poruka: 62
|
čitano: 14.767
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hisense 65U8NQ - Mini-LED televizor s više od 2.00".
13 godina
Re: Hisense 65U8NQ - Mini-LED televizor s više od
Bitanga kaže...
Cryogenic kaže...

Prvo si mi rekao da ja nemam iskustva sa OLED'om jer nedam za minornu razliku , znači svi koji ne kupe OLED po tebi nemaju iskustva. Isto kako je Pixel rekao na ps5 temi, ko ne kupi ps5 pro navjerojatnije nema para pa su mu ljudi odgovorili da to nije istina.  Uglavnom tako nekako. Mindset za popizdit.

Onda si pretpostavio da želim proc jeftinije jer sam rekao da imam al nedam pa si mislio da nemam i rekao "Ako hočeš proć jeftinije moraš napraviti kompromis, tako ti je sa nekretninama i autima, tako ti je to u životu."  U smislu nemaš za OLED?, jbg, tako ti je to u životu, moraš raditi kompromise jer ja imam OLED a ti nemaš. To je srž te tvoje rečenice i nemreš se oprat! Nadam se da je sad napokon jasnije. Kažeš ljudi te pitaju jel ima šta jeftinije, ko te je šta pitao ovdje? Nitko ništa. Sam se ubacuješ sa bespotrebnim financijskim savjetima gdje imaš predrasude ako netko ne želi kupit OLED da taj nema para pa mu kažeš ako hočeš proć jeftinije. Čudno da se to nemože shvatit.  

Objasnio sam ti primjer, ja odem na temu Tesla električna vozila, čujem lika priča kako neće kupit Teslu jer primjer nemre punit doma auto i ja mu kažem da nema iskustva sa Teslom i da "Ako hoče proć jeftinije moraš napraviti kompromis, tako ti je sa nekretninama i autima" na šta to liči? Nisu mu bitne pare nego mana Tesle!!!! Ja automatski tom rečenicom liku INSINUIRAM/ALUDIRAM ako nemaš para moraš raditi kompromise tako ti je to bla bla bla iPRETPOSTAVLJAM i imam PREDRASUDEda čovjek nema para, jer ako nemaš para onda je šta, sirotinja ili bogataš? Ti nemoj se ljutit, možda imaš ženu/djecu/obitelj neznam ali ti još nisi sazrio što se ovoga tiče, ne vidiš šumu od drveta nažalost,  ovo nije vrijeđanje niti nekulturno razgovaranje. 

Nitko te nije pitao za financijski savjet i da to uspoređuješ sa nekretninama i autima,  i "tako ti je to u životu", ono evo nismo znali. To nije ni bila tema!!. Bezveze držiš ljudima u ovom slučaju meni neke financijske savjete koje znaju i ptice na grani i opet ti o kompromisima, pa to nikoga ne interesira sve se to zna. 

Gdje se još bespotrebno opravdavaš rečenicom" "Ja nisam neki pijani bogataš da trošim masne pare na AV komponente, ali za OLED TV ću uvijek imati para" Čemu to, osjetio si se prozvanim jer sam ja reko da bi radije uložio u nešto isplativije (to ne znači JEFTINIJE!!!) i  počeo braniti svoju investiciju. Nitko ni A nije rekao protiv tvoje uložene love negdje. niti te itko pitao zašto si to kupio, ja sam pričao što bi ja napravio, ali ne u smislu da želim proć jeftinije kako si ti pretpostavio. Nadam se da je sad jasnije.

Jednostavno ti je teško priznati da si i insinuirao, aludirao, pretpostavljao i imao predrasude i sa visoka se obratio i dotičeš se tuđih financijskih stanja bez pitanja sa financjiski savjet. I to je to , jednostavno za shvatit. Nemožeš sa svim ljudima na isti način, neko nešto tolerira, netko ne. Kako ti šta kupuješ tvoj stvar i nitko nema ništa protiv. 

Jesi ti to meni možda sad rekao da se ne mogu oprat?!?! Šta misliš da nemam za vodu?!

Samo to sam vidio, dalje nisam čitao. Ćao nekulturni lažljivi dječače.

To mi je valjda pouka, tko s djecom liježe, budi se popišan.

Jako zreo odgovor koji veze sa vezom nema.  Kad je umišljeni ego ovako udaren počne vrijeđanje jer očito nisi sazrio. Tipično,  ego i dalje na ultra high. Ciaos. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 16:00 (Cryogenic).
4 godine
Hisense 65U8NQ - Mini-LED televizor s više od 2.00

vincimus osobno prepucavanje vec 2 stranice može lock!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice