To je nekako proturječno onom da se samo završi runda pa idućih par sati runda nikako da završi... 
To je nekako proturječno onom da se samo završi runda pa idućih par sati runda nikako da završi... 
Warcraft 3 Dota, znalo je bit maratona po 18 sati.
a što kaže za posao? je li isto preko 10 sati tjedno kritično?
Brkoni
Ne igraš ali, kako bi članak rekao, sediš za računarom, umesto da kuvaš, vežbaš ili spavaš.
Bravo Mladen Smrekar. Oglašivači ne žele ovakve članke a ipak im ne podilaziš.
U studiji se radi o ljudima koji u tjednu imaju obveze (studenti) i pored toga igraju još 10 sati tjedno i više.
Dakle ne razumijem pitanje? Je li posao često loš za zdravlje? Da, je. Ali je neizbježan. Igranje više od 10 sati nešto od čega osoba može odustati i popraviti si fizičko i mentalno zdravlje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Bravo Mladen Smrekar. Oglašivači ne žele ovakve članke a ipak im ne podilaziš.
U studiji se radi o ljudima koji u tjednu imaju obveze (studenti) i pored toga igraju još 10 sati tjedno i više.
Dakle ne razumijem pitanje? Je li posao često loš za zdravlje? Da, je. Ali je neizbježan. Igranje više od 10 sati nešto od čega osoba može odustati i popraviti si fizičko i mentalno zdravlje.
Pitanje za posao je očito bila šala, ljudi šta vam je...
btw, totalno su fulali ove brojeve sati sedmično...kao što kažu kolege 10h se bez problema u jednom danu odradi za vikend npr....realnije bi bilo ovako nešto: 0h-10h, 10h-20h, 20h+
btw, totalno su fulali ove brojeve sati sedmično...kao što kažu kolege 10h se bez problema u jednom danu odradi za vikend npr....realnije bi bilo ovako nešto: 0h-10h, 10h-20h, 20h+
Pa da, 10h tjedno je čisti amaterizam :D :D D :D
4 sata fizkulture tjedno i dobro
Osam sati.
Po toj računici sam trebao umrijeti još prije 20 godina.
Eh nekoc sam mogao CSGO i po 12h u komadu, jedva cekao. Da me bar opet neka tako 'zaintrigira'. Najcesce udem i vrtim library nakon cega i ugasim
10h tjedno? Rookie numbera.
Niau culi za server first u WoWu? 🤣
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Intel 80286
Pa neki maks danas mi je 3 sata dnevno. Znalo se i tipa od 8 navacer do 6 ujutro... ali trica bi danas bila ono što smatram previše za casual gaming, ako imaš ambicije, iako je 3 sata/dnevno je minimum za kompetitivno igranje, za natjecatelje. Neki prosjek mi je 1h/dnevno i to smatram čistim održavanjem. Vikend zato opalim 2-3 sata obavezno. I odem šetat sa ženom, družim se sa djecom (gledamo serije/filmove), pravim ručak, živim normalno. 10 sati tjedno igranja kao nesto opasno su gluposti. Samo sebi možeš dobro napravit.
10h tjedno? Rookie numbera.
Niau culi za server first u WoWu? 🤣
Kad je izašao Burning Crusade igrao sam 3 - 4 dana bez spavanja, baš doba najgore nesanice. Pa sam na kraju kupio votku da me onesvjesti.